Çok eski bir arkadaşıma ( aldatildim kisi) fake hesap uzerinden ( instagram) sevgilinle birlikte oldum dedim buda kimsin açık soyel dedi engelledim sonra başka bir hesaptan seni o hesabı savcılığa verdimdedi ne yapmalıyım çok korkuorm lütfen yardım edebilecek biri yazsn
Cevabın nedir?
+1 yılSeni tehdit etmiş. Kimse gidip savcilikla uğraşmaz ki tehdit , şantaj vs yoksa bilişim suçları bununla ilgilenmez. Sen o hesabı kapat yinede için rahat edicekse
05 Yorumla- +1 yıl
Küfür yok kesin ama tehtit ettimmi o sinirle bilmiorm birşey yazdı ve direk engelledim ve yazdığımı geri alıp tekrar engelledim 1 gün sonrada hesabımı komple kapattım savcılığa ya da polise verse kaç gün sonra belli olur size 1 2 Aysa bu korkuyla olurum herhalde ve hesap face adres alınır mı hemn
- +1 yıl
Benim de başıma geldi. Çıplak fotoğraf + tehdit mesajıydı savcılığa gittim ilgilenilmedi 5 6 ay sonra dosyayı kapatmak için karakoldan çağırdılar yani çok üstüne düşmesi lazım kolay değil öyle IP den kimlik tespit etme merak etme korkulacak bir şey yok
- +1 yıl
Ay kardeşim ins dediğin gibi olur yemin ediorm isim de gucumde biriyim ama bı anlık öfkem salaklık ve panik atak hastasıyım şunu iyi biliorm ki bu gece uyuyamiyacagim çok korkuorm ins ilgilenilmez yani küfür kesin yok ama bir yattım kelimesini kullandım tabi oda yalan tehtit varmiydi hatirlamiorm yani uzak dur demismiyim onuda bilmiorm
- +1 yıl
Rahat olll
- +1 yıl
İnternetten araştırdım siber suçlar birimi instagramdan ip adresini bulabilioms ya geçmişten of
En İyi Cevaplar
Küfür etmemişsin, hakaret etmemişsin neyine savcılığa veriyor? :D Savcılık bir durum yok, korkutmak amacıyla öyle demiştir.
00 Yorumla
+1 yılSavcılığın yapacağı bişey yok bana mesaj attı die şikayet etse nolur etmese nolur yani suç unsuru olan durum yokki tabi kızı tehdit etmediysen
04 Yorumla- +1 yıl
Yok etmedim sadece söyledim iste
- +1 yıl
hiç bişey çıkmaz çünkü suç unsuru olması lazım falanca bana mesaj çekti onu istiyorum bulun onu diyemez devlete kimse
- +1 yıl
Ama cidden yattınmı peki o da mı blöf
- +1 yıl
Yok ya blöf
Hiçbir şey olmaz instagram ip adresi vermez ve de büyük ihtimal seni kandırdı kim uğraşır bunla
037 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten de snn dediğin gibidir çok korkuorm gerçekten yardım edin
- +1 yıl
Adres vermez dimi eminmisn polise falan verse bilemi
- +1 yıl
Nebiliyim öyle diyince çok korktum yani savcılığa face hesap üzerinden şikayet etse hakaret olarak algilasa bunu bugün hesabı komple kapattım zaten yine sorun teşkil edermi
- +1 yıl
İns dedigingibi olur duacin olurum vallahi
- +1 yıl
Ya bak benim tek korkum su okadar sinirliydiydimki ne yazdığımı hatirlamiorm yani tehtit rttimmi onuda bilmiorm okudu hmn birşey yazdı ve hemen engelledim instagramda ve engelleyince mesaj kutusundaki yazigitti benim sonra engeli açıp yazdığımı geri aldım ve tekrar engelledim artık sitrisat aldımi bilmiorm 1 gün sonra başka hesaptan bana yazdı savcılık mi dedi polismi dedi bilmiorm engelledim direk başka bir hesaptan arkadaşıyım dedim bir hata olmuş yanlış anlaşılmış falan dedim git ona şöyle orijinal hesabından yazsın dedi sonra dediki onu savcılığa verdim senide savcılığa vericm orda görüşürüz dedi şimdi ise iki hesabida komple kapattım yani küfür yazmadm kesin eminim ama tehtit varmiydi bilmiorm snce varsa bile savcıya şikayet etseler bile bni bulabilirlermi hesabı şimdi kapadım ( bu olay dün yaşandı ) biliorm çok sıktim seni ama çok korkuorm özür dilerim
- +1 yıl
Peki son bir şey daha soracağım diyelim ki verdi dün yaşandı bu olay ve şu an hesabımi kapattım savcı hemen işleme almismidir bunu almış olsa bile nezmn gelir bn nezmn ogrenebilirm savcıya verdigini
- +1 yıl
Allah razi olsun zaten panik atak hastasıyım içime su serptin çok teşekkür ederim ins dediğin gibi olur
- +1 yıl
@marjinalhyus ahh be kızımm
Madem bu kadar paniksin niye yapıyorsun 😂beni de paniklettin burda bana noluyosa😂😂 - +1 yıl
İns birşey olmz ya herkes 1 2 ay içinde sornuclanir dio bu korkuyla yasayamam
- +1 yıl
Herkes öyle yazio ya sn eminsin değilmi sana güvenmek istiorm ya kız dün hesabına ilahi adalet yazmış çok korkuorm
- +1 yıl
😂😂korkma o kadar korkma me demissin sanki millet birbirine ne iftiralar arıyor bu ne ki
- +1 yıl
Peki snn basvurdugun yerle bunun başvurduğu yer arasındaki hız varki olamaz mı yani belki sacmaliorm şu an ama gerçekten korkuorm yani ya sadece 1 gün içerisinde bnmkini işleme koyarlarmi ya ve şu an hesabımi komple kapattım en son yer belli olurmu
- +1 yıl
İns dediğin gibidir ve bunu kaleye bile almazlar ins bide 2 gün sonra karakola çağırırlarsa bni bzmkiler bni oraya gitmeden öldürür
- +1 yıl
Evet ülkede hukuk yok haklısın ve bnde şansız bir insanım bide bana vurursa bu hukuk yandim
- +1 yıl
Allah razı olsun çok saol ins dediğin gibi olur
- +1 yıl
İnternetten araştırdım siber suçlar birimi instagramdan ip adresini bulabilioms ya geçmişten of
- +1 yıl
İnternette yazio ama
- +1 yıl
Ya telefon numaramı değiştirmeli miyim ailem beni öldürür gerçekten yaptım bir esekklik savcılık cagirirsa ne diyicm inkar etmek zorundayım of ya
- +1 yıl
Ya bak belki sn haklısın ama instagramdan bir kaç hukukcuyla sordum onlarda bana açık açık anlattı dediler ki sözlü taciz var sni buyuzdn cagirilar dedi anlamadm gitti adam hukukçu biliyordur herhalde ve adresini bulurlar dedi
- +1 yıl
Kızım 10 aylık oğlum gotuyle güldü sana 😀o kadar şey varken senimle nie ugrassinlar😏
- +1 yıl
Ya bak haklı olabilirsiniz gerçekten çok sorun etmiş gibi gozukuoda olabilirm belkide çok büyütüorm ama gerçekten bir eseklik ettim ve çok pişmanım hukukçu larada sordum sözlü tacizden çağırırlar dedi sonra daha çok korktum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
+1 yılküfür hakaret veya zorbalık içeren bir mesaj atmadıysan birşey olmaz ama diğer türlü bir pohlar olucak geçmiş olsun
08 Yorumla- +1 yıl
Peki bunlar olduysa ve kişiyi hemen engellediysm yinede savcılığa duyurabilirmi
- +1 yıl
bir uygulama var diye biliyorum böyle yüklüyorsun engellenmiş olduğun halde mesajları falanı filanı gösteriyor eğer öyle birşey yapıp siber suçlara başvurursa bildirebilir evet
- +1 yıl
Ya bn çok korkuorm çok eski bir hesap öyle açıktı telimde şifresini bile bilmiorm nasıl kapaticam off ayrıca şikayet etse kacgun elime ulaşır nasıl oluo bilmiorm
- +1 yıl
ya korkma bir sakin ol belki de kız blöf yapıyordur birde öyle düşün o hesap için de iyi huylu hackerlar falan var diye duymuştum bazı arkadaşlarım hesaplarını para verip hackletmişlerdi geri alabilmişlerdi öyle internette aratırsan belki bulursun
- +1 yıl
Bn hesabı kapatabildm şimdi komple ama bu ya çoktan savcılığa vermişse face hesabı ya da polise ozmn ne yapacagm
- +1 yıl
vermiş olamaz için rahat olsun
- +1 yıl
Ya peki verdiyse ne yapmalıyım yani küfür kesin yok ama o sinirle tehtit ettimmi bilmiorm çok korkuorm valla şu an ağlıyorum çok pişmanım hemen engelledim yazdıklarımı geri aldım sitrisat aldımi bilmiorm ve bugün hesapların hepsini kapattım ama dün yaşandı bu olay savcılığa verse bile hemen işleme koymuslarmidir adresimi bulurlarmi
- +1 yıl
Ve bn bu korkuyla yaşayamam ya
çok yanlış bir hareket yapmışsın ama bence korkulacak bir durum yok. yaptığında tehdit ve şantaj yok. çok olsa ifadeni alırlar
00 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Seni bulucaklar ellerine keloce once karakol sonra savcilik sonra kodes
12 Yorumla- +1 yıl
Of Allah kahretsin
La salak mısınız gerçekten verip uğraşacak mı :D
00 Yorumlao hesabı sil bulamazlar.
014 Yorumla- +1 yıl
Ya çok eski bir hesap açıktı telimde şifresini bilmiorm nasıl silicm bilmiorm dün akşam yazmıştım bugünde öyle dio savcılığa mi polise mi verdim orda görüşürüz yazdı çok korkuorm ya
- +1 yıl
Bn hesabı kapattım amaya kapatmadan önce hesabı face olan hesabı savcılığa vermislerse ozmn ne yapacagim
- +1 yıl
Ama ya dün vermişse polise ya da savcılığa ozmn ne yapacagim
- +1 yıl
Vallahi yandım kiz bnden bide nefret edio ağzıma s*cck yemin ederim bulursa bni
- +1 yıl
Çok korkuorm ya çok pişmanım yani dün yaşandı 1 gün içinde savcıya gidip verebilirmi ya da savcı hemen işlem baslatirmi kapattım hesabımı yani yer falan bulurlarmi hemen
- +1 yıl
Yine bu saatlerde oldu
- +1 yıl
Ya instagramdan ip adresi bulunurmu hemen şikayet etse hesabı komple kaldırdım aslında ay bide 2 ay sonra karakolluk olursam ailem öldürür bni ilk defa böyle birşey başıma gelio
- +1 yıl
İns
+1 yılKorkmana gerek yok. Blöf yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHesabı sil yat uyu yarın ola hayrola
044 Yorumla- +1 yıl
Korkuorm ya ya şikayet etmişse savcılığa ne yapicam
Cevap sahibi+1 yılYok hayır etmemiştir. Daha dilekçe hazırlayacak falan filan yok uğraşmaz diyorum korkmana gerek yok. Bide senin kim olduğunu bilmiyorsa savcılığa değil polise şikayette bulunur.
- +1 yıl
Peki ya polise bulunduysa ne yapacagim
Cevap sahibi+1 yılPolis hesabın son konumuna bakar ya da sahibine bakar ama arkadaşlarında bellirtiği gibi Küfür hakaret ve tehdit yoksa hiçbir sıkıntı olmaz ama güven sen bana Şikayette bulunmamışdır çünkü biraz uğraş gerektirir. Ama yok gerçekten şikayet etmişsede polislik gene bişey yok Mahkemeye vermesi lazım hakaretlerden dolayı ondan güven bana etmemiştir.
- +1 yıl
İns dedigin gibidir
- +1 yıl
Ya bak benim tek korkum su okadar sinirliydiydimki ne yazdığımı hatirlamiorm yani tehtit rttimmi onuda bilmiorm okudu hmn birşey yazdı ve hemen engelledim instagramda ve engelleyince mesaj kutusundaki yazigitti benim sonra engeli açıp yazdığımı geri aldım ve tekrar engelledim artık sitrisat aldımi bilmiorm 1 gün sonra başka hesaptan bana yazdı savcılık mi dedi polismi dedi bilmiorm engelledim direk başka bir hesaptan arkadaşıyım dedim bir hata olmuş yanlış anlaşılmış falan dedim git ona şöyle orijinal hesabından yazsın dedi sonra dediki onu savcılığa verdim senide savcılığa vericm orda görüşürüz dedi şimdi ise iki hesabida komple kapattım yani küfür yazmadm kesin eminim ama tehtit varmiydi bilmiorm snce varsa bile savcıya şikayet etseler bile bni bulabilirlermi hesabı şimdi kapadım ( bu olay dün yaşandı ) biliorm çok sıktim seni ama çok korkuorm özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılYok, hayır önemli değil. Savcılıkta şikayete bulunmuşsa eğer bile yaptığın tehdide bağlı ve tazminat davası bile açabilir. Ama sadece gözünü korkutmuş çünkü dediğim gibi uğraş gerektiren işler korkmana gerek yok. Bulabilirlermi sorusuna gelince evet bulabilirler. Ama bisey olmaz diyorum emin olabilirsin.
- +1 yıl
Peki ev adresinimi yoksa tel nosunu falanmi tel nosunu degistirsem hesabı kapattım zaten yinemi bulurlar ya valla kusuorum sıkıntıdan
- +1 yıl
Yani diyelim gitti uğraştı zaten 1 gün oldu bu olay 1 gün içinde savcılık bulurmu ip adresini hemen hesabı kapattım kullanıcı isminide değiştirdim tel nomudami degistirsm
Cevap sahibi+1 yılDert etme savcılığa dilekçede bulunmazsı lazım ve yani 1 günde olacak iş değil. Telefon numaranıda değiştirme. Hicbisey olmaz.
- +1 yıl
Ya eminsin dimi yani dün 5 7 arası oldu bu olay engelledim hemen yazdıklarımı sildim ama hesabı bugün 5 gibi kapattım Snap inede saat 1 gibi ilahi adalet yazmış çok korkuorm gerçekten ailem bilmio öldürür bni bı eseskli yaptim
Cevap sahibi+1 yılSenin oldugunu biliyor mu? ya da tahmin ediyormudur?
- +1 yıl
Hyr kesinlikle bilmio face hesp
Cevap sahibi+1 yılOzaman tahmin edebiliyor ki tanıdık biri olduğunu ve snapchattede paylaşmış olduğu şey tamamen gözünü korkutmak başka bir amacı yok inan bana hiçbişey olmayacak.
- +1 yıl
Ay kardeşim ins dediğin gibi olur
- +1 yıl
Bide bu şikayet etmek uzun bir ismi yani kullanıcı adım sahteydi aslında ve engellemiastm arkadaşınıda engellemistim yani savcılıkta benim adıma ne istenio sadece adımı mi yazio instagramdan ip adresi almış olabilirmi
Cevap sahibi+1 yılOlur olur dert etme. Buseferlik eminim bişey olmaz yaptığın doğru bişey değil bunu kendinde biliyorsun bu son olsun bence. İçine bir sıkıntı girmişti hemde çok büyük korku, heyecan ve sıkıntı 3üde bir anda üstüne geliyordu yanlış değilsem. Hata kafanda çılgın şeyler bile geçti muhtemelen. Ondan rahat kafa herzaman güzel bir uykudan sonra yeniden doğmuş gibi olursun.
Cevap sahibi+1 yılHayır ip adresi gerektirmez nerde girmişsen o hesaba oranın konumj bulunur o bulunmazsa bile telefondan girmişsen telefon kayıtlıysa sahibi bulunur ama dediğin gibi hiçbişey olmaz.
- +1 yıl
İşte evde telefonla girdim kesin bulunur ya mahfoldum
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim şu an senle yüz yüze konuşmuş olsaydık eğer şu an kesin rahat kafayla uyurdun ama burada anlatıyorum ve bişey olmayacağınıda söylüyorum sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun güven bana
- +1 yıl
Korkuorm kardeşim valla kusuruma bakma snde okiz şikayet eder yani öyle biri dün şikayet etmiş olsa bile savciliktanbni çağırılarmi snce ve ne sürede cagirilar tabi o sürede korkudan olmessem
Cevap sahibi+1 yılen geç 1 hafta gelecek cumaya kadar.
- +1 yıl
1 ay 2 ay surmz yani eminsin dimi geç olur diolar
Cevap sahibi+1 yıl1-2 aymı? 3-4 günde olabilir haha 1-2 ay imkansız yani
- +1 yıl
Hadi ins bakalım
Cevap sahibi+1 yılNeyse güzel kardeşim dediğim gibi bir kenarada yaz şunu ki unutma , kesinlikle bişey olamayacak sadece dert ediyorsun kendine. Allaha emanetsin kardeşim
- +1 yıl
Sende çok saol ama bir hukukçu banayazdi şansıma 34 yaşında 1 kaç gün içinde belli olzm dio oda ya
- +1 yıl
15 gün 1 ayda olabilirmiş çok dosya yigiliomus hemen sonusvermezler dio çağırabilirler dio ya
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sana 2-3 günde bile belli olur ama en fazla 1 hafta.
- +1 yıl
Ya bu hukukçu nie böyle dio mahvetti bni
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi burda konuşmak doğru olmaz
- +1 yıl
Ya bn sni yine rahatsız ediorm ama bn instadan 2 3 hukukculara anlattım durumu diolarki sözlü tacizden dolayı çağırırlar bn çok kötüyüm şu an. Ya
Cevap sahibi+1 yılZaten çağırırlar orası öyle demiştim zaten sana ama ben o kızın seni şikayet ettiğini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılİnstagram ve KS hesabının emaili birmi?
- +1 yıl
Yok bu sahte hesabim
- +1 yıl
Sn en fazla haftaya cumaya kadar belli olur demistinyada 1 kaç gün içinde hukukçu 1 ayda olur 2 3 ayda dio ama
Cevap sahibi+1 yılOnlar nasıl hukukçudur arkadaş eminmisin hukukçu olduklarına?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kanuna göre 6 ay geçerse üzerinden o dosya kapanır nedemek 2-3 ay, büyük bir soruşturma oldumu 2-3 ay sürer ama böyle küçük konular sanmıyorum yani hata polise başvursalar bile polis bile devreye girer yani
- +1 yıl
tamam bn sana güveniyorum yoksa bn korkuyla yaşayamam gerckten mahvoldum yani ailmde sert bı yapıya sahip o tebligatın eve gelmemesi lazm derdim o aslında 1. Günü devirdim cumaya kadar bekliyicm 1 hafta olucak öyle cuma da gelmezse şikayet etmemiştir diyorsun değilmi sonradan 1 hafta sonra gelmz ins kapima
- +1 yıl
Aynı zamanda e devletten de kontrol ediorm
- +1 yıl
Ve kesin eminmsn 1 hafta içinde olacağından eğer olursa çünkü kimse sorsam 1 haftayda geçer dio yani geçebilir iş yoğunluğuna bağlı 1 ayda olur 2 ayda belki 1 yılda ise bağlı dio
Cevap sahibi+1 yıl10 yılda olur. İyi ozaman sen şimdi birini ölümle tehdit edersen ve devlet onu ciddiye almasa 2 gün sonra öldürürsen devlet 2 ay sonramı bakacak
- +1 yıl
Ya valla bn bilmiorm gerçekten bilmediğim için bu haldeyim zaten ve birine artık güvenmek istiorm herkes farklı birşey soyluo normalinden tut hukukcusuna kadar ins snn dediğin gibi en geç 1 haftadır yoksa bu korkuyla stres bni mahfetti
Cevap sahibi+1 yılÇok takıyorsun. Hiçbirşey olmayacak, kimseyede güvenmene gerek yok kendine güven yeter. Sonunda ölüm yok ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakaret etmemişsinki neden korkma bişey olmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasaydin iyiydi ama korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbişey olmaz
Sana ayak yapıyor00 Yorumla
+1 yılGoz korkutmus bence
00 Yorumla
+1 yılhiç bişey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSavcıyla da beraber ol... Affeder seni...
11 Yorumla- +1 yıl
Ya lütfen düzgün cevaplar yazin en yakın arkadaşımla aldattı bni bı anlık öfkeydi ne yapmam lazm
Gizli Üye(25-29)+1 yılzarf atiyo bsy olmaz
00 Yorumla
+1 yılAhhahah
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri