Ben rus kızlarını hiç beğenmiyorum hem dil bilmedikleri için berbat konuşuyorlar türkçeyi hem de aşırı düzgünler. Ben o kadar mükemmele gelemiyorum. Boy desen türk erkeğinden uzunlar. O kadar uzun boylu kız fazla iyi. Yani ben erkek olsam karakteristik bir özelliği olan yüzünde falan bir kıza bakardım. Rus kızlarının hepsini yüzü aynı. Hepsi mükemmel. Bu iyi bişey değil bana kalırsa
26 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl-Her önüne geleni altına yatacaksın
-Paragöz olduğunu belli etmeden tatlı dille onu yolacaksın.
-Kafana sarı peruk gözüne de mavi lens takacaksın, dünyanın en çirkin kadını da olsan sarı olduğun için içine düşerler40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMavi gözlu sarisin ve vucut hatlari belirgin olması lazim ki bu da hic birinizde tam olarak yok biri sarisin olur ama siyah gozlü biri vucut hatlı olur ama siyah sacli
02 Yorumla- +1 yıl
Bütün rus kızları sarışın değil. ben özellikle kızıl saçlı beyaz tenli planlarını çok beğeniyorum.
Cevap sahibi+1 yılGenellemw sarisin yazdim kizılda güzel ee zaten beyaz tenli olmazsa olmaz yani 😄
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları rus kızları gibi olmak istiyorlarsa rusyaya gönderelim ordakilerde buraya gelsin siz orda onlsf gibi olursunuz bir 100 yıl sonra 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Rus erkekleri için giderim :)
- +1 yıl
Tutan yok biz her turlu takasa raziyiz 😀
media.giphy.com/media/iqfYgtx8oWw4o/giphy.gif
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılRus kızları gibi asla olamazsınız, onların fiziksel yanlarını bir kenara bıraksak bile bu imkansız. Onlarin yetişme tarzı farklı, aileye bakış açıları ve kendilerine güvenleri farklı. Bizim kızlarımız erkeğine köpek mayi marifet zanneder, Rus kizlari çok sadiktir, hizmet etmeyi severler ama en ufak bir şeyde tavrını koyar ve hadi ordan çeker, çocuk sahibi olsa bile.
Bakıma çok önem vermelerini dışında güzeller be kardeşim, sadece yüzleri değil fizik olarak da güzeller. Genelde koca memeli, uzun bacaklidirlar.00 Yorumla
+1 yılantalyalıyım. çok rus tanıdım. açık ve netler. bizim kızların çoğu gibi naz yapmaz. mesela şurada bişey diyosun kıza hemen sapık damgasını vuruyor :D
daha yeni soru açmışlar türk erkeğinde baklava yok diye. özele gel göstereyim baklavalarımı dedim engelledi :D
rus öyle mi. konuşuyor anlıyor. istekli oda. bizimkiler istekli ama isteksiz gözüküyor kendini kasıyor. fark bu şekerim.11 Yorumla- +1 yıl
Demekki siz her türk kadını aynı görüyorsunuz e o zaman türk kadını yabancı erkekle sevgili olduğunda niye küfür ediyorsunuz madem beğenmiyorsunuz türk kızını bu küfür niye
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
kaç milyonda bir buldun şunu? allasen kaldır şunu ruslardan değil direk kızlardan soğudum
- +1 yıl
@kushirikato DSD:AS:dAd. a yapma ya :D :D
+1 yılRus çarı vakt-i zamanında kılıctan geçirmiş çirkin bebekleri. Ruslari sevmem vicdani yönleri zayıftır. Rus kadını seven erkekler gitsin evlendinler onlarla. Çocuklarına kendileri bakarken karıları gezdiğinde bizi çok ararlar😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutevazi
Yeniliklere acik
Acik fikirli
Dusunceli
Anlayisli
Uzun lafin kisasi karakterli olmaniz gerekiyor
Gorsellige onem vermemeniz gerekiyor
İnsanlarin dis gorunuslerine degil de onlarin fikirlerine onem vermeniz gerekiyor
Sevgilinizi / esinizi onun itibari mevkisi parasi icin degil de onu O oldugu icin sevmeniz gerekiyor
Daha nasil acik anlatabilirim ki?
Cok mu zor04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bu olmaz daha dogrusu isteseniz de olamazsiniz cunku siz bu degilsiniz ve asla degismeyeceksiniz
- +1 yıl
Ne alakası var bütün Türk kızları karaktersiz mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl@CarinaYılmaz Bence oyleler
Bu genellemeyi yapacak kadar cok kiz tanidim
En normal gorunenizin bile icinden ruh hastasi cikiyor- +1 yıl
Belki sende öylesin bize durduk yere sallıyorsun aman bee zaten bizi sevmediğiniz ortada ben artık yabancı erkeklere yönelicem yapıcak bir şey yok demekki siz her kızı aynı olarak görüyorsunuz ne yapalım
+1 yılKimin kimi beğendiğinin ne önemi var ki?
Rus kızlarının tek beğendiğim yönü sıcakkanlı olmaları ama bu bazen kötü özellik oluyor çünkü her erkeğe karşı sıcakkanlı olmaları benim gibi erkeklerin canını sıkabilir o yüzden evlenilecek kızlar değiller10 Yorumla
+1 yılRus kızları gibi olmana gerek yok. Kendin ol yeter hem bizim türk kızları bin basar:) (Burada top altına girmek istemedim) He biraz burnu havada oluyor bizim türk kızlarının. Ne yalan mı söyleyim:)
10 YorumlaErkeğin ruhundan anlıyorlar, yaşlarının hakkını veriyorlar.
Türkiye'de ki kızlar 15 yaşından sonra ihtiyar heyeti moduna giriyor. İstisnalar var. O da %1 belki :D00 Yorumla1 adet Rus kızını alıyorsun kazanda kaynatıyorsun sonra o kaynattığın suyu 1 hafta bekletip 1 ay boyunca gün doğmadan o Sudan 1 bardak içiyorsun.
10 YorumlaNeden herkes bu kdr abartıyo güzellik ülkeye göre olmaz.
20 Yorumla
+1 yılHayatta rus kızı arzulamadım. Bana göre kalbinin içinde beni yaşatsın onun dış görünüşü benim için türk rus latin esmer hepsi dır
00 Yorumla
+1 yılBu yurdum insanından aşağılık kompleksi de beni ağlatacak
10 Yorumla
+1 yılKendiniz olun yeter.
Biz kızlarımızı olduğu gibi görmek isteriz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben Antalya'da yaşıyorum hiç öyle dünya güzeli falan bir Rus görmedim
30 YorumlaO doğuştan oluyor asil olunuyor sen olamazsın artık :D
00 Yorumla
+1 yılHepsi ölü balık gibi bakıyor nesini beğeniyorsunuz.
20 Yorumla
+1 yılSen birşey yapamazsın belki annen zminda birşey yapsaydı olurdun
00 Yorumlaonların rahat yetişme ortamıyla bizim herşey yasak herşey günah yetiştirme tarzımız yarışamaz kıyaslanamaz
00 Yorumla
+1 yılYok onlar dogustan kutsanmis yaratiklar sonradan olunmaz
00 YorumlaYalnız erkekler zannımca Rus kızlarını sadece beğeniyor ve ilişkiyi ona göre yaşıyor. Evlenmeye yönelik bir beğeni değil yani :D
22 Yorumla- +1 yıl
Sen git eğlenilecek kızlarla eğlen hayatını yaşa sonra evlenmeye gelince temiz kızla evlen kim tanıdı bu lüksü? Bu türk erkekleri kendini ne zannediyor? Türk kızlarında akıl olsa asla evlenmezler ama işte...
- +1 yıl
Yahu şimdi bu düşünceyle bir yere varamayız. Erkek olarak benim de karşı cinse güvencimi kaybetmişliğim var, bende evleneceğimi düşünmüyorum sebebi, hayatını yaşa sonra evlenmeye gelince temiz kızla evlen kafasıyla olmasa da sonuç aynı. Güven sıkıntısı şu dönemde gerçekten çok fazla.
+1 yılOnlar gibi olmak zor rusya soğuk bir ülke o yüzden onlar öyle yani soğukta vucud hep diri
00 YorumlaBizim kizlar biraz burnu havada oldugu icin rus kizlari ulkeleri soguk ama kendileri baya sicak ondan olabilir😂
00 YorumlaYaratılış o şekilde Soğuk iklim canlıları olduklarından herhalde.. ama 25ten sonra çöküyorlar yüzleri çabuk kirisiyor 😉
00 Yorumladozerle seni ezmeli ve tekrar kalıba atıp pişirmeliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZannımca kaprissiz, bakımlı cinsel acidan doyurucu ve aktif , işi bilen. Bu herhalde ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarişin ol azdirici ve şehvetli bak dekolte giyin bakarlar
00 Yorumla
+1 yılSaçını sarıya boyat Rus erkekleri de iyi ama ha :)
20 YorumlaTürk Kızları bence süperrrrr
40 Yorumla
+1 yılbizim rus erkeğine alalım seni bizim gelin ol)))
23 Yorumla- +1 yıl
Olurum.
- +1 yıl
tamam ulkemize alicam seni)))
- +1 yıl
niye rusları beğenmiyor musun?
sürekli sikişmekten dolayı genç kalıyor onlar
30 Yorumla
+1 yılRusya doğumlu olmalisin anan banan rus olmalı 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Git evlen o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızları insan çünkü. Oturup konuşabiliyorsun. Derdini dinliyor, yardımcı oluyor. Yolda bir şey sormak için durdur, öküz gibi bakmıyor mesela
216 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarını bu hale getirende sizsiniz. Pantolon giyene öf popoya bak dersiniz etek giyene anam bacaklara bak, iki meme görünce yavrum hepsi senin mi dersiniz. Türk kızı sizinle adam akıllı iki cümle kuramiyor evet haklısınız, çünkü ucuncu cümlede bel altına kayiyosunuz. Sokakta biri cevirdiginde tedirgin olmasının nedeni de artık kimseye güven duymadigindandir e malum bu ülkede babası kızına şehvet duyuyor. Önce cuvaldizi kendinize igneyi başkasına batırın belki anlasırsiniz o zaman Türk kızıyla:)
Cevap sahibi+1 yıl@ankakusu01 insanlıktan çıktığını kabul edip bunu haklı gördüğünü söylüyorsan benim diyecek lafım kalmıyor. Ne desen haklısın
- +1 yıl
Ben farkindaysan kendim için bir şey söylemedim, sizin verdiğiniz örnek üzerinden yürüdüm. Ve evet Türk toplumu olarak insanliktan hepimizin çıktığı doğrudur :)
Cevap sahibi+1 yıl@ankakusu01 peki bunun temel sebebi ne? Bunu hiç düşündün mü?
- +1 yıl
Ulan bu ülkede köpeğe tecavüz ediliyor. Nasıl tedirgin olmayalim
Cevap sahibi+1 yılBu yolda bir şey soran insana köpek gibi davranmayı haklı kılacak bir şey değil
- +1 yıl
Genelleme yapma. Yolda bişey sorana tabiikide tatlı dille cevap veriyorum. Ama tedirgin olmadığımız anlamına gelmez.
- +1 yıl
Attığım yorumda da yazdığım gibi önce çuvaldiz sonra iğne olayı.
Bunun sebebi ise bence sevgisizlik empati yoksunlugu ve tabiki açlık
Ülkemizde erkekler çok aç olduğu için kadın kendini geri planda tutuyor buda erkeklerin gözünde egolu Nazlı Kezban tarzı saçma düşüncelere yol açıyor
Müslüman bir ülkedeyiz bu yüzden büyük kesim rahat değil ama bu erkeklerin kadınlara dişisini kovalayan köpek pozisyonuna dusmesini gerektirmez
Cevap sahibi+1 yılYapılan şeyleri ben de savunmuyorum ama yurt dışına kıyasla cidden çok büyük farklar var insanlık konusunda. Tecavüz oranının çok yüksek olduğu ülkelerde bile karşılaşmıyorum buradaki tavırlarla. Bizde çok farklı bir boyuta ulaştı artık
- +1 yıl
Artık günde kaç kıza bişey soruyorsan.
Cevap sahibi+1 yıl@ankakusu01 cinselliğin afrika sinda yaşıyoruz sözü çok doğru. Bu açlığı kötüye kullanan kadınlar da tetikliyor bunu. Normalde kimsenin yüzüne bakmayacağı biri bir tarafını açarak prim yapıyor ve duyduğu laflardan haz alıyor. Böyle kadın çok var. Laf atıldığını duyunca biraz da buradan diyecek utanmasa. Zaten açlık çeken hayatında kadın eli görmemiş sürü de takılıyor peşine. Bazıları abartıp normal kadınlarda da devam ettiriyor bu davranışı
- +1 yıl
Şöyle bir şey de var, Türk kadını çok güçlü. Hiç o açıdan düsündugunuzu sanmıyorum tarihten bu yana belli bu. Siz sadece Türk kadınını asagilamaya yönelik acarsaniz ağzınizi yapıcı değil yıkıcı olursanız zaten o iş olmaz. Örnek her yeri kıl yumağı olmuş ağzı kokan bir Türk erkeginin ağır elestirisine maruz kalan bir çok kadın var. Kendi çok mu mükemmel de harikulade kadın hayal ediyor.
Rus kadını her gün sporunu yapar dışarda salatasini yer arkadaşları ile kahvesini içer seksini yapar evine gider en anaç olanı bile böyledir
Türk kadını gün içinde evi baştan aşağı siler supurur 3 çocuğa birden bakar yemek yapar
Üstüne akşam onu aşağılayan kocasinida çeker bizim kadinimiz öyle bir kadın
Bu kadar ezilmisligin altında kalan kadınlar da e bir zahmet kendini geri ceksin tedirgin olsun
Cevap sahibi+1 yılTurist olarak gittiğin ülkede günde 20 defa da sordugun oluyor bir yer bulmak için. Ukrayna'dan örnek vereyim. Hediyelik eşya nereden alabilirim dedim mesela birine, 5 kişiyi durdurup sordu, şuralara şuralara bakabilirsin şuradaki fiyatlar daha düşük şurada daha iyi mallar bulursun dedi. Bizde avrupa yakasından anadolu yakasına geçiyorsun, şuraya nasıl gidebilirim diyorsun mal mal yüzüne bakıp yürümeye devam ediyor. Çok fazla sormaya ihtiyaç yok, sonunda bir bakkal ya da polis memuruna soruyorum bulmak için aradığım yeri
Cevap sahibi+1 yıl@ankakusu01 ben erkeğin yaptığını savunmuyorum ki. Kadına da güçsüz demiyorum. Neden çekiyor diyorum. Bu muamelenim yarısını tayland da yap bakalım o erkeğe ne yapıyorlar. Anaerkil toplumlar bizim gibi değil. Ukrayna daki en büyük heykel kadın mesela. Ülkeyi savunan, eline kılıç-kalkan almış bir kadın. Neyse konu çok dağıldı, daha farklı yerlere gitmeden bırakalım en iyisi
- +1 yıl
Bence siz şu kiyaslama kafasindan çıkın, daha rahat hissedersiniz. Ben bir çok video izliyorum yabancı kanallardan orda da görüyorum viz geçen suratina dahi bakmayan insanlar oluyor. Sadece bu durumla alakali Türk kızını asagilamak yanlış. O zaman bizde yabancı erkeklerle Türk erkeğini kiyaslayalim ortaya 39399393223 tane fark çıkar
Cevap sahibi+1 yıl@ankakusu01 kıyaslama ya da aşağılama derdim yok, sonuç olarak benim topragim ve benim insanım. Kendi annem ve ablam da bu ülkenin kadınları arasında. Sadece bir yanlışı dile getirmeye çalıştım. Onun yerine burnumdan geldi. Bizim erkekler çok iyi, dünyanın en iyisi diye bir şey de demiyorum.
Evet fransa da dediğin şey var mesela. Benim dilimi bilmiyorsun, ingilizcen bile salak saçma, ne halt yemeye geldin ülkeme ne halin varsa gör diyor adam ve bence sonuna kadar haklı o yönden bakınca
Armiyi bul, o yardımcı olur.. sjsjdjdj
10 Yorumla
+1 yıl40 fırın ekmek yemeniz:)
10 Yorumla
+1 yılTürk kadını, Rus kadınlarına 5 basar
20 Yorumla
+1 yılGenetik bir yapı sonradan olunmaz
00 Yorumla
+1 yılgerek yok..
böyle çok daha güzelsiniz..00 Yorumla
+1 yılOnlar gibi olmassinuz eziksiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Sen nesin peki?
- +1 yıl
Bende ezigim
- +1 yıl
Sizde eziksiniz
+1 yılBen brezilyali kizlari seviyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılbir neden var ama söyleyemem :)
00 Yorumla
+1 yılRus kızlarıda bizi beğeniyor hıh
00 Yorumla
+1 yılmütevazi anlayışlı ukala değil
12 Yorumla- +1 yıl
Süper yorum👍
- +1 yıl
😊👍🏼
+1 yılBoşver ya sen kendin ol daha iyi
00 YorumlaRus olunmaz rus doğulur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızları değil de rahat olmalarını seviyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
Sende "kolu komşu ne der, akrabalar ne der, elalem ne der, millet ne der , aman larımızı ederler , aman dedikodumuzu yaparlar... vsvs." katlarıyla buyuseydin sende rahat olmazdın.
Cevap sahibi+1 yılBenim onlarla işim olmadı olamaz. Ama bizim türk erkekleri öyle kız istiyor rahat olacak gel dedi mi gelecek git dedi mi gidecek.
Cevap sahibi+1 yılAma ben kadıköyde bir tane gördüm aşık oldum resmen😌😌😌
- +1 yıl
Ve yine aynı türk erkekleri tertemiz oturaklı kız arıyor evlenmek için. Ben böyle bir bencillik görmedim. Ah o yabancı erkekler yok mu...
Cevap sahibi+1 yılSiz daha guzelsiniz eminim🙂
Aman olmasın
00 Yorumla
+1 yılRus olman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuz dolabına kapat kendini etlerin sıkılaşsın
00 Yorumla
+1 yılÖnce rus olmanız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli tanker gibisin kiskaniyon bu kızları 😂😂
00 YorumlaDiğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Mümkânsız
00 Yorumla
+1 yılRuslara özenmeyin
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılolamazsınız
10 Yorumla - Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılSoyadını değiştir
00 Yorumla Olamazsınız
10 Yorumla- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnların geni öyle
00 Yorumla
+1 yılRus olman lazim 😀
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım