böyle bir şehir efsanesi var bikaç kişiden duydum nette falan da gördüm. Hamilelik döneminde zaten değişiyr hormonlardan dolayı ama normal evlilik sürecinde değişiyor mu beden, bilenler bir de abaza olmayanlar cevap verirse dalga geçmeden sevinirim. Teşekkürler
Cevabın nedir?
+1 yılŞehir efsanesi nasıl ya yeminederim çok güldüm. Bu şehirde evlenenlerin göğsü büyür... falan diye mi başlıyolar konuya. Günün birinde bir kadının göğüsleri çok küçükmüş evlenmiş bir zaman sonra karpuz parçalayan diye çağırmaya başlamışlar. Böylemi yani. Neyse seks büyütmez tabi göğüs manyağı bir pskopata denk gelinmesse. Hamilelik büyütür tabi kesinlikle.
00 Yorumla
Öyle çok çok bir büyüme söz konusu değil. (kişiden kişiye değişiklik gösterebilir) ama genel olarak düzenli ilişki yaşayan kadınlarda salgılanan hormonlardan ve hormon miktarından dolayı bu tarz değişiklikler olması söz konusu.
00 Yorumla
hamilelikten dolayı büyür ama evlendin diye göğüs büyümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet büyüme ve sarkma oluyor. Bu popo içinde geçerli.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBırakında bayanlar yorum yapsın abi bu ne yaa kestırın madem!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
! ! ! ! evlenmeden seks yapanlarda büyümüyor muymuş yani illa imzadan sonramı oluyormuş . lahn belediye nelere kadirsin
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemastan sonra kanlanma artaar ve göğüs bölgesinde büyüme oluur.. kalçalardada oluyoorr .. seksle alakalıı.. erkektede kas gelişmesi oluyor meselaa..
00 Yorumla
+1 yılbüyüme sebebi ellenmektir vücutta dokunulan vurulan oksanan vs vs işte bölgeye kan pompalanır kan pompalnması buyumeye sebep olur
00 Yorumla
+1 yılanal takılıncada kalça büyürmüş ona göre takıl elletrme her yerini aslkajsfklashfja :D:DD
00 Yorumladogum sonrasi belki ama seks le ilgisi yok bence, bir ayiyla evli degilseniz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bende buyuyor dıye duydum , cunku hem hamılelık hemde vucudun yaşlanması deforme edıyor
00 Yorumlaeed ole dıe bılıyorum bılmıyorum bırde ellenıp oksanın da buyuyormus dogru muu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsütten dolayı olmasın o.hani hamile olursun.süt olur.çocuğun beslenir.
00 Yorumla
+1 yılbasket topu kadar oluyo kenks kafamdan büyük
00 Yorumlagogusler sütten dolayı büyür.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendikten sonra kadınların göğüs ölçüsü büyüyor mu seksden dolayı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat