Diğer Aktör Çağlar Ertuğrul'un, meslektaşı Kerem Bürsin'den hem daha yetenekli hem de daha çekici olduğunu düşünüyorum. Sizce? melankolibulutu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çağlar Ertuğrul Evet katılıyorum, daha yetenekli ve çekici. Hayır katılmıyorum, Kerem Bürsin daha yetenekli ve çekici. Çağlar Ertuğrul daha çekici ama Kerem Bürsin daha yetenekli. Çağlar Ertuğrul daha yetenekli ama Kerem Bürsin daha çekici. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aktör Çağlar Ertuğrul'un, meslektaşı Kerem Bürsin'den hem daha yetenekli hem de daha çekici olduğunu düşünüyorum. Sizce? Cevapla Meslek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Adlitıpçınız Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Ertuğrul’un kariyeri de okuduğu okulda çok iyi ama şimdi bunlaeı mı karşılaştıracağız 0 0 Yorumla
pekorkg Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Kesinlikle katılıyorum, Çağlar daha yetenekli ve çekici. 😉 3 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Jake gylanhaal mı ne var aynı ona benziyor bu da :) 2 0 Yorumla
meltemfırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Evet hem daha yetenekli hem de daha cezbedici. ;-) 2 0 Yorumla
Muhendisolanressam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha karizmatik ve yakışıklı olduğu kesin. 2 0 Yorumla
EliaEb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 376 cevap paylaştı. İkisini de çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Oyuncu olarak daha iyi 2 0 Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Katılıyorum Nilüş 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar