Burada ölçü 70'ten mi başlıyor? 70 S mi oluyor mesela :D
Bayanlarda benden ölçüleri..
Burada ölçü 70'ten mi başlıyor? 70 S mi oluyor mesela :D
34-XS
36-S
38-M
40-L
42-XL
oluyor diye biliyorum. her mağazada değişiyor ama. LCW de bedenler büyükken y-london da küçk mesela.
not: bence medium 40 olmalı :)
Teşekkür ederim :)
kız arkadaşınla ona sütyen alacak kadar yakınsan iyice ölçüp biçmişsindir vakti zamanında sanırım. bir ara sütyen bedenini sorsaymışsın iyi olurmuş. gözle anlaşılmaz çünkü. deneye deneye bulunulur sütyen bedeni. dikkatli bak memeler ve sırt farklı boyutlandırılır. türk kadınlarının geneli 75-85 B dir. göğüs aşağı yukarı tahmin edilir boyutundan ama sırtı sorun çıkarır. sütyen alacaksan değiştirme fişiyle birlikte ver yani :) illaki yanlış alırsın.
85 olduğunu biliorum yazmışsın diğer cevaba. o zman işin yarısını hallettin ama destekli giyiyosa B cup olsa bile D görünebilir. destekli, kalın-ince süngerli, telli..vs sütyen dünyası karmaşık :D
Abowww bu ne zor işöiş arkadaş yaa :D biz olsak belli S-M-L-XL hepsi bu lkadar bu ne arkadaş ya bir de cup çıktı ben anlamıyom ki cup ne demek :(
A,B,C,D,DD,E,F gibi harflendirmeler cup oluyo. meme büyüklüğü yani. ya sütyen almaktan vazgeç :D ya da git adamakıllı sor ne giyiyosun diye ona göre al :D
Ya ben S giyiyorum dedi, göğüs ölçüsü de 85 miş, S giyiyorsa nasıl olur ki :)
85 beden sütyen giyen biri nası S olur annamadım ama :) mediumdur o :) 85 dediğimiz ortalaman kadın bedeni işte. gmğüs ölçüsü için direkt 85 demişse harf kullanmamışsa sorun yok o zmn. B dir o. dedim demin çoğu insan 75-85B dir. bu sütyenler standarttır o yüzden. herhangi bir yerden gidip alınabilir. 5 liradan 500 liraya kadar bulunabilir :D
Hmm evet :) bu açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ederim, beni aydınlattığınızı düşünüyorum :)
Kafama takıl dı, neden S giyen 85 olmaz? Ölçüleri için 90-68-85 dedi bana :)
85 genelde M ye denk geliyo çünkü. rakamlar sırt genişliğini ifade eder. nadir de olsa S de olur kafaya takacak bişe yok :D
34=xs. 36=s. 38=m. 40=L. 42=XL. 44=XXL Smal Medium ,Large,Extralarge,Extraextralarge
Teşekkür ederim hanımlar :)
Ama şu güncellediğim kısımda da yardımcı olsanız :)
Nasıl işte :)
Kız arkadaşıma hediye almak istiyorum sürpriz :)
85 olduğunu biliyorum o zaman D mi oluyor?
Cevap
0Cevap
S 36 M 38 L 40 XL 42 XXL 44 diye biliyorum
Teşekkür ederim, kız arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum ;)
ama kıyafetin görünüşünede bak bazen kalıp büyük oluyor :)
Tamam teşekkürler :)
rica ederim :)
36=s/m
38=m
40=m/l
Teşekkür ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar