Aranızda hiç masaja giden var mı arkadaşlarım tavsiye etti memnun kalan varmış ama yine de emin olamadım sizce nasıl? 

eski patronum masaj delisiydi. ankarada gitmediğimiz salon kalmamıştı. amacımız masaj olsa da masaj salonlarında masajdan anlayan kişi sayısı çok nadirdir. %90 ordaki çalışanların amacı sekstir. yani bir bakıma genel evin farklı isimlendirmesi.
Masa başı iş yapanların düzenli gitmesi gerektiğini düşünüyorum ben iki defa falan gittim. Bayağı rahatlatıyor insanı.
Cevap
46Cevap
Lüks hotellerin masaj salonlari cok güzel oluyor 5yildizli olanların diger yerleri pek tavsiye etmem ne olduğu belli değil
Tanınmış bir yer ise sorun yok güzel ve denemeni bu sefer ben sana tavsiye ederim 😊
Çok güzel çok rahatlatıcı oluyo gerçekten. Bedenin her noktasında gevşeme hissedebiliyosun insanı rahatlatıyo ben memnun kaldım
denemedim ama soyle beyaz tenli uzun boylu güzel bir kızın masaj yapmasını isterim tabi oh mis
düzenli olarak giderim refleksoloji ve tüm vucut masajı efsane rahatlatıyor
sadece bir kişi var ona yaptırıyorum salonların erkeklere hitap edeni fuhuş yuvası, ama lüx otellerin spa salonlarını tavsiye ederim
Bana sevgilim ya da eşim masaj yapsın isterim. Önceliğim bu olur
Gitmedim pek gitme taraftarı değilim. Modern genel ev algısı var çünkü kartvizitlerinde...
Gittğm bir kac defa güzel oşuyor hatta özel seylerde yaşattı bana
Evet gercekten cok iyi oluyor bazi yerlerde cok memnun kaliyorsun
Evet denedim harika bişey dibi daha gidecem kırgız kızları vardı
Haftada bir kere gidiyorum, iyi hissettiriyor.
5 yildizli otellerdekiler gercekten memnun ediyor.
bazıları gerçekten güzel oluyor ;)
gittiklerim güzeldi..
özellikle tokyo daki..
git git baya rahatlıyon
Denemedim hiç
#hacıemre
Müdavim... Çok seviyorum.
Haha mutlu sonludur o masajlar
Hayir hiv denemedim ama denemek isterim
Bende gitmeyi dusunuyom var mı bildiyin yer
İçimde kaldi bir gidemedim ya inslalah gidecem ama
Profesyonel masajciyim
ben de yapıyorum masaj
mutlu sonda var guzel oluyor
Sürekli giderim genelde :)
Hollanda mutlu sonli biyiyor
Mutlu son var mı
Mikrop yuvası,
Memnunum
İstiyorum
mutlaka denemelisin
Gıtmedım hıc
Bir kez ve pismanlik
Evet harika oluyor
Denemedim
Anlatılmaz ya
evet rahatlatıyor
Hayır
Evet harika
Masörüm
Süper oluyo gir
Mutlu sonlu mu?
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar