Hayvanların ahı?

Selamınaleyküm arkadaşlar merhaba şu 3 gündür azap günleri çekiyorum resmen. Ben sokak kedilerini düzenli olarak besleyen biriyim küçüklerde var büyüklerde geçen aylarda büyük kedimiz yavruladı 4 tane çok güzel yavrusu oldu bizim apartman bahçesine muşamba örtüsünün altına saklamıştı. Çok küçüktüler büyüdüler biraz. Sonra her zaman ki gibi apartmanda oturanların yarısı kedileri istemedi çocuklarımız bahçede oynayamıyor diyerek yalan söyleyip bahçeden attırdılar bize ve yol üstünde olduğu için evimiz biz tabi çok korktuk. İlk önce 2 yavrumuz kayboldu sonra da diğerleri ve korktuğumuz başımıza gelmişti çiğnenmişlerdi. O muşamba altında biraz daha kalıp büyüdüklerinde zaten bahçeden çıkacaklardı ama apartmanda ki insan dediklerimiz buna izin vermedi hiç bir zararları yokken. Şimdi ise yavrumuz kalmadı hepsi öldü. Ve ben çok ağladım ve oruçlu ağzımla çok beddua ettim pişman da değilim içim hala da acıyor 4 küçük yavrudan rahatsız oldular ve bunlara insan deniyor. Hayvan ahları çıkıyor değil mi? O hayvanların canların ahları çıkacak değil mi? not: beslemeyi hep bahçe dışında yapardık ama bundan bile rahatsızlardı.
Hayvanların ahı?