En iğrenç insanın mesajları?(Fotografli)?

Hayatimda boyle igrenc biri tanimadim gecen yil 3 ay arkadasligimiz surdu. Kendisi asiri dedikoducuydu benden 2 yas buyuk 23 yasinda evli. Herkesle dalga geciyor ve asiri kiskancti. Beynsz koca parasi avcisi biri. 3 ay sonunda hareketlerine dayanamadim ve konusmayi kesmek istedigimi falan dedim o da bana bu msjlari atmisti hala saklarim cunku bunlarla hirslaniyorum. Dediklerinden hayatimin kotuluklerle gectigi dogru hayallerime kavusamadigim dogru babam yuzunden hayalimde ki Muglaya gidemedim. Ve kotuluklerle cok savastim. Ama binlerce kotuluge ragmen Allah biliyor asla kimseyi kiskanmadim cunku kimsryi kendimden ustun gormedim. Ama o kucucuk cocugu bile kiskanan biri. Ve uyumsuz biriyimdir kavga da ettgim cok kisi oldu ama asla kiz veya erkek hicbirinden bu laflardan birtanesini bile duymadim. Beni seven insanlar genelde aciksozlu ve kiskanc olmamamdan dolayi severler siz ne dusunuyosunuz (not: Gercekten cok guzel yuzlu biriyim boyum 1.75 sadece biraz kiloluyum o kadar kendi de benden biraz daha zayif biri. Cirkin oldugumu ilk defa duydum hepsi gibi) ?

Güncellemeler
+1 yıl
Ksar insanlara Allah kimseyi denk getirmesin ve pskolojisi bozuk ruh hastalarina