Yeme & İçme Yeni Lays çeşitleri? DeliYrekli Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar. Arkadaşlar laysın yeni çeşitleri çıkmış şu fotodaki 2 yeni çeşiti bilen var mı almak istiyorumda tadın nasıl? Güncellemeler+1 yıl Baya çeviri yaptınız meksika brittosu ne acaba?😂 Güncellemeler+1 yıl Britto denedim berbat bir şey Yeni Lays çeşitleri? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
marinaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl rusc a yazmışlar biri otlu fransız peyniri diğeri meksika brittosu)) 2 7 Yorumla DeliYrekli +1 yıl Peynırı bıldımde su dıgerı garıp geldı😂 Yorumla marinaaaaa +1 yıl dene belki güzeldir Yorumla DeliYrekli +1 yıl BAya çeviri yaptınız tesekkurler acaba meksıka brıttosu ne? Yorumla marinaaaaa +1 yıl https://yemek.com/tarif/burrito/ Yorumla marinaaaaa +1 yıl bakabilirsin Yorumla DeliYrekli +1 yıl Allah razı olsun sizden Yorumla marinaaaaa +1 yıl rica ederim Yorumla
_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Bilmiorumda Leys bnde çok sever yerim :) 0 1 Yorumla DeliYrekli +1 yıl Arada yerim ama şu an çok merak ettim acaba ne bunlar Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Denemedim hiç almışken ikisinide al dene 0 3 Yorumla DeliYrekli +1 yıl Alayımda tadı kötü felan cıkar dıye korkuyorum malum bizim ürün değil Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kötü çıkarsa da şansına Yorumla DeliYrekli +1 yıl 😂😂😂Tesekkur ederim cevap ıcın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
rusc a yazmışlar biri otlu fransız peyniri diğeri meksika brittosu))
Peynırı bıldımde su dıgerı garıp geldı😂
dene belki güzeldir
BAya çeviri yaptınız tesekkurler acaba meksıka brıttosu ne?
https://yemek.com/tarif/burrito/
bakabilirsin
Allah razı olsun sizden
rica ederim
Bilmiorumda Leys bnde çok sever yerim :)
Arada yerim ama şu an çok merak ettim acaba ne bunlar
Denemedim hiç almışken ikisinide al dene
Alayımda tadı kötü felan cıkar dıye korkuyorum malum bizim ürün değil
Kötü çıkarsa da şansına
😂😂😂Tesekkur ederim cevap ıcın