Peşimde Lezbiyen bir kız var?

Madem paylaşın dediniz paylaşıyorum o halde. Arkadaşlar bu yazdıklarım kesinlikle uydurma sallama ya da başka bişey değil ama ciddi bir şekilde beni dikkate alarak okumanızı tavsiye ediyorum. Kızlara erkekler sataşır genelde , onlar ilgilenir. Ama benim peşimde lezbiyen bir kız var. 1 yıldan fazladır beni nerede görse sürekli sıkıştırıp numaramı falan istiyor. Ben bu kızın bir kere saçından tuttum ondan sonra ardı arkası kesilmedi her yerde peşimde baştan aşağı süzüyor inceliyor. Benim olacaksın falan diyor git belanı arama diyorum ama beni ciddiye almıyor. Parfümümün markasını bile öğrenmiş gitmiş almış artık aynı kokuyoruz gibi saçma sapan şeyler söylüyor. Arkadaş çevresi bayağı geniş genel olarak lezbiyen ve gay tayfası var ve bana kafayı takmış durumda. Arkadaşlarımdan numaramı istiyor. Milletin peşinde erkekler koşar benim peşimde lezbiyenler var. Gerçekten napıcağımı bilmiyorum. Kız çok arsız ve bugün yemekhane de o kadar rahatsız oldum ki bakışlarından yemek bile yiyemedim. İyice dünyanın çivisi çıktı erkekleri geçtim kızlar yüzünden yolda yürüyemez hale geldik. İnşallah buraya da gelip bulmaz beni
Peşimde Lezbiyen bir kız var?