Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. donarak ölmek bilim çevresince en acısız ölüm olarak tanımlanır... insan vücut sıcaklığının 31 derecenin altına düşmesinden sonra donmaya başlar titreme nin ardından nabız düşer ve bilinç kapanmaya başlar bu ana kadar acı verir sonra rahatlama ve uyku hali gelir... sonrasını biliyoruz
yanarak ölmede ise insan çoğu zaman aslında yanmadan ötürü değil karbon monoksit zehirlenmesinden ölür. ancak önce saçlar ve kaşlardan sonra sinir hüceleri yanmaya başlar. bunun inanılmaz bir acı verir bazı insanlar bu acıya dayanamayıp bilincini kaybederken bazılar ise (acı eşiği ile alakalı) son sinir hücresi yanana kadar bu acıyı yaşar40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabi ki yanarak ölme belki kısa sürer ama verdiği acı zirvedir. Donarak ölme uyku hali misali... yavaştan pek acıtmadan üşüme ve uykuyu bir arada yaşarsın acı hissi yoktur. Hissizlik vardır
02 Yorumla- +1 yıl
Acı hissi vardır donarkende sızlar ağrılar hissedilir
Her ikisi de eşit olsa gerekki cehennemde hem donma hem yanmadan bahsedilir. Ancak dışardan bakıldığında donarken bir süre sonra anestezi gibi hissizlik oluştuğu için daha makul gibi görünüyor ancak en başta dediğim gibi... Allah ikisinden de korusun..
23 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 👍👍 Amin Allah bizi doğru yoldan ayırmasın inşallah imanlı ölmeyi nasip eylesin
- +1 yıl
Rlca ederim Amin
Yanarak ölmek daha kötü.
Bir insan donarak öldüğü zaman, sinirleri uyuştuğu için acı hissetmiyor. Vücudu uyuştukça uykusu geliyor, uyursa da ölüyor.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside çok kötü gadasi en güzel ölüm uykuda olan
01 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle...
Yanarak ölmek kötüdür. Cunku; donarak öldüğünde sinir uçları bloke oluyor ve bir nevi lokal anestezi altına giriyorsun. Beynine bir süre sonra kan akışı da durduğu için beyin ölümü gerçekleşiyor ve hiçbir şey hissetmeden gidiyorsun. Uykun geliyor sonra güm. Yanarak öldüğünde derinin 3 tabakası da kömüre dönüp damarların parçalanıyor, sen düşün hangisi kötüyse 😉
26 Yorumla- +1 yıl
Ama dondmadan öncr üşüyorsun sonra heryerin uyuşuyor ve sızlama ağrı hissediliyor öyle birkerede donulmuyor ki uzun bir süreç
- +1 yıl
Sen ne gereksiz bir insansın her yere parazit oluyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm vücut ateşe verilirse , acı çekme süren 3-5 saniyedir hadi en fazla 10 saniye olsun. Sinir sistemin en ufak bir zarar alırsa , acıyı hissetmezsin. Bir yerde okumuştum , amerika veya başka bir ülke de bir timin sinir sistemleri alınıyor veya başka bir şey tam hatırlamıyorum.
Adamları terminatöre dönüştürüyorlar adeta. DeepWeep kaynaklı bir yazı olmaaı lazımdı.20 Yorumla
+1 yılHer ikiside ama yanarak elbette daha kötü. Ateşe girmediğin zaman yani ateşin yanında durdun zaman bile belirli zaman sonra yanıyorsun. Ateşin içine girdiğin anı sen düşün. Her saniye acıyı hissedeceksin bedenin yok olana kadar.
20 Yorumla
+1 yıldonarak ölmek neden diye sorarsan en acısız ölüm donarak ölmektir önce sinirler donar vücudun 5 kg narkoz yemiş gibi olur hiçbişey hissetmessin sonra uyku bastırır nasıl ameliyatta narkoz verirler uyursun aynı uyursun ve bidaha uyanamazsın.
20 Yorumla
+1 yılGece gece seni kim gönderdi buraya ya🙄
Donarak ölmek daha iyi.330 Yorumla- +1 yıl
😂😂 niye daha iyi
- +1 yıl
Daha iyi yazacaktım yazamadım
- +1 yıl
Neden ama
- +1 yıl
Yanarak bütün hücrelerin her şeyin yanıyor acı çekiyorsun ve bunu hissediyorsun inanılmaz bir şekilde. Düşün kafandaki saçlar gözlerinin içi bile yanıyor.
Neyse yat uyu fazla merak etme böyle şeyleri. - +1 yıl
Haklısın bencede yanarak daha kötü ama donarakta ölmek bir okadar kötü başlangıçta üşüyorsun heryerin yavaş yavaş uyuşmaya başlıyor sızlamalat ağrılar başlıyor hissediliyor çooook kötü çoook
- +1 yıl
İyide ölüm zaten acılıdır yani illa bir şekilde öleceğiz ne yaparsak yapalım yaşayacağız
Bence düşünme daha fazla psikolojisini ciddi şekilde etkiliyor insanın - +1 yıl
Yok düşünmüyorum öylesine sordum😄
- +1 yıl
Öylesine böyle şeyler sorma düşünme 👿
- +1 yıl
Ama ölümü herzamab düşünmek gerekir bu dünya yalan
- +1 yıl
Bak ölümü düşünmek unutmamak güzel ama yaşantına buna göre devam edeceksen
Yoksa kuru kuru ölümü düşünüp böyle donmak mi yanmak mi diye düşünürsen gerçekten etkiler psikolojik olarak - +1 yıl
Evet aynen öyle 👍 sormak istedim sade sürekli böyle ölürüm ölürsem diye düşünmüyorum hem hepimizin ölümü belli zaten biz bilmiyoz sadece
- +1 yıl
Allah ölümün hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah yaşayabilirsek imanli bir şekilde yaşayıp kelime-i şehadet getirerek ölürüz
Dünyada Tek bir gerçeği yaşamak için binlerce yalanın içinden geçiyoruz 😊 - +1 yıl
Amin inşallah gerçekten öyle herşey imtihan
- +1 yıl
O zaman ne yapıyoruz uslu duruyoruz 😊 hadi sahurunu yap böyle şeyleri de düşünme fazla bak sonra benim gibi delirirsin 😂
- +1 yıl
Yok delirmem ben😄
- +1 yıl
Yani diyorsun ki akıllı olsam bu soruları sormam ben 😂
- +1 yıl
Yok be😂😂
- +1 yıl
Nesin o zaman 😂
- +1 yıl
Bazen akıllı bazen deli😂 bu soruyu bir deki olarak sormadım ama😄
- +1 yıl
Yine arada akıllı oluyormuşsun 😂 ben hep deliyim 😂
- +1 yıl
Benim çiğköffteme ne oldu😄
- +1 yıl
Gel hemen yapıyorum ellerimle 😂
- +1 yıl
Yolla yaaa😄
- +1 yıl
Burdan adiyorem çiğ köfteci var alıp yollarım 😂
- +1 yıl
Ama sen yapacaktın hani
- +1 yıl
Ne fark ediyor ki 🙄
- +1 yıl
Öyle söz vermiştin güzel yapıyorum ben demiştin
- +1 yıl
Tamam sen adresi yaz bakalım belli olmaz belki gelir yakında 😊
- +1 yıl
😂😂😂ok
- +1 yıl
Hadi bakalım 😊
+1 yılyanarak ölmek kötü gerçi 8 saniye sonra sinirler hissizleşiyo ama çok zor donarak en azından uyur gidersin
40 YorumlaDiğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Donarak ölmek daha iyidir.. Derin bir uykuya dalma hissi yaşanıyormuş söylenilene göre.
Yanarak çok kötü bir ölüm şekli.30 Yorumla
+1 yılyanarak ölürsek cennetlik mi oluyorduk ne öyle bir şey vardi sanki o sebeple yanmaya değer diyerekten donarak diyorum :D
20 YorumlaEn berbati korkudan ölmek , kalbin duruyor ve durmadan an ve an hissediyorsun, halk arasinda ödü patlamış derler yani kalbi, pisi pisine korkudan ölmek allah yazdiysa bozsun ya allah ölümünde hayırlısını nasip etsin
00 YorumlaBence yanarak olmek daha zordur donunca uykuya dalarsan olursun digerinde direk yaniyorsun
10 Yorumladonarak
içim yanıyo zaten ılık sıcaklıkta kalırım
aga be awdsadw10 Yorumla
+1 yılEn acılı olanı yanarak ölmekmiş, en acısız olanı donarak ölmek. Bir kere elim donmuştu farketmemiştim çabuk farkına varmasam kim bilir ne olacaktı.
20 Yorumla
+1 yılYanarak ölmek çok kötü en azından donarken uykun geliyor.
Yanarken acı içinde oluyor.11 Yorumla- +1 yıl
Amin...
Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Off ikisi de cok kotu ama yanarak olmek daha kotu bence cunku donarak olcegin zaman uyku basiyomus
10 YorumlaYanarak kötüdür.
Donunca uykuya dalıyormuşssun falan filan.10 YorumlaBence yanarak daha kötü, yandıkça hissetmeye devam ediyorsun eriyişini, kavruluşunu ama donarakta, nabız yavaşladığında uyku hali bastırıyor hatırlamıyorsun bile
10 YorumlaSorunun bir şıkkı yanlış. Yanarak ölmek tamam kötü ama bunun diğer şıkkı donarak olmamalıydı. Hangisi olurdu dersen söylerim sadece.🧐
07 Yorumla- +1 yıl
Hangisi daha kötü olurdu sence
- +1 yıl
Ama sorumda boğulma şıkkı yok😂
- +1 yıl
Ben onları sordum ama😏
- +1 yıl
Ok.
Mecazi anlamda ask icin yanıp şaşkınlıktan da donmaktan fazlası gerçek hayatta bize hiç iyi gelmez :)
00 YorumlaEn kötüsü yanarak ölmek. Birde yandığı halde ölememek var oda çok başka 🙁
02 Yorumla- +1 yıl
Cehennemde mesela Allah korusun
+1 yılYanarak ölmek daha acı verici ve daha kötü. Donarak ölürken o kadar hissetmiyor insan, uykuya dalıyor ağır ağır :)
00 Yorumla
+1 yılBeni yakan khaleesi gibi bir kadınsa evet yanarak ölmek isterdim. Yirim onuu
😍🙋♂️❤ ~EİG verilecek adam~ ❤🙋♂️😍00 Yorumla- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yıldonarak ölmeyi yeğlerim. en azından bir yerden sonra hücreler mücreler cart olur curt olur
ama yanarak ölmek dehşet00 Yorumla Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yanarak ölmek kötü. Donarak ölmenin farkına varmıyorsun bile
10 YorumlaYanarak tabiiki de. Donmakta ne var. Uyursun usul usul. Bittiiiii.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama dondmadan üşüyorsun sonra heryerin uyuşuyor ve sızlama ağrı hissediliyor
yanarak ölmek en kötü ölme seklidir. donarken fazla acı hissetmessin. uyursun ve uyanmazsın.
00 Yorumlauçarak ölmek daha güzel ya :D keşke o şıkkıda koysadınız :P
00 Yorumla- Diğer konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılYanarak çünkü ben kimsenin üşüdüğü için çığlık attığını görmedim..
00 Yorumla - Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYanarak, donarak bir şey hissedilmez diye tahmin ediyorum ama.
00 Yorumla Yanarak daha kötü tabiki. Donma sessiz usulca öldürür acı hissetmessin
10 YorumlaYanarak ölmek tabiki, donarak ölmek uykuya dalarsın o ara hissetmezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisinde değil. Yaslaninca ecelimle ölmek. Ama illaki ikisinden birini seç diyorsan, uykuda donarak ölmek...
00 Yorumla
+1 yılaşkına yanarken zamanı dondurarakkkkssssssssssssssssss
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli imanli ölmek ahiret te herşey çetin görünüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru👍
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm bu her turlusu korkunc 😔
13 Yorumla- +1 yıl
İbadetin tamsa yapman gerekenleri yapıyorsan yani Allahın istediklerini korkmazsın ben korkmam
- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Evet
+1 yılDonarak ölürken insan uykuya dalar, uyurken ölür. Yanarak ölmeye göre daha az acı verir.
00 Yorumla
+1 yılYanarak ölmek daha kötüdür çünkü insan vücudu donmaya başladıkça hissizleşir ve bunun sonucun da derin uyku hali+ölüm gerçekleşir
00 YorumlaDiğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Hepsi zor :)
#emre00137 Yorumla- +1 yıl
Salih bey birini söyleyin😂
- +1 yıl
Neden peki salih bey
- +1 yıl
Neden pişmek istiyorsunuz peki😄
- +1 yıl
Salih bey siz nediyorsunuz biz ölümden bahsediyoruz sense pişmek et lezzet diyorsun ölürken bile aklın yemekte mi olacak senin😂
- +1 yıl
Haklısın bende öyle ölmek istemem salih bey😂
- +1 yıl
Salih bey siz dirilirsiniz gece falan beni yersiniz olmaz😂
- +1 yıl
Onu biliyorum salih bey de ben yinede kendimi garantiye alıyın😂
- +1 yıl
Niye mermer olunca ne oluyormuş salih bey😂
- +1 yıl
Anldm salih bey öyle olsun ozaman mermer olsun vasiyetimi hemen yazıyım da be olur ne olmaz nezaman öleceğimiz belli değil çünkü dimi
- +1 yıl
Yok yok sen ona göre bir kılıf falan hazırlarsın şimdi salih beeeey olmaz😂
- +1 yıl
Evet öyke mermet taşımada onu yazdırıyım en iyisi😂😂
- +1 yıl
Hahhahaha bu adama dikkat edin ölüsü bile zararlıdır herşeyi yemek olarak görüyor dirilipte mezardaki ölüleri yemesin diye yazdırıyım😂
- +1 yıl
Hıhı öyle yazdırıyımda meydan sana kalsın dimi 😂
- +1 yıl
Kimseye kalmasın 😂😂😂
- +1 yıl
Sana hiiiiç kalmasın Salih bey😂
- +1 yıl
Ölüler😂
- +1 yıl
Şimdilik öyle evet 😂 benden uzak ol benden hariç herkesi yemekte serbestsin😂
- +1 yıl
Ohhh çok şükür teşşekkürnederim salih bey hem çok🙂
- +1 yıl
💃💃💃💃😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAylinsssss : Yanarak ölmek daha iyi. Ama uğrana yanacağın kadın olsun ki değisin derim yani?
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nercan
Cevap sahibi+1 yıl@Nercan Yanarak ölmek var, birde yanarak acı çekerekkül olmak var. Ben fikrimi yazdım. Aylinsss okur. Maydanoz da bana hep alerji yapardı :(
Cevap sahibi+1 yıl@Nercan O zaman pan zehirlerimizi devreye sokalım. Ben roka olayım, sen maydanoz. Ve yazışmayı kesiyoruz. Aylinnsss uyuyor :(
Cevap sahibi+1 yıl@Nercan Beni kovdu burdan :(
- +1 yıl
Kim kovdu sen o yukarı yazan kişi misin
- +1 yıl
umrumda değil😏
Cevap sahibi+1 yılAylinsssss : Ben değilim o. Ben Nycn
Tabiki donarak ama ben suda boğulmayı hepsine tercih ederim
04 Yorumla- +1 yıl
Neden🙄
- +1 yıl
Bence en kötüsü boğularak ölmek nasıl bir piskopatsın sen😂
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanarak daha çok acı çeken.
10 Yorumla
+1 yılYanarak. Acı çekiyorsun ama donarak uyuyorsun.
10 Yorumla
+1 yılYanarak ölmek daha acı...
10 YorumlaDiğer konusunda 864 cevap paylaştı. Yan cehennem yan, bir kamyon extaziyle geliyorum
10 Yorumla
+1 yılYanarak ölmek tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılkanka tabiki her ikiside
10 YorumlaYanarak ölmek çok kötü. Allah korusun
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDonarak ölmek yanarak ölmekten daha iyidir.
10 Yorumla
+1 yılYanarak ölmek daha kötü
10 Yorumlayanarak ölmek daha kötü tabiki
10 YorumlaYavaş yavaş yanarak..
10 Yorumlaikiside sonuçta ölüm var
10 Yorumla
+1 yılYanarak tabiki
Allah ikisinide vermesin20 YorumlaYanarak tabiki donarak en azından acı hissetmezsin bir süre sonra
00 Yorumla
+1 yılALLAH ölümün de hayırlısını versin
11 Yorumla- +1 yıl
Amin sence hangisi daha kötü
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. İkisini de istemem şahsen.. Allh korusun. 🙏🙏
01 Yorumla- +1 yıl
Amin kimse istemez ki
Tercih etmem ikisinide.
012 Yorumla- +1 yıl
Aliş Söyler misin
- +1 yıl
Banane ben aliş diyeceğim😄 ikinci isim güzel değil bu güzel alıiş
- +1 yıl
Sen hadi sorumu cevapla😄
- +1 yıl
Çok kolay sanki o😂
- +1 yıl
Anldm aliş kardeşim
- +1 yıl
İyimiş bana daha 1 saat var🙂
Yanarak elbet daha kötü
10 YorumlaDeli bu nasıl soru C c ce ceee 😂😁😊🙃
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 söyle a ya da b😄
Yanmak donmak ve boğulmak üçü de çok kötü
017 Yorumla- +1 yıl
Birini söylesen neye amin dedin😅
- +1 yıl
Yok sorum bu😄 seç birini😂
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Aferin😂
- +1 yıl
Gelsemmi sonra yine birileri yanlış anlamasın😂
- +1 yıl
Böyle devam ederse zaten cehennemlik iftira nedemek ya Allaha havale ettim onu ondan korkan onun gibi olsun eline geleni ardına koymasın şizofren tedavi olması şart onun
- +1 yıl
Yo istersen engelleme konuşun yani beni ilgilendirmez ama bize iftira atacakmış ya şaşkınım biliyor musun insan nasıl bukadar kötü olabilir ona hiç bir kötülüğüm de yanlış da olmadı gerçekten şaşkınım
- +1 yıl
Ben kimsenin namassuna birşey söylemem oda iyidir ama yaptığı şeyler çok yanlış haddini fazlasıyla aşıyor
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat