Turbanli dar giyinen kizlar niye bu kadar abartiyorsunuz?
bir ton makyaj oje dar dar giyinmeler niye kapandinizki ozmn sus icinmi
bir ton makyaj oje dar dar giyinmeler niye kapandinizki ozmn sus icinmi
Sizene kardesim, ben bu zihniyeti anlamiyorum tamam yakismiyor ama bu acik icinde gecerli kapali icinde..
Neden tek musluman kapali gibi davraniliyor?
bir tek bas acilinca her sey serbest sanirim?
Boyle sacma dusunce var mi ya.
Sütyen külotla dolaşanlara laf etmezsiniz değilmi Sanane mılletın gıyımınden gunahından sevabından bak ısıne kendı aılenle ılgılen kımse kımseye karısamaz kılık kıyafet kısıtlaması yok
senkron kayması diyelim ya da kıyafet seçiminde kaydırma yapmışlar :D ya da okuduklarını idrak edemiyorlar. madem amaç seksilikse kapalı olma bari ferah ferah gez ya da yaptığının özüne aykırı olma :D
Keyifleri sana mı soracaklar? Ha bende tasvip etmiyorum mantıksız geliyor ama nasıl anneannem çarşaf giyiorsa o da öyle giyer özgür.
Sendemi kapalisin
Hayır.
Kendine bak ozmn dar dar giyinipde destekleme adam gbi giyinsinler la
Ahhahahahahahahahhah :D komiksin vallahi. Allah göz kapaklarını kapatmayı öğretsin çünkü kimsenin kıyafeti seni ilgilendirmez. İyi günler dilerim bu da son cevabım.
Cevap
11Cevap
Cahiller işte, başörtüsünü lekeliyorlar çok açık kızlar midemi bulandırır ama bunlar da aynı şekilde artık.
Daracik kotla seksi bcklar bune yahu. Acik kizlarla yarisiyolar bnce
Bencede, yazık ne denir ki
bende anlamıyorum geçen birini gördüm tşört giymiş başında da baş örtüsü güneş çarpmış sanırım
Aile baskısıyla örtünmüşler ama gene de nefislerine hakim olamıyolar şeklen örtünmüşler dikkat çekmek istiyolar
Türbanı giyme bari açık dolaş saygın olsun türbana.
Türbana aykırı bişey, orasını burasını göstermek isteyen dini sembol olan türbanı kullanmasın, hem pekmezim dökülmesin hem... Misali tövbe tövbe
Süslümanlara antipatim var
Sözde kapalılar işte
Teşhircilik yapıyorlar
bizene
moda...
Bende anlamadim
Yiyişmek için
Harika oluyorlar
Abazalar işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar