+1 yılHmm cidden can sıkıcı bir durum komşu fark ederse o mahallede adı çıkar bunu ona söyle sapıl damgası yer ve o mahallede kalamazsınız. Kendi çocuklarınıza aynısı yapılsa veya komşunun eşi sizi izlese hoşuna gider mi bu tarz da bir konuşmayı denemelisin Annesinin elinden bişey gelmez ki sen eşisin sen çözebilmelisin bu durumu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne yani pedofoli yani sübyancı eğilimi olabilir eşinde.. Tehlikeli.
10 Yorumla
Orada uzanan kızlar senin kizin olsa ve senin yerinde başkası olsa diyerek empati yaptır
116 Yorumla
Soran+1 yılDedim kardeşim onuda dedim. aynısı bize yapılsa doğrumu dedim. ve görseler baktını seni mahallede rezil etseler. ne olur bizim halimiz dedim. haklısın. ama ben kötü niyetli bakmadım diyor onlar lezbiyen galiba diyor. sanane dedim neyse ney bizene dedim. adam dinlemiyor abi. yan odaya öyle sinsi gidiyorki. yılan gibi akıp gidiyor vallaha.
Soran+1 yılZaten onlarda güneşlik hiç takmamışlar. bir tül perde var. ben hep temkinli davranırım ama içeri görünmesin diye. bu rahatlık nedir anlamıyorum zaten. ama nasıl söyleyimki ben bunu onlara.
Soran+1 yılBakacam artık. annedine anlatacam. ya da inanmazsa videoya alacam oğlunu. napim. ay iyice tiskindirdi kendinden beni ya.
Soran+1 yılDikiş nakış yapıyorum zaten evde kendimce.
Soran+1 yılNe gibi cinsellikmi. onun öyle yaptıgını gördüm zaten. cilve falan yapayımda işini halledim dedim ama afldam istemediki. azarlıyor zaten herseferde. pis huyu var. iştah bırakmıyor bende sonrada. zaten ikizler burcuda. iyice tiskindim ya.
Soran+1 yılBiraz. inşallah yapmaz daha
Soran+1 yılAynı ya bozuk.
Soran+1 yılHayır teşekür ederim
sakat durum ona biraz destur vermen lazım
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
+1 yılBaşkasının namusuna bakanın, Kendi namusunu korumaya vakti olmaz.. / Hz. ALi..
// Sürekli ona yaptığının yanlış olduğunu anlatın.. bunu rencide ederek yapmayın, siz rencide ettikçe bu eğilimi artarak ilerler.. Böyle bir hareketin yanlış olduğunu kendisi de farkında, Doğru kabul edilen şeyler gizli yapılmaz zaten.. Sürekli konuşun.. Dini inancı ve maneviyat dünyası nasıl onu bilemem, siz iyi bilirsiniz, gerekirse hadislerle / ayetlerle uyarın inançlı biriyse ki bu yöntem daha etkili olabilir.. Kolaylık dilerim size..10 Yorumla
+1 yılPardon da komşunun genç kizlarina baktığını söyledin bu adam subyanci da çıkabilir doyumsuz (sadakatsiz) de. Çözümü senin bulunan gerekmiyor. İleride yasin ilerlediğinde çoluk çocuk olduğunda napicaksin. çocuklarım için diyecek susacaksin. Sonrası 40 yılını bir erkeği değiştirmek için heba edecek sürekli çözümü sen arayacak sen yipranacaksin. İlk önce kendini değerli görmekle başla çözüm seni bulur
17 Yorumla
Soran+1 yılZaten herşeyde çözümü arıyorum ben evet doğru. ve çocugumda var.
- +1 yıl
Bu yüzden geri adım atıp rest cekemiyorsun işte. Seni anlıyorum biz kadınlar erkeklerin degisebilecegine inanıp kendimizden zamanımızdan ödün veriyoruz. Anne olman senin kadın olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Eğer ekonomik açıdan destek bulabilirsen ya da iş falan hemen ayrıl demicem. Mesafeni koy uzakta olmayı dene zaten kaybetme korkusu varsa herşeyi düzeltir telafi eder.
Soran+1 yılHiçbir hal yapmaz canım o. daha öncede. kaynanamın genç arkaşıyla aldattı beni.
- +1 yıl
Öncelikle ihanete ugramanin seninle ilgisi yok cinsellik, tipin, aranızdaki uyum vs senin eksikliğinden değil sevmese begenmese seninle evlenmezdi zaten. Ama çocuğun için nereye kadar katlanabileceksin. Mesela aynı yastığa baş koyduğunda onun yaptıkları içini kemirir. Kendine bunu yapma gençliğinin baharını vermişsin zaten bari geri kalanına heba olmasın
Soran+1 yılEvet ama çocuguma yazık ya. bize pullu mektup göndermedi bu çocuk.
- +1 yıl
Siz ayrilirsaniz da babası yine o olacak dünyada tek ayrılan anne baba onun ki değil. Önemli olan sağlıklı bir ortamda yetişmesi. Bence ayrılmayı sen istemiyorsun çalışma hayatı geçim zorluğu vs. Bu konuda bişey diyemem kişiye göre değişir ama şahsen psikolojimin bozulmasındansa zorlukları seçerdim. İlerde çocuğun yuvadan gittiğinde yine kendinle baş başa kalacaksın çünkü
Soran+1 yılHaklısın ama ben onun her pisligine alıştım artık. ama bu en son yaptığı kaçkez yaptı bunu. ya hadi yakalansa. rezillik olcak mahallede. insan içine çıkamayacam.
+1 yılBizimde boyle bir komsumuz var resmen adam yedi yirmidor evimizi dikizliyor bizde en son careyi onlarin evine bakan kisimdaki percmdeyi acmamakla bulduk daha sorna zaten adamda anladi sanirim artik pencereyi acsakda onun bizi gordugunu dusundugu icin bakmiyor.
Sende esine kozelce uyari yap. oyle ne yapiyin gibisinden degil ama. milleti niye dikizliyosun gibisinden guzel dille ama ayni zamanda sert bir sekidle uyarini yap. umarim bir dahanolmaz gercekten cok rahatsiz edici10 YorumlaAllah-u Zülcelâl, kul hakkı hariç, gizlenen ve utanç duyulan günahları affedeceğini müjdelemiştir
İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir.
Bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse, kıyamet gününde Allah da onun ayıbını örter.
Başka bir çözüm bulmalısın10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Çok sert tepki vermeliydin. Nasıl izliyorsun başkalarını, beni de izlemelerini ister miydin de. Bir daha olursa, beni izleyenleri görürsün o zaman yaptığın şeyi anlarsın de. Eğer devam ederse, biraz dekolte birşey giy bu evdeysen ve dışarı o şekilde çıkacsköış gibi yap aklı başına gelsin
00 YorumlaBen böyle durumlara çok sinir oluyorum insanın eşine saygısı olması lazım ne demek ya başka kızlara bakmak evliliğiniz ne kadar bilemiyorum ama eşizin yaptğı hem size hem o kızlara terbiyeszlik böyle insanlar evlenmemeli madem gözün dışarda evlenme o zmn yazık değil mi eşine benim Görüşüm alın eşinizi karşınıza bak ben bu durumdan son derece rahatsızım bu böyle gitmez diye tepkinzi gösterin gerekir se araya mesafe koyun yoksa bu adam düzelmez aynı hareketleri yapmaya devam eder
00 YorumlaBu durumda ne denir bilmem sapik degil sonucta belkide yanlis anlamissindir yani ben de mesela yoldan gecen dikkatimi ceken biri oldugunda bakiyorum illa dikiz niyeti degil bu yani merak ediyordur yaşamlarını, ne yaptıklarını eger icin cok huzursuz olursa eşinle konusmayi dene hic olmadi aynen annesiyle konuşursun
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen sapık değil bence de
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annesine anlatmak nedir ya? Komikleşme. Bence eşin fantezi yaşamak istiyor. Ne olduğunu bulup onu yaşamasını sağla. Öyle dene bakalım. Biraz önsevişmesi uzatmalı seks yaşamaya çalışın. Bunlardan sonra gene devam ederse buna bir son vermesini tatlı sert anlat. Hoş olmadığını söyle. Benide böyle biri izlese , benim ne yaptığımı merak eden başka bir adam olsa ne düşünürsün falan de.
00 Yorumla
+1 yılKomşuya bakarken mastürbasyon yapıyor mu okşuyormu.. sende yatakta fantezi yap bence onunla komşunun karisinla sevistigini söyle kocasiylada senin sevistigini grup yaptığınızı falan bak bakalım nasıl uçuşa geçecek emin ol sende uçacaksın... ben öyle yapiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sende aldattın mi esini
Yok ailesine anlatma sakın aranı bozma yoksa evliliğin biter, sana daha çok inat yapar onları daha çok düşünmesini sağlarsın dizilerde bile böykedir bu. Bence umursama ya kızlar için senden ayrılıcak değil, onlarda buna vermicek yani onun için baksın bir süre sonra bakmayı bırakır bence prn bile izliyolar onlara baksa nolcak. Aranı iyi tut biyerlere götür unutsun onları.
00 Yorumla
+1 yılIlginç bir durum gerçekten yani bir de üstelik komşusu Tek diyeceğim şu Allah islah etsin teşekkür ederim
20 YorumlaTek çözüm eşinizin ilgisi üzerinize çekmeniz olacaktır. Hayatınızda değişikliğe gidin ve farklılıklar oluşturarak eşinizin dikkatini çekmeye çalışın. Bunun dışında çözüm diye uygulayacağınız her şey size eksi olarak geri dönecektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine anlatmak mı, çok komik. Sanki 5 yaşında çocuğu annesine şikayet edeceksin, o da kulağını mı çekecek. Kocaman insanlarsınız. Kendi sorunlarınızı, kendiniz halletmelisiniz her zaman. 3. kişilere, hele ailelere hissettirmeden...
12 Yorumla- +1 yıl
Sorma...
- +1 yıl
isabetli bir yorum. olgun bir yaklaşım.
+1 yılİnsanlar böyle bir paylaşıma duyarlı olmaları gerekirken hakaret etmeleri çok aşağılık bir durum. Demekki kendileri de öyle ki , hazmedemiyorlar. Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol. dünyada tacize tecavüzede göz yumanlar burda sanırım. belli oluyor yani. ben hazmademezken.
- +1 yıl
Aynen öyle bu sitede maalesef söylediğin türden çok insan var bir çoğunun ifadeleri dürüstlük kadın hakları iken özü taciz tecavüz zihniyeti ve maalesef bir çok kız kadın bunun farkında değil ve bu sitede bile bir çok kişi bunların kirli ağlarına düşüyor.
+1 yıltatlım cidden gozu takılmıs olabilirmi meraktan yani oylesine ? ama diğer türlüyse evliliğini iyice düsünmen lazım biliyorum zor bir karar ama gercekten kocanı karsına alıp ciddi bir sekilde konusman lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Aytac ne kadar meraklisin izletmeye istersen getir bir gun ben izlerim
+1 yılAnnesine anlatmak nedir ya çocuk musun? Al karşına gerekirse senin ağzına biber sürerim kendine gel ne bok yediğinin farkında değilim sanıyorsun da sen giderken biz geliyorduk. Bir daha böyle bir durumda yakalarsam seni o zaman farklı konuşurum de
00 YorumlaEşin seni sende eşini aldatıyorsun. İkinizinde illa ki vardır kendince sebepleri. Ayrılın gitsin ya sizin evliliğin uzatmaları bile bitmiş artık ;)
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin genc kizlara takmis kafayi bunu hic anlamuyorum elindekini birakip baska kumese goz dikmek denir birileride sana oyle yapsa hicmi rahatsiz olmuyacak acaba
20 Yorumla
+1 yılSen bu adama taktın kafayı, işleriniz kopmak üzere, adamın içinde bişeyler var sen takip ettikçe o inadına yapar zaten sen kiskandikca ona tatlı gelir.
10 YorumlaIyi de diger sorularinin birinde esini aldattigini yazmissin. Sen yapinca birsey yok, o bakinca olay? Eden bulur.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ne alakası var. kendisi beni kaynanamın genç arkadaşı ile aldattı. bende ona karşılık yaptım öyle bişey. ama bu farklı. komşumu dikizliyor adam. ve benim 11 yaşında kızım var. aynı şekilde benim evime yapılsa doğrumu? Degil...
Arkadaşım yaptığın hareket doğru ailesine şikayet etmen ona kendince ceza vermelisin mesela konuşmama cezası gibi şeyler baktın çaresi Yok kızları uyarma ile kocanı tehdit et o zaman caz geçer belki
10 YorumlaAilesine anlatmak ile gerçekten çok kötü yapmışsın. Bu onu senden soğutur. Bu durum seni gerçekten çok rahatsız ediyorsa ayrıl. Yok eşimi seviyorum diyorsan eğer yapman gereken onu alıp bir psikolog ile konuşmalısın. Ama sakın video'ya alıp eşimi ifşa edeyim falan deme. Bu erkekler arasında olağan bir şey'dir kötü ama olur yani böyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılInsanları anlamak ne zor yemin ederim aklınızla rezil oluyosunuz Bu durum hoşuna gitmiyosa o ortam da 5 dk durmazsın ALLAH a havale eder susar o ortam dan uzaklasirsın bizim bunda ıvır zıvır konuşmamızi sen gerçekten uygulayacakmisin kbkma gerçekten boş konuşmuşsun rahatsız olduğun konu bu ise seni gerçekten rahatsız ediyomu?
00 Yorumla
+1 yılEn kötü çözüm baskı kurmak. Yakalanmadan dikizlemeyi tercih eder. Her an başında duramazsın ki. En iyi çözümde karşına al konuş. Gerekirse aklını başından al. Ne bileyim
00 YorumlaAnnesine anlatırsan eşinle tartışma yaşayabilirsiniz hoş bir konu değil sonuçta eşinle konuşman daha mantıklı ama ne diceksin yapma mı diceksin oğlun olsa tamam da bilemedim :/
00 Yorumla
+1 yılTroll değilse ağır şerefsizlik bu, geçim kaynağın varsa boşan gitsin bu sapığı çekmek zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılOnu değiştiremezsin. Olduğu gibi kabul edeceksin. Röntgencilik huyu varmış. Belki birlikte p*rno izlerseniz biraz azalır.
10 Yorumla
+1 yılSen geçen gün bir soru sormuştun.. Dedinki evliler yasak aşk yaşamalı çok zevkli oluyor dedin.. Şimdide kocan bunu yapıyorsa ne diye şikayet ediyorsun ikinizede müstahak değilmi.
16 Yorumla
Soran+1 yılMüstahak degil. ben o sözü kendim için söyledim. ve yaptımda. iyide ettim. çünkü eşim hak etti. kaynanamın genç arkadaşı ile aldattı beni. ve ona karşılık hak etti. ve şu an onun bu olayla alakası yok. benim 11 yaşında kızım var. aynısını komsum bana yapsa yaygara çıkartırım. empati yaptım ben hoş degil. sende empati yap bakalım tavsiyemdir...
- +1 yıl
Ben senin gibi midesiz geniş biri değilim olmuyorsa boşanırsın yaptığın çok güzel bişeymiş gibi övüyorsun... Bide 11 yaşında kızım var diyosun yarın o kız büyüyünce onun bunun altına yatsa hoşunuzamı gider.. Sizden ne ana olur ne baba bırakın devlet baksın ona... O bir pislik yaptıysa senin yapman gerektirmiyor boşan o zaman... Annelik duygun ağır bassın sadece nefsin değil..
Soran+1 yılAnneligi sendenmi öğrenecem be. defol git sorumdan slakmısın nesin. bir çözüm vermez. başıma hoca kesildin. defol sorumdan...
- +1 yıl
Senle konuşulmaz zaten ben sana hocalık taslamıyom.. hocada değilim.. Doğruları ve olacakları söylüyorum yaşın 33 se biraz mantıklı düşün sadece o kızını düşün anne olduğunu düşün... Çözümü kendin bul mantığınla hadi eyvallah...
Soran+1 yılSanki ben hiç düşünememiştim boşanmayı allah allah ya bak sen. sagol çok sagol.
- +1 yıl
Çözümü kendin bulacan.. Neyse senin duygu ve hislerin daha ağır basıyor şu an... Kırmayım seni hala nasıl konuşuyorsun.. Burda sana çözüm veren olmaz sadece sana derlerki gel benle yat onla yat derler niye çünkü kocan aldatmış seni... Bende sana diyorumki çözüm senin içinde çözüm o kızında anneliğinde... Hataya hatayla karşılık verme... Hırsına duygularına yenilme sende kocan gibi karaktersiz olma... ÇÖZÜM SENİN MANTIĞINDA DÜŞÜN SADECE...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ayrılırdım, ayrılmak için eşimin biriyle fiziksel temasa geçmesini beklemezdim şahsen, bu terbiyesizce hareket benim hayat arkadaşımda olmamalı
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi bekara adam boşamak kolay şekilsin ya hamına 😃
Soran+1 yıl@istanbul34343434 aynen. çok kolay geliyor insanlara. yaşamaları lazım bence.
Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. Karsina alip konuscan ve uyaricaksin..
Baktin yola gelmiyor yollari ayirirsin fazlasiyla hastalikli bir davranis..00 YorumlaAnnesine anlatmak nedir ya kocaman insanlar olmus annnesine anlatsan ne degisecek adamimi dovecek 😀😀 bence sen cezalandir onu 😉
00 YorumlaÖncelikle al karşına konuş ama yargılayarak değil merak ederek nedenini sor, cevaplarına göre hareket edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen günahını alma bazı insanlar meraklı cidden kasten yapmıyor olabilir. Seninle cinsel anlamda biryerlere varamiyor olabilir. Biraz daha izle kocani takip vs et hatta.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu 3. Yakalayışım canım.
Cevap sahibi+1 yılDikizliyordur illa da bazen çok farklı olabiliyor gerçek. Eğer böyle birşey varsa ilişkini bitir. Aldatmayamüsait demektir. Sadakat önemli
+1 yılPedofili ve sapık bu adam hâlâ nasıl eşim diyebiliyorsun ya
10 Yorumlaben de dikizlendiğimi çok hissediyorum ama emin olamadığım için bir şey yapamıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kızım sen ateş ediyosun kusura bakma sen dikizlenirsin yani 😘
+1 yılEvinizi değiştirebilirsen, başka bir eve yerleşin. Eğer Eşiniz dikizleme huyuna devam ediyorsa ayrılmaya çalışın
10 YorumlaBence bu yaptigini sevmediğini istemediğini böyle devam edersen falan filan...
devam ederseee artık sana kalmış :/00 YorumlaOnu yapan daha neler yapıyordur kimbilir.. Zor bir durum mide bulandırıcı
10 Yorumla
+1 yılDevam edersen bende adamı dikizlerim de ne kadar saçma bisi bu ya k. bakma ama sapık mı eşin?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂allah yardim etsin hanim abla beterin beteri varmis
10 Yorumla
+1 yılKeşke aileye solemeseydin.. dusmanligini kazanmış oldun şimdi..
00 Yorumla
+1 yılAnlat dediğini de tam olarak söyle rezil olsun mk sapığı bizi de komşu izliyor da çok sinirlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan sen aldatmıyor musun kocanı zaten... Sen git istediğinin altında gez kocan yapacak olunca hoşlanma oh ne ala memleket...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKes ya sen elin adamıyla düşüp kalk ondan sonra kocam böyle böyle yapıyor de, müstehak ulan size ruhu sefil pislik insanlar sizi...
Soran+1 yılBenim kocam hak etmese ben onu aldatmazdım tamammı... Benim kaynanamın genç arkadaşı ile birlikte oldu. ben sesimi çıkarmadım çocugum için. ama içimi kemirmedimi evet kemirdi. bende onu aldattım. sadık olmayan insana sadık olunmaz...
Soran+1 yılBirdahada yorum yazma. defol git sorumdan. terbiyesizlik yapma...
Cevap sahibi+1 yılİkiniz de ruhu sefil insanlarsınız o zaman. Allah kocanın belasını versin.
+1 yılAmeliyat da etsen kurtarmaz. Olmuş olacağını. Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaGit adamla konus bize niye napayim diyosun gurursuzmusun
00 Yorumla
+1 yılBizim komşuda benim karımı dikizliyor ama yapıcak bişey yok çekici ve güzel olmanın sonuçları diyelim
15 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma güzel olan dikizlenir diye birşey mi var?
- +1 yıl
Alagavat olmak bunu gerektirir haklısın. Yapacak bir şey yok diyor adama bak ya.
+1 yılSen kesin erkeksin ve kendi yedigin halti degistirip milleti trolluyon...
00 Yorumla
+1 yılBen olsaydım çoktan kovmuştum onu. Bir tanede tokatı yemişti. Serfsizmis annesine anlatma bence.
00 Yorumla
+1 yılBişey diyemicem ama ben olsam ben olsam o cami kafasına geçirmiştim
00 Yorumlaİkinizde birbirinizi aldatıyormuşsunuz zaten niye taktin ki bunu? 😂
00 YorumlaAl birini vur ötekine, siz nasıl insanlarsınız ya Allahım sen görüyosun yarabbim.
00 Yorumla
+1 yılKoluna siddetlisinden bir çimdik at bak bakim bir daha yapiyormu
01 Yorumla- +1 yıl
o kadar kolaysa çok kolay çözüm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin bu davranışı yanlış. Bu olaya çok sert tepki göstermen lazımdı. Neden yapıyorsundan çok rezil herif demeliydin. Ton düşük kalırsa lezbiyen mi onlar cevabı gelir
00 YorumlaBence ona bir ihtar çek yokaa o kızlarsan bitanesıyle aldatıcak sizi belli😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yerinde olsam sevişirken bunlardan bahsederim. bak nasıl aklını alıyosun :)
00 YorumlaEşin onların hakkında fantezi düşünüyor bence 😆😆 gülüyorum ama ciddiyim bunu dene ve gör
00 Yorumlabence aranızda halledin ailenin haberi olması sorunu büyütecektir
00 Yorumla
+1 yılBence bu gece için salona gönder onu. İstemiyorum de.
00 Yorumlaanlat canım annesine ayar versin oğluna vermiyorsa alırız kızımızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki adama yetemiyorsun ya da isteklerini karşılamıyorsun. Brnce bu senin suçun
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşini burada hiç tanımadığın insanların içinde rezil ettiğin için sen aldatılmaya layıksın
Soran+1 yılOda aldatılmaya layık. iyi yaptım yapmayada devam edecem evli iken devamlı verecem. boynuzlu boynuzlu dolaşsın. akıllı olaydıda sadık kalaydım. hadi şimdi hadi oradan git...
Cevap sahibi+1 yılAnnen de senin gibiydi sonra sen oldun işte 😄
Soran+1 yılSenin annende senin gibiymişde sonra senin gibi bir şrfsizi dogurmuş.
Cevap sahibi+1 yılŞşşşş başkalarına zıplatacam kendimi diyen sensin , herkesi kendin gibi sanma 😉
Soran+1 yılŞrfsiz olmasan gizli olmazdın. bak ben gizli soru sormamışım. gtün yemedi demeki. ibnelik seninki başka adı yok. ya da kuyruguna bastıgım birisinki. geldin burda hvlıyon.
Cevap sahibi+1 yılBirincisi öpöcök diye nick koymuşsun , ikincisi madem kocan haksız o zaman ne diye buralarda rezil ediyorsun (adamı böyle rezil eden kadın masum mudur?), kendi ailene de rezil etmeyi planlıyorsun. Tabi hep sen haklısın ; burada böyle çingenelik yapan evde neler yapıyodur neler. Bide üstüne yazmışsın evliliğim boyunca herkese verecem. Çokda zikimdeydi senin gibisini gecelik 200 dolara ben zaten istediğimi yapıyorum. Ayrıca gizli olmasam ne yapacaksın, senin kafan anca fahişeliğe çalışır, müşteri mi ayarlayacan 😂
- Devamını Gör (126)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar