bugün ablamla eniştem bize geldiler. ablam diğer odaya geçti işi vardı bizde eniştemle salonda oturup konuşuyorduk işte. ama benimle konuşurken sürekli eliyle cinsel organıyla uğraşıyordu pantolon üzerinden. eliyle ovalıyordu sürekli. sinirden patladım yaa ablam içeri gelince de bıraktı sonra ben gittim odadan. bu ilk değil daha önce de yapmıştı? ben mi yanlış anlıyorum amacı ne sizce?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bir durum ama sen ablandan önce annenle paylaşmalısın. ablana dersen ters tepki yapabılır sonuçta kocası konduramaz. ama o haysiyetsiz karaktersiz enişten bir daha böyle bişey yaparsa cesaretini topla direk söyle yüzüne ne yapıyon sen utanmıyonmu ayıp de ya da bir an önce evlen git yoksa ilerisi daha kötü sonuçlanacak gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılkeşke cesaretimi toplayabilsem bugün söylicektim o lafı ama toplayamadım işte
Cevap sahibi+1 yılo zaman laf çarpıt örnegın hepberaber otururken falan tv bakarken falan denk geldiğinde aç konuyu bana böyle yapacaklar öldürürüm de böle gibi şeyler
En İyi Cevaplar
+1 yıleniştenin oraya en kısa zamanda okkalı bir tekme at beyni orada çünkü
36 Yorumla- +1 yıl
birşey dicem telefonla oynarmış gibi yapıp enişteyi videoya alsana sonra ablana göster
Soran+1 yılablama söylersem çok büyük olaylar çıkar. ablam çok kötüdür sonra bide barışırlar falan kabak bana patlar
- +1 yıl
tamam da o hıyar cesaret alıp sana birşey yapmaya kalkarsa ne yapacaksın elinde kantın var bir b.k diyemez
Soran+1 yılAllah korusun yaaa öyle bir şey yapmaya kalkarsa işte o zaman babama bile söylerim o şerefsizi
- +1 yıl
bence sen şimdiden önlemini al birileri bilsin bu durumu annen baban başka kardeşin varsa onlar uzaktan bir arkadaşın vs kendiini güvenceye al kanıt topla o herif salak saçma konuşursa ses kaydı al sonra ablana göster ablan g.tlük yapıp o herifin yanında durursa ablana da postayı koy görüşme
Soran+1 yılzaten ablamla öyle bir konu açılsa hemen söylemeyi düşünüyorum. bikere de telde bir şey konuşurken bana 90-60-90 ne anlama geliyor ki ben bilmiyorum dedi bende ne diyosun sen deli misn falan dedim o da niye ne demek ki bn bilmiyorum falan demiştii yakıştıramadıgm için hiç böyle düşünmek istemedim ama bugünki hareketi iyice sinirimi bozdu
ablanın yanında kesinlikle yapmadığına emin misin? yapmıyorsa çok büyük problem var demektir. hoş ablanın yanında yapıyorsa da normal değil ama en azından direkt sana karşı bir şey değil kendi refleks ve saplantısal bişey yaşıyor olabilir deriz..
13 Yorumla
Soran+1 yılözellikle ablam odaya gelince dikkat ettim devam edicek mi diye ama ablamın sesini duyar duymaz bıraktı pislikk yaaa. kaşınıyor mu ben mi yanlış anlıyorum acaba ama bu ilk değil daha öncede yalnızken yapıyordu
- +1 yıl
ya tanımıyoruz. kaba olmakla sapık olmak arasında bir yerde. ikiside kötü ama dediğim gibi sadece bir hayvansa sana zararı olmaz. medeniyetsizdir, ortalıkta kaşıyan bir adamdır ama ablan bu konuda kendisine baskı kurup yıldırmış olabilir. o yüzden o yaklaştı mı korkuyla kendini durduruyor olabilir. ama eğer amacı cinsel ise o zaman çok fena.. aslında yapış şeklinden okşamamı kaşınmamı anlaşılır. parmaklarını kullanıyorsa kaşıyordur. avucu gezdiriyor veya sıkıyorsa okşuyordur.
Soran+1 yılya okşamaya benziyordu. çünkü kaşırsan parmaklarını ileri geri sürersin ya öyle yapmıyordu işte. elinin içine almış okşar gibi yapıyordu eliyle. arada da düzeltiyordu. tam bir pislikkk hayvann herıff gözümün önünde benimle konuşarak yaptı bunları. kaşıntı hiç mi geçmezz
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çok sıkıntılı bir durum senin açından üzüldüm.Ablana söylesen dert söylemesen dert. Eniştenin anasınıııı saygıyla andım buradannnn şeref yoksununun tekiymiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim. kimseye söylemedim o günden sonra da daha görmedim onu.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
sana inceden mesaj vermeye çalısıyor.Bu arada yaş kaç ?
120 Yorumla
Soran+1 yılben 23 o 30
Soran+1 yıl5 yıllık evli. ablamla da severek evlendiler
Soran+1 yılilk kez olmadı. daha öncede yapmıştı aynı hareketi. hafıza kartımı kaybetmiştim o buldu telefonuna takıp karıştırmış sonra bana verdı dedm nıye bakıyosun resımlerı falan güzel resimler vardı demişti.
- +1 yıl
uvvv enişte tahminimden daha hızlı çıktı.Özel eşyalarını kesinlikle sağlam bir yere koy,kirli çamaşırlarında eksilme var mıdikkat et! bilgisayarında özel resim saklama derim saklarsanda klasörleri şifreleyebilrsin,hatta mümkünse onun elinden bir şey yeme içme çünkü ilaç atar evde uyursun ailen olsa bile odana girer haberin olmaz bir şeyler yapamaz ama en azından taciz edebilir.Kesinlikle abartmıyorum bir erkek gözünden sadece yorumladım
Soran+1 yılonların evinde kalmıştım bir kaç kez. nescafe yapardı bize ya ben uyurken bişey yapmışsa :/ şimdi aklıma gelmiyor değil :/ hafıza kartım onların evınde kaybolmuştu telefndan dusmustu o bulmustu bana vermeden gızlıce bakmıs baktıktan sonra bana verdıı baktıgını da söyledi. bizim evde bilgisayarıma falan oturamaz
- +1 yıl
tamam işte unutma! ablanada sana da verir ruhun bile duymaz hiç farkında olmazsın.Belki sen gençliğinin kıymetinin çoık farkında degılsın ama o farkında! ne yaparsan ne içersen mutlaka kendın hazırla.Mumkunse dısarda yemeye calıs ciddi bir problemle karşı karşıyasın çünkü.Hafıza kartı olayında bence onn parmagı var gıbı
Soran+1 yılbunu söyledgn iyi oldu haklısın. nasılsa yanmda o hareketı yaptgnı soylemıyorm die daha otesınıde soyleyemıcem sanıp bizi uyutabilr. buna dıkkat edicem. gençliğimin kıymetını derken anlamadım? simdi banada hafıza kartnda parmagı var gbı geldı. onlarn evındeyken yiğenim tlfnumu alta atmıştı 4. kattan 2. kata. eniştem gitti aradı tlfnu bulup getirdi hafıza kartım içinde yoktu o nerde dedım düşmüş herlde dedı. 1 gün sonrada hafıza kartmı getirdi buda merdivende düşmüştü bugün buldum dedi
- +1 yıl
Gençliğinin derken güzelliğinin,bedeninin manasında söyledim.Kesinlikle sen ne kadar taviz verirsen(susmakda bir tavizdir)o kadar senin üzerine gelir.İstersen önce enişteni tersle ablan duyarsa ablanla araları bozulabilir.Bİldiğim kadarıyla sürekli onlarda da kalmıyorsun senin küçük bir sırrın olur ama ona bu işin olmayacağını mutlaka hissettirmen devamı gelirse ablana söyleyeceğini söyle.Varsın seninle arası bozulsun ablan için katlanmaya değer diye düşünüyorum
Soran+1 yılevet onlarda kalmıyorum sadece ablamın ihtiyacı vardı 1 hafta kalmıştım. bunlar yattı eniştem yatıcaktı ablamnda yatmasını istemişti beraber yattılar ben tv izliyordum. ablam uyuyunca eniştem kalktı geldi o da tv izledi. bn gittim yattım hemen. diğer günde ablama söyledim seni yatırdı kendi kalktı diye. ablamda bunu biraz taktı kafasına galiba soruyordu ona niye kalktın diyee
- +1 yıl
istersen bu olayı ablana hissettirme derim çünkü oda hissederse evliliği riiske girebilir.Bir yatağından kalkmasından bile takıyorsa sana yaptıklarını duymasını düşünemiyorum bile.Peki kıyafetlerin nasıl ? hani ev hali diye biraz rahatmı yoksa normal mi giyiniyorsn ablanlarda
Soran+1 yılbugünki olay bizim evde olmuştu ama farketmez bizim evde de onların evinde de normal giyiniyorum. eşofman üstende bluz falan öyle çok açık saçık giymiyorum yani normal ev hali. evet bunları söylesem ablam boşanmaya bile kalkışır. yataktan kalktığını kaç kez sordu ona nıe kalktın dıye
Soran+1 yılablam öğrenirse büyük sorun olur aralarında ablamın öfkesi de geçince kabak bana patlar. yok o fesatlık yapmıştır falan derler kimseye güven olmaz. vucüt hatlarım belirgin yani alımlı seksi yapım var herkes öyle diyor kendini beğenmişlik olmasın ama bende öyle düşünüyorum onu uyarır mı bilmiyorum ama herkesin zevki farklıdır belkı
- +1 yıl
aynen ablan olayınca kabak sana patlar kardeşinde olsan çekemez seni...Belklde farkında olmadan frikik vermiş olabilirsin,yada önünde eğilmiş,bir şey verirken elin eline değerek bile elektrik almış olabilir senden.Çünkü bir erkek için bedenden önce elektirk ön planda oluyor.O açıdan fazla göz önünde durmaman senin için daha iyi olr.Peki erkek arkadaşın filan var mıyada bu durumu kımseye anlattınmı?
Soran+1 yılablam sırf etrafa küçük düşmemek için bile suçu bana atabilir hani yediremz kenedene bu durumu.o yüzdn söyleymem ona ama eniştmle bir ortamda durmycam artık.frikik vermemişmdr çünkü oturuyordm zaten açık giymemiştm.ayağa kalkıp giderken bile hızlıca çıktım odadan süzmesn die konuşurken dudağıma baktı bir ara sonra yine orasına tuttu ama. ben yüzüne bile bakmadım artık yüzüne bakmadan konuştum. görmemezlikten geldim ama soğukda davrandm. kimseye anlatmadım bu olayı sadece burada sizlere sorabildim
Soran+1 yılorada kalırken ablamın yanında da şaka ile karışık laf atıyordu dudağına silikon mu yaptrdın rahat yemek yiyebiliyor musun falan die laf atıyordu gülerek güya şaka ile karışık ama şimdi onlara bile şüpheleniyorum kimbilir artniyeti vardı o laflarda da
Soran+1 yılnormalde çok iyi bir insandı. aramız muhabbetimiz falan iyiydi ailemle de öyle. ama bu olaydan sonra iğreniyorum ondan yüz yüze gelmek istemiyorum. mümkün oldugunca da gelmiycem zaten
Hayvan ya. Orası o an kaşınsa bile bu bir mazeret olamaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılhadi kaşınsa bile kaşıtırsın bir an geçmez mi. orda oldugum sürece sürekli uğraştı elinin içine alıp ovalıyordu resmen yaa pislik
Soran+1 yılsöylemek istedim ama söyleyemedim ki. ne dicektim oranı kaşıtma mı dicektim. utandım nasıl söyleyim
- +1 yıl
Nasıl söyleyim ya da utanıyorum diye bişey yok... O an ciddi ve sert bir şekilde böyle terbiyesizlik yapmaya utanmıyor musun şeklinde tepki gösterebilirdin. Zaten o yaptığı hayvanlığı biliyor ve ablan duymasın diye gıkını bile çıkaramazdı muhtemelen. Zaten bişey demeye hakkı yok, sonuçta ayıp hareketi o yapmış. Neyse 2. kez o hareketi yaparsa mutlaka tepkini ortaya koy.
Soran+1 yılkeşke o an cesaretimi toplayıp söyleyebilsem. o an çok düşündüm tepki gösterip kızayım diye ama bir türlü söyleyemedim. ben söylemeye utanıyorum o pisli yapmaya utanmıyor. bide kaşıtıyorum nıye yanlıs anlıyorsun derse ne olucak veya sen oramı mı kontrol edıyorsn derse
+1 yılsürekli yapıorsa sıkıntı...bidaha muhattap olmamaya çalış
15 Yorumla
Soran+1 yılbenimle odada yalnız kaldıgında genelde yapıyor hep. içeri biri geldiğinde bırakıyor yapmıyor
- +1 yıl
eniştenle asla muhattap olma bidaha anlıorum seni yakınındaki kimseyede söyleyemiorsun özellikle ablana söylemen gerek ama söyleyemezsnde o yüzden o adamın yanından kaçmaktan başka çaren yok
Soran+1 yılevet öyle bişey söylenmez ki nasıl söyleyim. belki bırakır diye odadan gittim yalnız kaldı baya zaman sonra içeri girdiğimde yine başladı. hadi kaşınıyor diyelim hep mi bana denk geliyor kaşınması
- +1 yıl
başkasının yanında yapmıor demişsin...demekki sana özel bir durum...dediğim gibi olabldiğince uzak dur şu devirde kimseye güven olmaz heleki bide enişten olsa bile yabancı biri ailenizine sayılır
Soran+1 yılevet bugün yalnızken elini hiç çekmedi orasından ama ablam odaya gelirken sesini duyunca hemen çekti elini onun yanında yapmadı pislikk
Diğer konusunda 864 cevap paylaştı. boxer giymryince kasınıyordur belki niye fesatlaşıyorsun :D
26 Yorumla
Soran+1 yıltamamda benimle konuşuyorr kaşınsa bile baldızın yanında apaçık elinle ovalaman ne kadar doğru.!
Soran+1 yılevet herkes güzel seksi oldugumu söyler ama eniştemn gözünde öyle miyim bilemem tabii inşallah da değilimdir pislik heriff tüm sinirlerim alt üst oldu. nasıl kezbanlaşayım ki normal eşofman giyordum bugünde öyle dikkat çekici giyinmedm ki
Soran+1 yılyeşil değil griydi. niye özellikle yeşil giymeyim ki? ekleyemem buradan söyle ne söyliceksen
+1 yılböyle birşeyin yanlış anlaşılması olmaz. gözü sana dikmiş şerefsiz.
15 Yorumla
Soran+1 yılpislik yaaa dedim belki kaşınıyordur ama öyle olsa bile benim yanımda kaşıması ne kdr doğru
- +1 yıl
tabiki yanlış ablana falan söylesen olmaz şimdi aynı yerde durmamaya çalış ama abartırsa söyle çekinme başına iş alırsın sonra.
Soran+1 yılbidaha onunla aynı ortamda yalnız durmam asla. ablamın bir ara bana ihtiyacı vardı evine gitmiştim kalmaya oradaykende yalnız kalınca yine böyle yapıyorduu
- +1 yıl
Birşey yapamayacağını bildiğinden yüzsüzce rahat hareket edebilir Allah belasını versin sen uzak dur. Ama dediğim gibi sesini çıkartamazsın diye üstüne falan gelir durumu ilerletirse mutlaka ailene söyle.
Soran+1 yılüstüme gelir öyle bişeye kalkışırsaa abla falan bakmadan söylerim valla anneme de söylerim. zaten zor tahammül ediyorum son sabırlarım bunlar.
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞeyini zort diye cikarmadan kac kurtul bir sure uzak dur onlardan
20 Yorumla ya insan biriraz toplar kendini ne biliyim kaşınıyo olabilir de belli etmez yani
14 Yorumla
Soran+1 yılkaşınsa bile baldızın yanında insan apaçık kaşır mı yaaa bişeyde diyemiyorum kaşıma dicek halim yok yaa. resmen yanımda elinin içine almış ovuyor şeklini şemalini anlıcam nerdeysee rezillik be
Soran+1 yılizmir
baktıgını belli etme . tepkini koymazsan ilerde daha büyük şeylere kalkışabilir.şuan seni zarflıyor olabilir dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılgörmemezlikten geldim zaten ama o gördüğümü tahmin etmiştir çünkü benimle konuşuyordu o an ve hiç gizlemeden apaçık yapıyordu
+1 yılsübliminal enişte demek söyle derim eğer sürekli yapıyorsa 1-2 kereyle sınırlı değilse hoşuna gidiyor sanabilir hayvansal içgüdülerinin etkisiyle riske girme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılablana söyle eniştenle de yalnız kalmamaya çalış şerefsiz ya :( moralim bozuldu. sana mı üzüleyim ablana mı bilemedim
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın peki ? bakışlarından anladınmı peki bişey ?
Soran+1 yılben 23 yaşındayım o 30. ablamla da severek evlendiler. bakışlarından anlamadım ama ne zaman yalnız kalsak sürekli orasıyla uğraşıyor biri gelince uğraşmıyor. aptal bide gizliden yapmıyor yani gözümün önünde apaçık bugün hep orasıyla uğraştı elinin içine alıp ovalıyordu resmen iğrendim nefret ettim ondann. ablama da söyleyemem böyle bişeyi kimseye söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılya çok iyi anlıyorum seni :( sapık herif ya isteyerek yapmış zaten senin utandığını görünce de üstüne geliyo. aynen çok aşağılık davranmış . paltolonun üstünden bildiğin masturbasyon yapmaya çalışmış anladığım kadarıyla ovalamaya dediğinden anladığım kadarıyla. bir şekilde tepki koyman lazım ama. bu hareketi yapınca yanında durma git anlasın . tepki göstermezsen daha çok yapıcak gibime geliyo
Soran+1 yılya bunu yazarken bile utanıyorum ama üst kısmını özellikle elinin arasına alıp ovuyordu. ben çok sinir oldum nerdeyse açıkça söylicektim utancımdan söyleyemiyorum. offf diyerek sinirlice gittim odadan. off dediğimi duydu. baya zaman sonra gittim tekrar yine aynı harekete devam etti. bide bir konu konuşuyorduk mecburen oturup cevap veriyordm ama hep orasıyla uğraştı gözümün önünde çok rahatsız oldum
Cevap sahibi+1 yılanladım tepkini anlamıştır ama yapmayı kesmediyse adam niyeti bozmuş. bunu söylemen lazım aslında ama senn yerinde bende söyleyemezdim. bir daha yalnızken yanında durma. bişey uydur çık odadan. haklısın sonucta ablanı da düşünüyosun ama söyle birine istersen
Soran+1 yılanneme söylemeyi düşündüm. annemde sever onu böyle bişeyii kabullenemezler kötü olur. ne bilim yaa söyleyemiyorum ama bu yaptığı pisliğinde yanında kalmasını istemiyorum. bugün nerdeyse ablama söylicektim zor tuttum kendimi. ona kızıcaktım açıkça diyemedim. rahatsız oldugumu anladıysa bile hiç düzeltmedi ki kendini aynen devam etti daha öncede aynısı olmustu odadan çıkmıştım gelince yine devam ediyordu. ablam odaya gelirken sesini duydu elini çekti hemen orasından. bu kötü niyet değilde ne
Cevap sahibi+1 yılKötü niyet hemde fazlasıyla annen sana neden inanmasın ki, o adama inancağına sana inanır. annenle yalnızken söyle. aynı şekilde anlat ama ablam içeri gelince elini çekti falan ayrıntıları anlat. ablana söyleme bence annene söyle. bir de eniştene daha soğuk davran, onun yanında giyinmene falan normalden daha çok dikkat et.
Soran+1 yılhayır annem inanır ama kabullenemezler derken ağrına gider yanii. bende kendime yedirip söyleyemiyorum utanıyorum. en iyisi artık onunla yalnız kalmayım soğuk davranayım yine devam ederse söylerim. zaten ablam o yönde bir konu açsa hemen söylicem senin eşinde yapıyor diye ama söyleyemiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılbi de enişten kendini haklı çıkarmak için iftira da atabilir sana öyle bir durumda . ama bir daha öyle yaptığında tepkini koy enişte ne yapıyorsun ayıp değil mi diye. evdekilere de kesin söyle ama . ablandan önce annene söyle. o gerek görürse babana söyler zaten.
Soran+1 yılbugün neredeyse söylicektimm zor tuttum kendimi yaa. ağzıma alıpta diyemedim hatta görmemezlikten geldim. bir türlü söyleyemiyorum daha önce de yaptı of puff dıyıp gidiyorum odadan hiç mi anlamıyor. resmen gözümün önünde elinin içine alıp okşuyor eliyle düzeltiyor falan sinirden patladımm resmen eline koluna sahip çık dicektim diyemedim utandım. bide oramı mı izliyorsun falan derr belki. bidahakine cesaretimi inş. toplayıp derim
Cevap sahibi+1 yılbence öyle bir şey diyemez ... . ama ablam gelince bırakıyor dedin ya bilerek yapıyor sen sesiini çıkarmadığın için devam ediyor. inan anlıyodur tepkilerinden ama tam amacını çözemedim. sapık heralde kendine hakim olamıyor adam yoksa mantıklı düşünen biri böyle yapamaz, ablan var sonucta ortada . olmazsa yapabileceğine inanıyorsan kameraya al yüzüne gözüne bulaştırmadan ama
Soran+1 yılevet ablam gelince bırakıyor bugün özellikle dikkat ettim. hep eli orasındaydı ablamın sesini duydum geliyordu özellikle ona baktım devam edicek mi diye ablam daha odaya girerken elini çekti hemen hiç dokunmadı ablam çıkınca devam etti pislik. daha öncede böyle yapmıstı. bide bizim bir kaç ay önce bir düğün olucaktı o bize gelmişti salonda yalnızdım annem uyuyordu müzik çalarken tv de kalk bir dans denemesi yapalım dedi. düğünde dans edicem dedi. bende git eşinle yap benle nie yapcn diynce o bilmi
Soran+1 yılo iyi bilmiyor denemeyi senle yapalım dedi yapmadım öyle de gitti.
Cevap sahibi+1 yılYa dans denemesi normal aslında da bu olayı anlattıktan sonra o da normal gelmiyor. bunu en azından annenle paylaş bence, çünkü basit bir şey değil. annen sonuçta bir çözüm bulmanda sana yardım eder. en azından o adam geldiğinde yalnız bırakmazlar seni. ablana söylesen iş çok karışır tepkisini bilemezsin. bir de şu açıdan bak ablanla arasında çok sorun olabilir eniştenin belki size yansıtmıyolardır. yani ablan da eniştendeki bu yönde bazı kötü davranışlar gözlemlemiş olabilir.
Soran+1 yıldans isteğide bana normal gelmedi ki dans etmek istiyorsa gitsin evinde ablamla etsin. ablamda öyle pısırık bilgisiz biri değil yanii. onun öncesinde eniştem yine böyle hareketler yaptıgı için dansı bana normal gelmedi. şimdilik söylemicem ama soğuk davranıcam yalnız durmycam
Cevap sahibi+1 yılaynen bu anlattıklarından sonra insan ona güvenemez zaten. neyse çok takma kafana bir daha olursa söyle ama. kendine iyi bak. Allah hepimizin yardımcısı olsn
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sağol Allah razı olsun.
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Enişten biraz gavatmış baldız baldan tatlıdır diye
düşünen kafası sürtülecek kafiledenmiş10 Yorumlaenişten mercimeği fırına vermiş. dikkat et free takılma -.-
10 Yorumlasenin enişten tam bir oç.
31 Yorumla
Soran+1 yıleğer düşündüğüm amaçla yapıyorsa bencede oç !
+1 yılBaldız baldan tatlıdır derler, enişten niyeti bozmuş dikkat et
20 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılablana söylemen gerekiyor
24 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişeyi nasıl söylerim yaa
- +1 yıl
söyleemessen iş büyür ve birgün ortaya çıkar eniştende baldız sana söylememiş bile hoşuna gittiki ses çıkarmadı der senin başın yanar deki abla böyle bişe görüyorum ben yanlış anlamış olabilirim bir gün odadan çıkınca izlesin sizi
- +1 yıl
Katiliyorum hatta kameraya filan cek caktirmadan
Soran+1 yıleğer öyle bir konu açılırsa söylemeyi düşünüyorum ama durduk yerde söyleyemiyorum utanıyorum söylemeye
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayram değil seyran değil enisten *ikini neden kurcaladi? arastirilmali.
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbabana söyle olsun bitsin
12 Yorumla
Soran+1 yıloldu ablama söyleyemiyorum babama söyleyim de katil olsun. utancımdan onu uyaramıyorm babama nasıl soyleym şeyıyle uğraşıyr dıe
- +1 yıl
söyleme şekli var..söyleme o zaman ilerde sana bir şey yaparsa da üzülme o zaman...katil olmak ne alaka ...
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna ilgini cekip istermisin diyo iste it!
14 Yorumla
Soran+1 yılpislikkkk yaa o amaçla yapıyorsa harbiden şerefsizmişş
Cevap sahibi+1 yılIgrenc ablana soyle dicem ama inandiramazsn ki
Soran+1 yılböyle bişeyi yakıştırıpta söyleyemem ki nasıl söyleyim eniştem yanımda şeyiyle uğraşıyor diyee :/ ablamda çok kötüdür çok büyük olaylar çıkar
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum uzak dur o* cocugundan
+1 yılevde tek başına filmini izledin mi sen?
cayırt11 Yorumla
Soran+1 yılizlemedim
+1 yıldurum vahim,enişteni bir odaya kilitleyin
10 Yorumlaenişte, baldız fantazisi yapmış sonunun şöyle biteceğini düşünüyor; ''artık birbirimize alıştık karım ne zaman evde yoksa onunla beraber oluyoruz :)) ''
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşüncesii bile iğrenç ya öyle bişey olamaz pislikk şerefsizzzz
Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. her baldızın eti yenmez be enişte diyivereydin
10 Yorumla
+1 yılSeni her an götürebilr koru kendini
20 YorumlaYa ne haysiyetsiz insanlar var
10 Yorumlakaç kurtar kendini =))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılleyla-necla-oğuz üçlemesi...
11 Yorumla
Soran+1 yılyalnız leyla ile necla aynı adamı seviyordu bizde öyle bir durum yok
Enişteye bak beh :/
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaldız baldan tatlıdır.
00 Yorumla
+1 yılSana hallenmiş.
10 Yorumla
+1 yılablana söyle
20 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!