Ben günahkar biriyim?

Ben 18 yaşında bir erkeğim.16 yaşında iken büyük bir suç yapmışım. Rabbim affeder mi bilmiyorum ama ben kendimi affedemiyorum. kendimden nefret ediyorum. kendimi cezalandırmak istiyorum. ben günahkar biriymişim ve ben bunu bilmiyormuşum. O kadar kul hakkı yemişim ki bilmediğim delirmek üzereyim. en kötüsü de kendimi karakterli biri olarak biliyordum ama yanılmışım ben en şerefsiz haysiyetsiz biriyim.16 yaşında iken bir anonim chat sohbet sitesi duydum ve indirdim. bu sitede kimliğiniz gizli olarak mesaj atabiliyordunuz. bende şeytana uyup kızlara mesaj atıyordum. onlara bir teklifte bulunuyordum ama şu an kendimden nefret ediyorum. dünyaya karşı beklentim kalmadı. Hayallerim yıkıldı. onlara erotik sohbet ediyormusun+18 konu konuşalım mı diye soruyordum. şu an ölmek istiyorum. tövbe ettim Rabbim inşallah affeder. Ama kul hakkı nı sadece kul affediyormuş keşke o kızları bulabilsem ve onlardan özür dileyebilsem. ama iş işten geçmiş şimdi tövbe etsem ne olcak diye şürekli kendimden nefret ediyorum. ben ırkçı bir şerefsizim dimi. lütfen düşünceleriniz yazın?
Ben günahkar biriyim?