Ben hiç ama hiç yakışıklı bulmuyorum. Bu kadar estetiği ben yaptırsam prenses olurdum. Kaşlarını benden daha iyi alıyor. Asla yakışıklı bulmuyorum. Peki ya siz?
Bir insan ancak bu kadar hayranlik ve beyenisini kendinden saklar sen ona ulasamayacagini biliyorsun. kendine onu onemsemedigini aşilamaya calisiyorsun ama dış gozle be yaptigin yorumlarla cok net anlasiliyor. emin ol o seni senin onemsedigin kadar onemsemiyor. hatta dusunmuyor bile ben simdi adriana limanin en cirkin resimlerini buraya etiketliyim sizde adriana limanin guzel olmadigina inanin vok komiksin at kendini denize :)
yoo benim sevgilimin vücudu ronaldodan daha iyi almanyadaki vücut yarışmalarına katılıyo ve fitness antrenörü harika bir ilişkim var ama gerçekten ronaldoyu yakışıklı bulmuyorum samimi söylüyorum hiçbir hayranlığım yok küçükken de yoktu şimdi de yok. üstelik ben kaşlarını kadın gibi aldırıp incelten oje süren erkeklerden tiksinirim. bence yakışıklı değil ve bu görüşümü belirttim sadece
Ne sevgiliymiş be. İltifat üstüne iltifat. Tamam dunyanın en yakişiklisi senin sevgilin. O altın kaplamalı uçağıyla gösteriş yapıyor. Sen sevgilinle. Ne farkınız kaldı. Heryerde söyleme nazar değdirirsin
benimkiyle ne alakası var? sorulara cevap veriyorum sadece. hava atmak değil. bir soru oluyor atıyorum kategori cinsellik olsun. onunla ilgili de yorum yapıyorum çünkü soru sevgiliyle ilgili. gidip siyaset ve din sorularında sevgilim hakkında bişey yazmıyorum yani
Siyaset ve din sorularında sevgilin hakkında yazman saçma olur zaten. Bide cinsellik kategorisiyle sevgilinin alakası yok. Benim sana dediğim şey her bu sorudaki her goruşe sevgilim daha yakişikli, bunları yapiyor falan demen senin niyetin hava atmak değilse bile hava atmak oluyor bu. Sana kötü bişey demedim
hayır sadece örnek vermek amaçlı yazıyorum. mesela ronaldonun fiziği güzel sen böyle bir erkeğe sahip olamayacağın için kıskanıyorsun yazmışlar. ben de dedim ki ben ondan daha iyi bir erkeğe sahibim. bunu belirtmek istedim çünkü ronaldodan daha iyisi yok sanıp kadınların asla sahip olamayacağını düşünüyorlar.
Ronaldodan daha iyisi yok sanmak da ne demek. Ne saçma bir varsayım. Kimse kimseden daha iyi değildir. Ben seni anlıyorum. Bazen hiçde yakışıklı, güzel olmayan insanlara yakışıklı güzel derler. Ama güzellik görecelidir. Bende onu yakışıklı bulmuyorum. Herşey fizik değil. Kimi fit olandan kimi balık etliden kimi kaslı olmayandan hoşlanır. Sana demek istediğim heryerde söyleme sevgilinin beğendiğin özelliklerini
Ronaldoyu yakışıklı bulmayan bir insana saygım vardır beğenmek zorunda değil anlarım bunu anlarım da, Bu adam bu ülkede bir bakışıyla yüzde seken kızı sadece bir bakışla ayartır. Eline dokansa kalp krizi geçirecek kızlar var burdana atıp tutmak kolay beğenmiyorum diye amg...
yoo gerçekten beğenmiyorum çocukluğumdan beri kaşlarını alan incelten erkeklere gıcığım zaten midemi bulandırıyor. vücut desen benim sevgilim fitness antrenörü ve yarışmalara katılıyor almanyada. ondan daha iyi vücudu var
Bak ne dedim ben zaten saygım var ona beğenmeyebilirsin. Ama genede çoğu kıza inanmıyorum ben ve çoğu kızı samimi bulmuyorum şahsen. Sanki bunların birlikte olduğu kişiler bu adamın tipinin, karizmasının, ünlülüğünün, yeteneklerinin ve parasının ve de daha nicelerinin sanki onda birine shaipler. Burdan şöyle böyle demek kolay bu kezolar ve kezbanlar için kezo ve kezolar her zaman bir iş derler. Ben seninde bulurum iki tane kötü fotoğrafını onları instaya face koymazsın eklemezler ama ayrıca makyajı yok mu kızların çoğu insan bugün estetikle veya ürünlerle bir seviyeye anca geliyorlar birde bu adam ünlü amg...
benim demek istediğim bu adam gerçekten yakışıklı değil türkiyede bundan yakışıklı zibilyon tane erkek var. bu adamın parası pulu olmasa ve taksimde önüme çıksa dönüp bakmam gerçekten
Ya bıraksana Allasen zibilyon taneymiş nerde var o kadar yakışıklı. Sen bakmayabilirsin belki sen samimisin eyvallah. Ama ben Kıvanca David Beckham' a Al Pacinoya bakmam diyenlerde gördüm. Alayı kolpa bana göre istisnalar hariç. Kendilerinin çıktığı çocuklara bak alayı bu adamın onda biri değil hiç bir konuda...
kızma ama ben david beckhamı kıvanç tatlıtuğu da yakışıklı bulmuyorum. tipim değiller samimi söylüyorum bak kıvancı küçükken magazinde görürdüm kızlar ölüp biterdi ben dönüp bakmazdım. herkes aşkı memnuyu kıvanç için izlerdi ben izlemezdim. sevgilim çok mu yakışıklı hayır ama nedense o kıvanç david beckham bana yakışıklı gelmiyor. benim yakışıklı anlayışım çok farklı
Demek ki sen farklısın ama bu demek değil ki senin gibi bunları beğenmiyorum diyen veya diyenler bu kızlar hepsi gerçekten samimi bende onu deklare ediyorum açıklıyorum yani yazdıklarımda. Mutlu, esen ve aydın kal...
Tamam kanka senin sevgilinin vücudu bu adamdan iyi anladık. Peki sevgilin bodybuilder falan mı? Çünkü futbolcular göğüs vs. çalışmaz vücutlarını büyütmeye uğraşmazlar. Bu adam gayet yakışıklı şu an bu arada. Adamın kaşını almasına laf etmişsin ayağına oje sürmesine laf etmişsin estetik bile kurtarmamış demişsin. Anca bunu yapabilirsin zaten. Bu adamın vücudu bir futbolcu için inanılmaz iyi bir halde hele ki yaşına göre.
hayır makyaj geçici bir çözümdür yatarken silersin ve sevgilin eşin zaten senin o halini biliyordur. ama zibilyon tane estetik yaptıran insan gelip de ben güzelim demesin.
bak mesele o değil. kendini güzel ve yakışıklı bulmadığın için estetik veya makyaj yapabilirsin ama şu adamın nesi yakışıklı allasen estetikli hali bile kurtarmıyo :D
Ben de o kızlar için söyledim. Ya adamın yakışıklılığından bize ne... Ha erkek olsa derim ki fotosuna bakıp mast yapıyor. Ama kızlar da o da pek yok :)
nasil bir yokluk demissin ronaldoyu beyenmek nasil bir yokluk oylemi kizlar sadece siz gulmeyin erkeklerde gulebilir bu yoruma adam osursa yaninda parfum diye şişene doldurursun. adama bildigin aşık olmussun gecmis olsun şuda sana kapak olsun coğu kimse ilyas salman yakışiklimi diye sormaz mesela eger soran cok oluyorsa emin olki gercekten yakisiklidir. bu kadar bugunluk yeter sana hahaha yat uyu sen
@starzmen adamı takip bile etmem dostum emin ol sadece bugünkü maçta kızların çıldırdığını görüp başlık açtım samimi bir şekilde söylüyorum ben harika bir sevgiliye sahibim beğenmiyorum hiçbir zaman da beğenmedim çünkü kaşlarını ince bir şekilde aldıran estetik yaptıran erkeklere ayrıca bir antipatim var
@starzmen ronaldoyu takip etmem asla bugün maç var kızların çıldırdığını gördüm ve anlam veremedim eski fotolarına baktım başlık açtım estetik yaptırmış bir ton kesinlikle beğenmiyorum hatta bu başlığı sevgilime de gösterdim haklısın dedi
ama müslmanlara yaptıgı yardımları göstermiyor filistine yaptıgı yardımları cıkıpta söylemiyor okuttugu cocukları sylemiyor tedavisini üstlendigi hastaları soylemiyor hepsini gizli yapıyor siz kızlar buna bakmazsınız iste sizin için hep farklı seyler onemli
alakası bile yok parası olan herkes yardım etmeli zaten insanlığı beni ilgilendirmez o kadar yardım yapıp da görgüsüz gibi foto paylaşması beni irite eder mesela.
genel bir profilim yok sadece karakteristik yüzleri güzel yakışıklı çekici buluyorum mesela jhonny deepin karakteristik ve güçlü bir yüzü var. genel olarak klasik standart erkekleri beğenmem :D şeyden örnek veriyim türkiyenin ilk ve tek gucci mankeni öykü baştaş. o kıza herkes çirkin dedi ama kendine has karakteristik yüzü vardı ve ben beğeniyodum o kızı
dini beni ilgilendirmez ben ateistim ama ronaldo zaten çingene. altın kaplamalı uçak aldı boy boy fotoğrafını paylaştı fakirler kudurun diye nispet yaparcasına
ateist hanim insancik bir soru sorucam cevap verme sadece düşün. Akilli topraklarimiz var her cesit meyve sebze farkli renklerde farkli tatlarda her çeşit hayvan ve insan farkli tiplerde farkli guclerde ve farkli guzelliklerde şuanda yapayi bile orjinalini tutmayan organlarin egerki kendi kendine oluşabildiyseler bir patlama sonucu bu kadar guzellikler kendi kendine oluşuyorsa demekki akillı bir doğamiz var eve bu dogayi bize sunan ALLAH
@starzmen peki bişey sorcam acayip uykum var yatıcam. konumuzla ne alakası var şuan? dine de tanrıya da inanmıyorum bana göre evrim diye bir gerçek var uzun uzun araştırabilirsiniz. neden insanları zorla dine davet etmeye çalışıyorsunuz ki? ayrıca her yorum yapanın yorumunun altına yorum yapmışsınız insanların şahsi düşünceleri sizinkinden farklı olabilir bu gayet doğaldır. neden her yoruma müdehale etme ihtiyacı duyuyorsunuz?
once hangisini cevapliyim ronaldodan başliyalim onun hakkinda goruslerinizi dile getirip eleştiriye açik bir soru sormussunuz. burda hem fikiriz degilmi ikincisi fikrinizin bilinc altiniz ve soylemlerinizle farkli oldugunu soyledim bunu anlamam icin falci olmak gerekmiyor üçünçüsü ronaldodan bahsedip ateist oldugunuzu dile getirdiniz. Bende buna cevap verdim dördüncüsü dine davet etmedim sizi sadece düşünmeye davet ettim beşincisi evrim teorisiyle ilgili cok kitap okudugunuzu soylemissiniz bizlerede bu okudugunuz kitaplarin varsa bir kacinin isimlerini yazarmisiniz. Aklinizi lutfen kiraya vermeyin o Allahin size emanetir. kullanabildiginiz kadar iyi kullanin bu arada evrim teorisi çökmemişmiydi. sende yeni vucud bulmus halisin galiba
@starzmen stephen hawkingin bütün kitaplarını okuyabilirsiniz hepsini çok seviyorum eski kitapları bile var bende ta 90larda çıkardıkları bir de cosmos adlı bir kitap var onu da öneririm :) ayrıca falcı olmaya gerek yok demişsiniz ama sizin düşünceleriniz bana göre doğru değil eğer sabit bir fikriniz varsa onu tek yorumunuzda belirtirsiniz ben de kendi düşüncemi yazarım birbirimize saygı duyarız biter ama siz her yoruma atlamışsınız haddiniz olmayarak ve sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz ben ise size hak vermediğimi ama saygı duyduğumu düşüncemin bu yönde olduğunu söylüyorum bunu idrak edebilmeniz lazım size iyi günler dilerim :)
En İyi Cevaplar