AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Hayat sana güzel en azından yapmacık değilsin başkaları gibi rahatsin oh ne güzel
Sizi tanımıyorum diğer site üyelerini de öyle bu sebeple kim rahat kim değil bilemem
Sitedeki en rahat em görgülü sensin diğerleri kendini beğenmiş kezban
enson başına bir iş gelecek bu kadının ama hadi hayırlısı
Resim gönderdiğini bilmiyorum ama resim göndermek frikik vermek rahatlıktan ziyade tercih meselesi herkes doğru bulmayabilir karar senin tabiki ozi...
Rahatsın aman boşver güzelsin saklama gereği duyma o attığın kişiler şanslıymış @ozianna
senin yerin başka kimse senin yerini kapamaz 10 numarasın :D
yok yok cok rahat olanlar vardir modernsin rahat olmiyanlar korkuyorlar cekiniyorlar
Rahatlık buysa ben almayayım
muhtemelen sensindir ama anadan doğma fotoğraf konusunda o kadar cüretkar misin bilemiyorum
Hani nerde resimler biz mi göremedik yokda bizimi yiyosun
Sen Harikasin yaa snaa bitiyorum zaten 😍😍😍 bana da atsana @ozianna
rahat değilde, lafını esirgemeyen kadınsın
çat çat çat ;)
açıksözlü insanlara bayılırım
Basit kadın olmak bu olsa gerek.
rahatsızsın bence..
Buna ayıp deniliyor yalnız
Oros...***
Eskortlar yanında temiz kalır belki de
sende bir capanoglu var ama... :D
Bence tro. 🤣
Ya da parayla bu işi yapanlardan falan
@hoşafınferyadı Yaw bu koca götlü şişko da fesadından geberecek. Kıza normal hayatta bakarsın götüm bile ondan güzel ama burada laf üstüne laf :-D
Kadın olduğundan emin misin sen.
Şimdi ne desem bilemedim kelimeler kıyafetsiz
Kifayetsiz
Sen rahatligi gecmissin. basit olmussun
Senden Rahatı gevşektir ozi 😂
Sen fazla rahatsın nasıl fark ettin hayret
Kiymetsizsin demek ki
Merak ettim vucudunu o yasta nasilboyle
seninki rahatlığı geçmiş
En. rospusu sensin heralde
Travesti falan mısın? 😂😂😂
İşte dekolte giyip teşhircilik yapan amelelerin ilgisini bişe sanan dediğim tipler. 😂😂
Tipik bir kıskanç koca götlü kız tribi :-D Kendinden güzeli çekemezler genelde
naptın sen canım ya😂 özgürlüğün 1000 tonu ☺️
Bıktım sitenin koca götlü kıskanç şişko kızlarından çatlayın da patlayın
Ahahahha ben de öyleyim genelde kuzum
bunun sebebi senin fake olman olabilir
Ben de kisiye ozel oldugum icin rahatim😘😘😘
Evet sakal bıyık eklesek şirin babadan hallice :D
ne gibi
@NazMavii profilindeki kim
Bilmem netten alinti🤣🤣🤣
@OMRCKR nerde gordun yavv beni😂😂😂
@kanka35 insanin ozeli kime olmali? Bence ese olmali onun disinda kimseye fotoydu ciplaklikti falan? Herkesin gordugunu kim. Napsin?
mantıklı
@NazMavii kalp gözüm açık benim sen rahat ol 😂😂😂🐍🐍
Hihimm eminim oyledir eskiden olsa bu lafin uzerine foto yollardim. Ama Şu an sadece guluyorum😂😂😂
Ben sadece rahatlıktan bahsettim tek kişiye özel olmakla ne alakası var. Zaten en çok aldatan hiç ummadığın tip kadınlar oluyo :-D
Niye şimdi daha mı çirkinsin :D
@ozianna ben senin durusuna bisi demedim bende bu turlu rahatim dedim sadece profil resmi sayesinde degisik yorumlandi konu baska oldu senin fikrine de rahatligina da saygi duyarim😊
Yoo astim bazi durumlari hepsi bu🤣🤣
@NazMavii belli belli 😂😂😂🤣
😂😂😂😂 Sen de yanii bak benim uclemelerim var pek bulasma. Yani ben tepem ve tasi seklinde🤣🤣🤣
@NazMavii :) sorun yok bu tiple kafaya çuval geçirsek de fayda etmez 😂😂😂
Hala profildekinin ben oldugumu mu saniyon sen😂😂😂 kiyamam yazzikk😎😎😎
Hahaha ya ne şapşalsın yaa :D profildekinin sen olmadığını biliyoruz. Internetten almış buraya koymuş :) Ben senin gerçeğinden bahsediyorum. 😂 o degilde ya şu hatuna ne prim verdik bee. sadece senin görüşünün altına 17 yorum :D
Kimden oturu? Senden oturu? Alla alla benim. Ne sucum. Var hem sen beni begenmesen nolmus annem beni seviyo o bana yeter 🤗🤗🤗
Tamam 😂😁
sakin olun 😀
@OMRCKR sensin tamam
@Bjklihatunn oo aramıza hoşgeldin dişi kartal :) aile salonumuz üst katta klimali buyur geç 😂
@Bjklihatunn sakiniz sekerim sorun yok😂😂
@NazMavii hasta bu kız ya :D
Şu erkeklerin bir dişi varlık gorunce muhabbeti uzatmak için sekilden sekile girmelerine hastayim yemin ederim :) kadın tek kişiye ozel olmaktan gurur duyuyorum diyor.. bu demektirki evli oldugunu soyluyor ama hala ne desem ne yapsam da dikkat ceksem muhabbet kursam diye kendini parcalayan adamcıkları görünce tekrar anlıyorum ki bu memlekette en pahalı şey şerefmiş..
@OMRCKR kim hasta gecmis olsun corba yap gotur
Neyse :) polemiğe girmeden usulca yol alayım ben burdan
işte senin zekanda bu kadar çalışıyo :D sen niye geldin hayırdır baska yerde kabul etmediler mi seni aslanım :D
Aferim devam et sağdan sağdan. Sana bisey uzatmadık burada.
Yok abi.. senin gibi sahsiyetsizlere alerjim var gorunce ister istemez takılıyorum
Git aşı ol ozaman kuduz olmuşsun sen
Haklısın:) memlekette o kadar kuduz kopek var ki kendini korumak icin asi olmak sart
Abooo noliii noliii yavv hepsi komedi olsun diye yavv neden sey ettiniz o kaaa kimsenin kimseye asildigi kesildigi yok gulduk ettik hepsi bu kaa lutfen kisisel. Mesele haline donmesin bu isler
Bide böylelerinin arada bende burdayım abi beni de alın araniza benide farkedin yırtınmalarına hastayım. Sanane bizim muhabbetimizden.
Bitanesi de sen işte geldin burda salyani akıtmayı başardin :D tut olum kemiği öteye attım koş :D simdi uza
@NazMavii ne anlar cano bu cahil cüheylalar biz burada makara yapıyoruz adam gelmiş arkadan hypelanmaya çalışıyo :D
İki saattir ne oldugunu kim oldugunu gormedigi bir kadina yavsamak icin kirk takla atan itin soyledigi lafa bak hele 😆 gulsem mi acisam mi haline bilemedim
Hala kendini ispata çalışıyor adamcığımız ya 😀😂 senin suçun yok aslanim.. suç seni dogurupta sanal aleme salanda..
Şunu alın burdan ya. 😂 bunun kafa uçmuş. Olum beyin yoksunu musun sen? Biz makara yapıyoruz diyoruz burda. Hasta mısın anlama kıtlığın mı var yoksa küçükken ateşli bir hastalık ya da ağır bir travma mı geçirdin. 😂 Şimdi defol git. Daha fazla tadımızı kaçırma.
Neyse.. senin gibi bir y*avsak icin cok fazla soz ettim bile.. git simdi sanal alemde kari kiz tavlamak icij yerlerde surunmelerine devam et
Senin o keçi sakalina köpekler işesin :D senin kadar şu platformda 2. bir cahil daha görmedim. Yazık. sen olmamışsın koçum senin fabrika ayarlarına ceksinler ya da ciktigin yere geri soksunlar
Ben şu platformda senin gibi sahsiyetsizi cok gordum de bir kadar yuzu kizarmayan utanmayani hic gormedim :) neyse abi sen yoluna devam et hadi..
@NazMavii görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :D biz napıyoruz insanlar ne anlıyo. Ya da bunlar ne iciyo. Kafaları nerde. Memleket elden gidiyeah. :D
Ay allahım ben çok mutlu oldum
Sebep?
