Ben iki günlügüne istanbula gidicem ve orda tek basima gezcem. Sizce tehlikeli olur mu? Haberlerden dolayi biraz tirsiyorum. Almanya da yasadigim icin biz biraz saf oluyoruz maalesef😂
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 664 cevap paylaştı. Kesinlikle gunduz cok rahat gezebilirsin gece de belli bir saatte kadar gezebilirsin ama sonrasi icin bisey diyemem alkol fazla alma kendinde ol yeterli
029 Yorumla
Soran+1 yılBen kapaliyim icmiyorum😄
Soran+1 yılYok ne kusuru😄 iftara kadar gezmeyi düsünüyorum😄 kadiköy, üsküdar ve taksim de isterdim ama bilmiyorum tehlikeli diyolar bazilari ama istiklal tehlikeli degil diyolar. Ha bide oraköye de gitmeyi isterim. Zamanim olsa büyük adaya da gitmek isterdim ama yok😂
- +1 yıl
Iftara kadar gez hatta iftardan sonra saat 11e kadar falan da gez ama sonrasi icin gez diyemem kadıköy üsküdar falan gez bunlarda rahatlikla gez taksim de gunduz gez ama gece istiklale gitmeni tafsiye etmem ortakoyede rahatlikla gidebilirsin zaman yaratacaksan büyük adayi mutlaka gor derim
Soran+1 yılGece gitmem zaten. Büyük adayi gezmek cok sürer mi?
Soran+1 yılOzaman gezemem orayi😂
Soran+1 yılAynen ne zaman gelirsem belli degil ama sonra insallah ya da az da olsa bir ugrarim
Soran+1 yılZaten dünya da en sevdigim yer İstanbul .
Soran+1 yılAynen sevmeyi ben cok severim. Yani imkanim olsa 7/24 gezerim😂
Soran+1 yılEvet okuyorum. Kitap okumayi severim. Yeni yeni türkce kitaplar da okuyorum😊
Soran+1 yılYok ya benim gibi cokdur bulursun😂
Soran+1 yılGezen cok dedigin gibi ama okuyanda var. Bulursun insallah kendine göre birini. Bende öyle birini isterim😄
Soran+1 yılKusura bakmazsan takip atmak istemiyorum anonim kalmak daha iyi😄 aynen okumayi, film seyretmeyi ve gezmeyi sevsin. Ha bide sarisin ve mavi gözlüyse tmmdir😂
Soran+1 yılHahahaha ama ben sarisinlardan cok hoslaniyorum😂 tabii öbür kriterler olursa yine esmer olsun sorun degil ama sarisin olsa daha cok sevinirim😂
Soran+1 yılBen cocuklugumdan beri sarisin severim keske sevmesem ya😂 seviyosun ama biliyosun öyle biriyle evlenemezsin icinden geciyor😂
Soran+1 yılYani öyle diyorum😂
En İyi Cevaplar
Almanya gibi relaks bir şehir görmeyeceksin. Kaos hakim İstanbul'a ve 1 gün yetmez. Tehlikeli olacağını sanmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yetmez zaten. Ben gecen sene gittim iki kere ama yanliz degildim gezdigim de
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer hiçbir türlü için rahat etmezse biber gazı taşıyabilirsin. Şu ana kadar hiç kullanmam gerekmedi ama içimi rahatlatıyor biraz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
+1 yılBelli saatler ve belli yerler hariç gez sorun yok. Tanıdık biri olsa yanında iyi. Çünkü bazı yerler yankesici veya Suriyeli yüzsüz dolu.
06 Yorumla
Soran+1 yılTanidiklarimin hepsi calisiyor🙄
- +1 yıl
Bişi olmaz merak etme eswnyurt tarlabaşı o taraflara gitmede 😃
Soran+1 yılTarlabasina gecen sene tek basima gitmek istiyordum cukurun cekimlerini görürüm belki diye ama yasamak istiyorum vazgectim o yüzden son anda😂
- +1 yıl
bir sürü yer var gezilecek. Ben anadolu yakasının çoğu yerini gezdim. İstanbul'da ümraniye üsküdar benim mekan. Üsküdar zaten evimin olduğu yer
Soran+1 yılÜmraniye, üsküdar ve kadiköyü bende biliyorum ama aralarinda en sevmedigim yer ümraniye😄
- +1 yıl
Ümraniye yeni yeni adam gşbi oldu. Şimdi metro da geldi üsküdar meydandan binip ümraniye 10 dk felan. Sarıyer tarafına da gez sahil vs ben baya gezdim yinede bilmediğim çok yer vsr ömür yetmez
Arkadaş arıyorsun sen😂😂
İstanbul is heel gevaarlijk sweetie ;)019 Yorumla
Soran+1 yılBen hollandaca bilmiyorum😂 arkadas da aramiyorum😂
Soran+1 yılAnladim okuyunca😂 insallah gefährlich olmaz😂
Soran+1 yılKadiköy benim İstanbul da favorim ya. Okadar mi güzel olunur😍
Soran+1 yılGecen sene bende ordaydim ama😄
Soran+1 yılBen kapaliyim icki filan icmiyorum😂 ama oturup manzarayi izle oh cok güzel.
Soran+1 yılRed bull severim😂 ama iftardan sonra olur ama ben gündüz icemem off😂
Soran+1 yıltamam da ama iste ama sorun orda😄 sonra dan da coruma gtcem ailemin yanina. Onun icin seferi olmuyo. Ha bide ben acciken de oruc tutmadigim günler disarda baskalarin yaninda yemek yemiyordum simdi de yemem😂
Soran+1 yılKaraköye de ugrayim unutmayim😂 off iki gün de nasil gezcem ben istedigim yerleri ya😂
Soran+1 yılAnlanadim?😂
Soran+1 yılMecbur sigdirmam lazim. Anadolu ve avrupa yakasini gezmem lazim😂
Soran+1 yılAynen öyle😂
+1 yılHayır hiçbir sakıncası yok. sadece belli saatlerde belli yerlerde dolaşmamak gerekir yoksa %95 oranında güvenli İstanbul
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına gezebilirsin tabii ama biraz gergin hissedeceksin kendini. Yine de arkadaşlarınla gezmen daha eğlenceli olabilir.
00 Yorumla Her yer sıkıntı değil bknz benim İsviçreli arkadaşlarım geldimi kartaldan çıkmaz diğer yerleri pek sevmiyorlar 😉
#Hükümdar04 Yorumla
Soran+1 yılKartal anadolu yakasinds dimi yanilmiyorsam? Kadiköye yakin? Neler yapiyorlar onlar?
Soran+1 yıltamam tesekkürler :)
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGezecegin semte ve saate bağlı olarak tehlijeli olabilir ama buraya gidecegin yeri ve saati sorup bilgi alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNerede gezeceğine dikkat edersen aslında sıkıntı yok.
Çomarların bol olduğu yerlere gitme yeter.00 YorumlaNe tehlikesi olacak, sıkıntı yok. 😳
Rahat, rahat gez toz.01 Yorumla
Soran+1 yıltamam tesekkürler😊
Bişey olmaz binde bir yaşanan bişey aslında ama temkinli ol yinede
00 Yorumla
+1 yılTehlikeyi bırak zevkli olmaz 🙄 Yok mu yanına alabileceğin biri
03 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef🙄 gecen sene iki kere gittigimde vardi ama bu sene yok🙄
- +1 yıl
Bence ertele 🙄 Aksiyona gerek yok
Soran+1 yılYok ya birsey olmaz😄 tek sorunum ramazan ayi oldugundan birsey yiyemem gündüzleri🙄
Gece gezme bence ne olur ne olmaz ama gündüz gezecek sen de yanın da bilen bir I olsun her yeri gezersin😊
012 Yorumla
Soran+1 yılTek basima olcam😄 artik internetden bakarim😄
Soran+1 yılİstanbul da nerde?
Soran+1 yılEn sevdigim😍 moda bostanci sahil cok seviyorum ya😍
Soran+1 yılBende gecen sene hep gittim oraya😄 kapali kisiler fazla görmedim kadiköy de dikkatimi o cekti sadece😄 güzel bir yer insanlari da gördügüm kadariyla medeni.
Soran+1 yılKendimi orda avrupa da gibi güvende hissetmistim😄 gizli daha iyi diye😂
Soran+1 yılYok tanimadigim icin istemiyorum ama yine de tesekkür ederim :)
Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır sıkıntı olmaz. Çok tenha yerde bulunma yeter.
00 Yorumla
+1 yılhayır sadece gece gitmemen yerler var oralara gitme kafi
00 YorumlaDiğer konusunda 735 cevap paylaştı. gezme o zmana güzel kardeşim esnaflar yapışır başına
00 Yorumla
+1 yılHayır değil gez gece geç olmadan kalacagin yere git yeter
00 Yorumla
+1 yılbayan olarak tehlikeli olabilir ama belli bir yerleri dir genel olarak güzel bir yer tabi
00 YorumlaDiğer konusunda 617 cevap paylaştı. değil aksine çok güzel, kaybolmak daha güzel.
06 Yorumla
Soran+1 yılKaybolmayim yani kaybolursqm güzel yerlerde kaybolim😄
Soran+1 yılEvet kaybolim allah korusun birsey olsun bana orda🙄😂
Soran+1 yılBen teyzeme gitmistim kayip oldum. Hic iyi degildi🙄😂
+1 yılNerelerde gezdiğine göre değişir.
03 Yorumla
Soran+1 yılÜsküdar, kadiköy ve karsi da taksimi isterim ama tek gidemem sanmiyorum😄
- +1 yıl
Gündüz bir şey olmaz. Taksimde fazla ara sokaklara sapma. Tarlabaşı gibi yerlere hiç gitme.
Soran+1 yılTarlabasina gecen sene tek basima gitmek istiyordum ama son anda vazgectim😂 cukur dizinin cekimlerine denk gelirim diye gitmek istemistim ama canimdan olmak istemedigim icin gitmedim😂
Temkinli olmakta fayda var
00 Yorumla
+1 yılBeraber gezsek tehlikeli olmaz:-)
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli eğer yolları bilmiyorsan
00 Yorumlatehlikeli gel beraber gezelim
06 Yorumla
Soran+1 yılYok tesekkürler😂
Soran+1 yılTanimadigim biriyle de gezersem haberler de görülürüm😂
Soran+1 yılValla ben kimseye güvenmiyorum sanaldan😂
+1 yılgüvenli yerler git kadıköy beşiktaş ortaköy
05 Yorumla
Soran+1 yılKadiköyü biliyorum gecen sene cok gezdim seviyorumds oralari. Ortaköy ve besiktasa gitmedim. Herhalde oralara da giderim ama kadiköye ugramadan gitmem😂
- +1 yıl
taksim istiklal gez ara sokaklara girme
Soran+1 yılIstiklal de birsey olmaz diyorsun yani?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yıltamam tesekkürler
Diğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Bazı yerler tehlikeli
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela nereler? Zaten aksamlari iftardan sonra gezmem sanmiyorum. Gündüzleri gezcem.
Soran+1 yılDedigin yerlere hic gitmedim ama ümraniye ye gittim arkadasimla ama benlik biryer degil. Kiyafet alisverisi icin cok iyi kapali oldugum icin güzel seyler buldum ama insanlari ve ve yer olarak hic sevmedim orayi. Kadiköy de de bana göre kiyafet bulamadim ama orayi cok sevdim ve insanlari da iyidi bence. Kendimi güvende hissettim avrupa gibiydi.
Soran+1 yılÜsküdari da sevdim ama daha cok gecen sene ben kadiköy de takildim ondan orayi daha iyi biliyorum. Bu sene artik telefonumu alir üsküdar da gezilecek yerlere bakarim😄
Giyim ve hareket lerine bagli bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeceleri tehlikeli hele helede bir bayansan
00 Yorumla
+1 yılNeresine gideceksin?
010 Yorumla
Soran+1 yılÜsküdar kadiköy gezerim 2. gün ise sanirim karsiya gecerim. Taksimi bilmiyorum tek gitmeyebilirim herhalde.
- +1 yıl
Gündüz se üsküdar kadıköy güzel tabi dolaş çamlıca falan, ama taksim beyoğlu tarafı tavsiye etmem
Soran+1 yılAksam da bence iyi kadiköy. Arkadasimla gezdigimkz de iyi di yani. Taksim ve beyoglu neden?
- +1 yıl
Yanlız gezebileceğin yerler değil diye düşünüyorum tabi sen bilirsin, iyilikten çok kötülük var heryerde İstanbul eskilerin anlattıgı gibi degil
Soran+1 yılHmm anliyorum. Hic daha taksime gitmedim ben ya🙄
- +1 yıl
Bişey yokki zaten boş kalabalık gezmek için çok daha güzel yerler var insan açlığı çekenler taksime gidiyor genelde senlik degil diye düşünüyorum
Soran+1 yıltamam tesekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, adalarıda gezmeni tavsiye ederim huzur verir bana hep :) İnşallah dilediğin gibi geçer
Soran+1 yılZamanim olursa az da olsa bir gitmrk isterim insallah🙄
- +1 yıl
Olursa mutlaka git:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok yok bısı olmaz nıye tek basına pekı
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılanladım gıyım tarzına baglı bbu bıraz bırde gezecegın yerler
Soran+1 yılYani kapaliyim ben. Ondan sorun olmaz ama keske aciklar da istedigi gibi rahat rahat gezebilseler.
Cevap sahibi+1 yılKeşke canım benim
Olur tabi..
00 Yorumla- Diğer konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılGidelim?
03 Yorumla
Soran+1 yılGidelim derken? 😄
- +1 yıl
Birlikte gidek anlaminda
- +1 yıl
Gehma yani
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok deyildir
00 Yorumla
+1 yılNe zaman geliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün sonra.