Annem evlat ayrimi yapiyor (kesinlikle yanilmiyorum), bunu yüzüne vurunca cevap bile veremiyor sadece fesat oldugumu söylüyor... ondan nefret ediyorum... nasil dayancam onunla ayni evin icinde
Cevabın nedir?
- +1 yıl
hayırr hayır bir anne için bütün çocuklar eşittir ama birinin üzerine nedense daha fazla düşebilirrr bu senı ondan az seviyor anlamına gelmez yaa böyle düşünmemelisin... yaş durumuna göreeee ya da davranıslarına göre davranıodurr ve sende bunu yanlıs anlamıs olabılırsın :(
04 Yorumla- Soran+1 yıl
mesele birimizin üzerine daha fazla gitmek degil adam yerine koymak saygi göstermek oturup konuşmak dinlemek gibi
- +1 yıl
hmmm.. diğerlerinee bunları yapıp sadece sana yapmıosa tamam böyle düşünebilirsin ? ama bence artnıyetli olmaa derimm karsındaki annen muhakkak geçerli bir sebebi vardır yoksa anne için her evlat aynıdır die düşünüyorum..
- Soran+1 yıl
bende öyle düşünüyorum ama benim annem istisna herhalde... mümkün oldugu kadar muhattap olmayim diyorum bişey söylüyor sinirlerimi altüst ediyor şuanki gibi.. sinirle geldim yazdim buraya zaten
- +1 yıl
canım anlıyorum bazen benımde böyle düşündüğüm oluyorr neden diceksin aynı sorun herkeste varr.. ama bazen oluyor öyle bişey yapıyorkii bunun böyle olmadıgını anlıosun ve bu söylediklerine sonradan üzülürsün :) tarafsız bak olayaa derim ben.. nasıl yanii acaba bişeye kızmıştır bişey duymustrr onun istedigi gibi davranmanı ıstıyodur vs vs bence takılma fazlaa cidden bunu bile özleyebilirsin..
En İyi Cevaplar
Anneler ayrimcilik yapmaz..sen ondan nefret ettigin icin sana sevgisini gosteremiordur..ve buda sana ayrimcilik yapio diye yansior
01 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle oldugunu sanmiyorum, nekadar yakin davranirsam davranayim bana karşi ayni, sofrada bişey soruyorum duymamiş gibi cevap bile vermiyor, hic degerim yok delircem artik
- +1 yıl
ahah bu hayat kader bu siteden piskolejim bozuldu ammk aga kac yurtdışına evlen zengin birinle işine bak orda babanla konuş yada
00 Yorumla
sende baba tarafına takıl babalar kız çocuklarına bayılır annelerde erkek çocuğa .. yanlış değilsem..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sıktır et tkma sen işine gucune bak yemegını ye geç odana hayatını kurtar bu hayyta anne bıle ayrım ayapıyorsa yasamayalım*
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Basaracaksin hayatta basarili olacaksin ve sana verilen degerden fazlasini kimseye vermeyeceksin
00 Yorumla - +1 yıl
Sana öyle geliyodur anne bu sonuçta ayrım yapar mı hiç
00 Yorumla Sürekli kavga mı ederdiniz yoksa bu aralar mı böyle oldu?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
sürekli böyle hep ayni
Sen öyle algılıyorsundur.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bi hata yaptınmı ( ilişkilerinde falan )
15 Yorumla- Soran+1 yıl
hayir. ama her yaptigimi kücümsüyor, evde okadar yardimim oluyor ama agizi acilinca hicbişey yapmiyormuşum delirtiyor beni
- Cevap sahibi+1 yıl
yasin kc?
- Soran+1 yıl
23
- Cevap sahibi+1 yıl
eh evlenme zamanında gelmş. sevdiği n birini bul kurtul o evdn
- Soran+1 yıl
nişanliyim zaten bu evden gitmeyi bekliyorum yoklugumdan anlar inşallah bana yaptigi haksizliklari
- +1 yıl
ne yapıyor mesela
00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne yapıyorki
01 Yorumla- Soran+1 yıl
dinlemiyor tersliyor beni görmezden geliyor kücümsüyor bunun gibi şeyler
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar