Doğrudur sevilmediği, kraliyet yıllarında çok mutlu bir hayat yaşamadı, ayrıca aile tarafından hep dışlandı ve hastalandı. Evet diana göründüğü kadarda hızlı da yaşıyordu. Ama asıl sebeb diananın dodi adında arap/mısır kökenli bir iş adamına aşık olup aşk yaşaması ve ondan çocuk yapmak istemesi üzerine uydurulmuş bir cinayete kurban gitti. Prenslerinin bir arap'tan çocuk sahibi olmasını onları deli etti ve olayı gerçekleştirdiler ve bildiğim kadarı ilede kendisine otopsi bile yapılmadı.
sen diana'nın hayatını okudun mu ya da charles'ın, şu an ki eşini nasıl sevdiğini ve diana ile mecburi evlendiğini. olmayınca olmuyor, adam sevememiş demek ki. yıllar sonra gene sevdiğiyle evlendi.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum. Diana'nın kayıp sırları belgeselini izledim. Ama neden mecburi evlenmiş onu anlamadım? Camilla'yla neden evlenmedi şimdi evli sonuçta.
diana asildi çünkü. kraliyet ailesinden bile daha asildi kanı. kraliyet bayıla bayıla aldı onu. diana çok sevdi ama charles eski aşkını unutamadı. kraliyet ailesinin kabul etmeme sebebi de aynı sebep, camilla asil değildi. zaman farkı işte.. demek ki o zamanlar kati suretle kabul edilemez bir şeydi.
En İyi Cevaplar