Hayatimda boyle igrenc biri tanimadim gecen yil 3 ay arkadasligimiz surdu. Kendisi asiri dedikoducuydu benden 2 yas buyuk 23 yasinda evli. Herkesle dalga geciyor ve asiri kiskancti. Beynsz koca parasi avcisi biri. 3 ay sonunda hareketlerine dayanamadim ve konusmayi kesmek istedigimi falan dedim o da bana bu msjlari atmisti hala saklarim cunku bunlarla hirslaniyorum. Dediklerinden hayatimin kotuluklerle gectigi dogru hayallerime kavusamadigim dogru babam yuzunden hayalimde ki Muglaya gidemedim. Ve kotuluklerle cok savastim. Ama binlerce kotuluge ragmen Allah biliyor asla kimseyi kiskanmadim cunku kimsryi kendimden ustun gormedim. Ama o kucucuk cocugu bile kiskanan biri. Ve uyumsuz biriyimdir kavga da ettgim cok kisi oldu ama asla kiz veya erkek hicbirinden bu laflardan birtanesini bile duymadim. Beni seven insanlar genelde aciksozlu ve kiskanc olmamamdan dolayi severler siz ne dusunuyosunuz (not: Gercekten cok guzel yuzlu biriyim boyum 1.75 sadece biraz kiloluyum o kadar kendi de benden biraz daha zayif biri. Cirkin oldugumu ilk defa duydum hepsi gibi) ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ksar insanlara Allah kimseyi denk getirmesin ve pskolojisi bozuk ruh hastalarina
Hayat her insanın saçmalamasını umursayacak kadar uzun değil sen kendi benimsediğin duygularınla hislerinle hareket ediyorsun bu konuda özgünsün bence buna herkes saygı duymalı
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bu hayatta saygi ve guvene cok onem veririm askti sevgiydi vb. Onemli degil. Saygi olmali saygi. Saygisizliga asla gelemem. Oda asiri buyuk saygisizlk etti bunun bedelini ben hayalime kavustugum da fazlasiyla odeyecek
Yani 10 yasimda ben asik oldum Muğla'ya yas 21 hala ayni hatta bin kat artti. Ama ozellikle 13ten beridir gitmek istiyorum ve herseye herkese bilendim Muğla zaten baslica mutluluk sebebim. Benim ki yeni birsey degil ama anlayan yok
bu satırları okuduktan sonra şunu sormak şart oldu tüm kadınlar böylemi acaba? kinci kıskanç ve çekememe her kadında varmıdır çünkü ben hiç el ele gezen sevgilileri görüpte mutlu olan bir kız / kadın görmedim o sahne onların içinden ne geçtiğini dışa vurur resmen.. sen uzme kendini böyle bir arkadşaın dostunun olmaması daha iyi olmuş ama bunlardan yola çıkıp herkesi aynı kefeye koyma derim ne güzel insanlar tanıdım ben bu yaşıma kadar dilerim onlardan karşına çıkanlar olur..
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Galiba cogu oyle. Mesela ben huysuzumdur bencilimdir falan ama bunlarin bende olmasi bu insanlarin sayesindedir ve cok acik sozluyumdur kiskanclik 0. Akraba da ozellikle buyuzden sevilirim genelde kuzenlerim de bunun gibidir ayni onlari halalarim amcalarm sevmez ama beni cok severler. Dikbasliligima ragmen icten pazarlikli olmayisim pat diye yuzlerine herkesin demem hoslarina gider. Bu uzuluncek degil sinirlendircek bisey ve ben en kotu seye bile sinirlenmemeye ogrendim. Tek takildigim benim hayalimle dalga gecmesiydi. O hayalimi gerceklestirdigim de herkes gorcekk. Ben bugunlere kolay gelmedim. Cok kez yikmaya calistilar yikilmadim. Zayiflk bana gore degil. Boylelerinin yuzune insan diye bakilmaz gucsuz insanlarla isim olmaz
Benim yillardir sevgilim yok alistim bu duruma ama hicbir zaman da o sevgilileri kiskanmadim. bir aralar tabi isterdim beni cani gibi sevcek biri olmasini ama ozamanlarda bile gozum kimse de kalmadi bugun mutsuzsam yarin da mutsuz olcam anlamina gelmez az kaldi guzel gunler yakin bana
sana yurekten hak veriyorum doğru insanı sevmezler pek sen dobra olduğundan olsa gerek hep sevilmemişsin.. ayrıca bu muğla olayı nedir özel değilse açıklarmısın orda yaşamak mı hayalin yoksa tatil falanmı istediğin?
Abi bu Muğla olayı 11 yillik bjr hayal. Yatarim kalkarim Muğlayla yasarim. Birgun orda hayatimj devam ettirip yaslanip olmek isterim. Cocuklugumdan beri asiri seviyorum ve bugune dek beni ayakta en cok tutan tek sey olmustur. 2 kez kazandim Muğla'da 1. de babam bolumu falan sevdi hemen ikna oldu gittim annemlerle kayit ettirmeye ama sonra beni vazgecirdi annem falan sildirdim. 2. de babam asla olmaz dedi bolumu de sevmedi sehri de uzak diye. Tam bu 2. Sene kazanmamin ustune bununla arkadas oldum iste. O biliyordu ne kadar cok istedigimi ve benim vurdumduymaz biri oldugumu bildigi icin beni Muğlayla vurmaya calismis khpe anlayacagin.
hayalin kolay ama ailen var işin içinde bu yuzden zor güzel kardeşim aslında istediğin imaknsız değil gerçek olacak bişey evli falan olsaydın hayatındaki her kararı sen verebilseydin daha kolay olurdu ama şu an ailen izin vermiyorsa bişey diyemem.. tatil falan sandım yardımcı olmak isterdim şahsen yinede allah buyuk bakarsın olur..
bu hayatta inandığım istediğim herşey oldu istemek yeterli sadece Allah her zaman yardımcı olur çalışan uğraşan kullarına emin ol gerçekleşmeyecek bişey yoktur sen yeterki iste
Bu insanların ellerine ne geçiyor acaba? Vallahi bunları görünce kendime sarılasim geliyor. Ben su cümleleri yedi kat yabancıya düşmanıma kuramam
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canim benimm bu kiz surekli benmle bulusmak istiyordu dusun surekli benm icimde bulunan planlar yapiyordu suraya buraya gidelim diye. O merkezde ben ilcede oturuyodum. Ilceden bu usengeclikle yarim saat 40 dk yol gidiyodum gene yanlis anlamasin diye. Ama o napti hayatimda kimsenin etmedigi laflari etti bana 22 yasima geldim nerdeyse ben kimseden duymadm erkek veya kiz. Cok kavga etmisligm vardir ama hic duymadim. Fizigim yuzum herseyimi yerden yere vurdu hicbirine takilmadim. Ama hayallerim icin dedigi laflar varya iste onlar beni daha cok hirslandirdi. !
Sana bisey soyliyim mi? Benim arkadasim evlendi. Bana surekli soruyo evlenmiyo musun falan, bu yasta derdim neyse... Ben de konu açılınca ilk dans falan cok heyecan yaparim dedim. Ve bu ara bir hastalığım yuzunden kilo aldim ama cok bir kilo da degil. Bana bir anda uzulme ya kilo verirsin dedi. Sok oldum o anda. Ben heyecan dedim kiz kilo dedi beni uzmek icin. Ne insanlar var
Eğer anlattikların doğruysa üzülme. Böyle igrenc bir insan icin uzulmeni gerektirecek bir durum yok. Icini ferah tut. Er ya da geç belasini bulur bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlattiklarim dogru tabi canim sonucta hicbiriniz beni tanimiyosunuz oyuzden en kotu seyi yapsam bile tum ictenligimle anlatirdim. Uzulmem zaten boylleri icin sadece guluyorm ve sasiriyorum ilk kez basima geldi kimse bana bunlari dememisti
Bırak şu ev kadınını ya evde dura dura beynini yemiş.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah boyle insanlardan korusun bizi kendisi buro yonetimi 2 yil okumus evlenmeden once simdi de ozel unide tamamen ucretli att okuyor 20bin kocasini surekli skiyor para konusunda hatta kocasina asik degil kendi soyledi. Buna ragmen ne etrafmzdan birine ne yuzune vurdum cunku boyle insanlarla muhattap olmam ben
Aslinda biliyo musun bu konusma bittikten sonra aynisi geldi aklima daha cok koyardi bin tane destana bir gulus 😂😂 pisman oldum zaten cevap vermek sayilmaz bir msjda 2 kufrettim bitti
Sen olayi yanlis anlamissin. Mugla diye bahsettgim sey benm cocukluk hayalim Muğla da herseyi yasamak istedim okul evlilik yasam hersey. Oda bunu biliyordu oyuzden dalga gecti benle. 11 yillik bir hayalim bu. Bu kizla da gecen yil tanistm 3 ayda arkadasligimiz bitti. Ben bunlari okudukcs hayallerime daha skı sariliyorum onlarin bana benim onlara ihtiyacimiz var cunku.
Teşekkur ederim ben yatarim kalkarim Muğlayla yasarim. Birgun orda hayatimj devam ettirip yaslanip olmek isterim. Cocuklugumdan beri asiri seviyorum ve bugune dek beni ayakta en cok tutan tek sey olmustur. 2 kez kazandim Muğla'da 1. de babam bolumu falan sevdi hemen ikna oldu gittim annemlerle kayit ettirmeye ama sonra beni vazgecirdi annem falan sildirdim. 2. de babam asla olmaz dedi bolumu de sevmedi sehri de uzak diye. Tam bu 2. Sene kazanmamin ustune bununla arkadas oldum iste. O biliyordu ne kadar cok istedigimi ve benim vurdumduymaz biri oldugumu bildigi icin beni Muğlayla vurmaya calismis khpe anlayacagin. Ve ben asla vazgecmeyecegim.
Yo degilim benim en dogru yolum bu ha en kotu ihtimal egede ki baska sehirlerdende olabilir hersey tam olcak diye bisey yok. Allah insallah tam istedigimi karsima cikarir cunku ben bunu fazlasiyla hakettm