Kişiye özel olduğun için
Mesaj atilmiyor ama
Eee sen ne diye mutlu oluyon?
değişmişsin resmi
Mesaj at sam
@kanka35 herkes senmisin dedi bunaldim cevap vermekten😂😂😂
@yusuf485 atabiliyosan at 😂😂😂
çok karışmamak lazım
@NazMavii önceki foton daha güzeldi :D biz bıyıklı ve sakalli halini sevdik 😂😂
yeter la bir susun 😂
Gel dişi kartalım gel okey b. ka sardı ıstaka elden gidiyeaah :D
5 saatlik sohbet ne zaman bitecek acaba 😂
Bazı gereksizler birbirimize yürüyoruz saniyodu bir ara :D ula burada hatun ya da erkek arayana kadar birsürü flört uygulaması var. gider oralarda takıliriz degil mi yani :D hiç olmadı starbucksa gitsem 2 kahveye 10 hatun banko :D
Bildirimleri kapatabilirsin kartalicem😘😘😘
@OMRCKR ben sana kusum zaten😂😂😂😂
@kanka35 kendi fotomu koysam. Selam veren cikmaz ben napim 😂😂😂
@NazMavii sen sus bıyıklı ucube :D şaka lan şaka seviliyosunuz :)
@OMRCKR peki diyerek susmustum zaten
okadar kötümser olma hiç olmasa kalbin eşsizdir
@yusuf485 her isteyen. mesaj atabilseydi sence bir anlam tasirmiydi bazi seyler?
@kanka35 karamsar mi? Hic oyle bir halim var mi yahu? Takmam ben pek biseyi yorma kafayi😂😂😂
😂😂😂😂
@Bjklihatunn noldu gizz?
Neyse kartaliçe kaçar size iyi sohbetler 😊
Kacma kiz Allahin emriynen git ama sonra gel yine BESIKTASLI hatun bulmusum kacirmayim 😍😍
Allahini seven şu bildirimleri nerden kapattığımızı soylesin ya
hahaha kudur :D söylemeyin :D bana b. k atiyodun noldu bak hatunlar birbirine yüruyo :D kamil seni
bir daha atlama işte öyle her mevzuya kefal gibi. çek cezasını :D
Venusun laneti uzerine olsun seni pislik adam.. kafami s. iktiniz lan kafamı 😞😞
Mevzuyu gormesem, okumasam, baskasindan dinlesem inandiracan da durum ortada iste.. neyse ramazan ramazan varmış bir çekecegimiz demek ki
Siz de en sonunda birbirinize yuruceksiniz gibi duruyor burdan ne de olsa en tatli asklar. Kavgayla baslar😂😂 @OMRCKR @Saygisiz-1adam
@NazMavii şimdi sana burdan bir dalarım :D
Cok ayip kari kismisina el kalkar mi? Annen sana uslu jojuk olmayi ogretmedi mi hic😂😂😂😂
Karilar uslu durmazsa odunun sevabı çok olurmuş :D
Atayım da anlamlı olsun
@yusuf485 at tabii heycanla bekliyorum
@OMRCKR sen bize kizlar biribirine yuruyo dedin biz sana odunla mi vurduk la? Hayirdir sana?
Ama atılmıyor ki off
@yusuf485 hacım sen napmaya çalışıyon :D şu bıyıklı ucubeye mi ulaşmaya çalışıyosun dm den yaz bana numarasini verim sana :D şaka lan şaka yok öyle bisey
Evet ulaşmaya çalışıyorum ama olmuyor
@OMRCKR yavv yapma boyle sakalar bak millet inanacak sonra tovbe tovbe yavv😎😎😎
@yusuf485 yeterince uslu bir jojuk olursan sirinleri gorebilirsin😂😂😂
@NazMavii kız 2 dk açıver işte cocuk bir yazsın bisey dicek önemli belli ki. @yusuf485 sende hiç işi bilmiyon aga heee. biz mi öğretelim bu taktikleri illa :)
tamam uslu jojuk oldum ben:-)
@OMRCKR her bisi dicek olana mesaj yazcak olsaydik ohoo sirf kimlik pembe diye sabaha kadar destan dokenlerle dolardi mesaj kutusu😂😂😂
Ooo sohbet koyulmuş burda... selam
Şu sitede tanıdığım en saglam kadınsın👌 beylerin çırpınışlarını gülerek takip ediyorum
ooo come onn bıcızzz :D bütün KS burada toplanacak birazdan gelin millet şenlik var :D
@nazmavi doktürmüşsün..
Nerden geliyor bu zeka. Valla tam profilimdeki hatunsun 😉😉😉😉
ya şu saygıdan yoksun adam mıdır nedir alın şunu pistten ya. :D çocukları alalım pistten lütfen :D adam hala olayın nerde olduğunu kavrayamamış. @NazMavii lan ne prim yaptın sende şurda hee :D helal sana bıyıklı ucube :D
@OMRCKR hoş gör abisi 😂😂😂
Nereye kayboldu
Aaa yeni kisiler gelmis muhabbet koyu haa bir sen eksiktin tamam. Olduk haa
Eksikliğimi farkettin yani dimi 😂😂😎biliyordum ya biliyordum 😁😁
Hoş geldin
@mybe_one_day zekam Allah vergisi cok sukur
@mybe_one_day kesinliklee kendimi yarim. Hissediyodum ne kaa beklettin ole?
Omer bilmem ne.. sen burda sırf ilgi çekmek için kendini parcaliyorsun ya hani.. ben bu kadının adını yaşını cocuk sayisindan isimlerine kadar, eşini, esinin ismini ve isinden iksmet ettiği sehirden hayallerine kadar bilirim de sen kim köpeksin bana laf yetistiriyon la hayirdir? 😂
@Saygısız-1adam oooo kavgada söylenmez abi. Çok sert laf ettin yaa
Özir dilerim şekerim.. Yoğundum biraz. Beni özleyince bir sinyal çak. Uzaya merdiven dayar gelirim 😂😂😂😂😂😎
@Saygısız-1adam ulan s. ctigim b. k kadar degerin yok sen kim kopek bana atar yapiyon lan it soyu. simdi defol git işedigin kumda oyna. daha fazla asabımi bozma benim. bir sor bakalım ben @NazMavii ye bir saygısızlık yapmış mıyım? Biz burda makara yapıyoruz. Bunu kendi de gayet iyi biliyo. Eger sikayetci olsa bunu bana dile getirir ve eger oyleyse özrümü dilemesini bile bilirim. Sana kemik atan olmadı gelip burayı karıştırıyorsun.
@mybe_one_day olar bana uyar ama o kaa uzaga sey etmiyelim kuzey isiklari lazim bize kuzu😂😂😂
@OMRCKR kanka sende sağlam geldin valla
Hadi la uza.. senin gibi comarları gütmekle gecti benim ömrüm.. dua et şu kadin bu hayatta gorup gorebilecegin en temiz en masum en iyi niyetli insanlardan birisi.. yoksa o saydiklarini coktan soylemisti sana
Ar edep kendini bilme yok ki adamda.. illa yuzune soylenmesi lazim s. iktir olup gitmesi gerektiği.. zaten en sevdigim meziyeti de odur bu ablamin.. topunuz gelin ben sizin cigerinizi bilirim havasindadır.. senin de cigerini bildiginden çırpınışlarınla alay eder durur..
kemik bitti yavrum daha fazla boş yere havlama
Noldu? G*ot oldun kaldin demi? 😂
Kim rahatladı seni böyle?😆
Cehenneme odun olacaksın odun😂😂
Yapıştır
Seni sevmeyen tek benim biliyorsun bunu
Rahatlık kavramını aşmış başka bişey olmuşsun
Peki dönüp arkana bir bak eline ne geçmiş 😃
Baya rahatmışsın qjxjwj
Onun bunun fotosunu atmk kolay
bir rahatligini gormedim 😁
Galiba.
En azından daha rahatı çıkana kadar.
yoktur sanmıyorum deli tepek birisisin demekki :D
Öyle bir rahatlığını görmedik 😂
Senin gibisini görmedim cidden...
hep aynı standart gostersende bos gostermesende
garip şeyler dönüyor burada :d
ay inşallah vardır kız
evet sensin. şöyle yaslan arkana
Yaşın 40 hiç göstermiyor abla
neyse birsey demiycem
Bana anadan doğma fotoğraf atmadın 😕
Motor her yerde Motordur Sadece Sürücüleri değişir
İşte tam olarak ilginin sebebi bu.
Özgüveni yüksek dersek daha doğru olaur :-) ...
Bir tek sen varsın... Ama bana atmadın...😉😙😎
O rahatlığını bir tek ben göremedim
Öyle olmadaydın 1000 takipçin olmazdı
Senden rahatı mezarda
Birsey derdim de Ramazandayız
var var. yalnız değilsin merak etme
13 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!