Hiç çıplak ayakla bilerek ya da bilmeyerek bir böceğin üstüne bastığınız oldu mu? Olduysa nasıl bir histi?
Bastım
Basmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Plajda sigara içerken ayağımda ayakkabi olmadığını unuttum bir keresinde...
Komikti aslında çıplak ayakla sigaraya basıp denize kosmak...
basmadım
ztn bılınclı olarak boyle bırsey yapmam ımkansız
insanın çok değişik bir ruh haline sahip olması gerek sanırım bilinçli olarak yapması için.
bocegın goruntusu bıle ıgrenc ya
para verseler gene yapamam
Koca bir hamam bocegine bastgmi dusundumde aman aman fena bir histir :/
Iyiki hiç olmadı
O an gorunce basmistim istem disi..
nasıl bir histi peki bastıktan sonraki durum ?
igrenc degildi..
böceğin parçalarını hissetmedin mi ya da çıkan suyu nedeniyle ayağınız vıcık vıcık olmadı mı bu çıplak ayakla üzerine bastığın böcek ne böceğiydi diye de sorayım :)
oldu olduda pek igrenmem oyle seylerden..karabocekti galiba..ezdikten sonra baktimda taninmiyodu..)
iğrenç gelmemesi sana göre olan bir durum sanırım başkası hissetse bayağı iğrenç gelebilirdi diye düşünüyorum.gördüğün böceği ezen birisisin sanırım böyle şeylerden pek iğrenmem dediğine göre :)
her gordugumude ezmem cani degilim okadar..) soguk kanliyim diyelim..
en son ne zaman ezdiniz peki :)
temizlik yaparken 5-10 dkk onceydi...elimin ustunden gecmisti yere dusunce o an bastim ama istem disi..
sizinde hep istem dışı oluyor aristokrat bir yapınız var herhalde yerde hareket eden küçük bir şey gördüğünüzde otomatik olarak üstüne basıyorsunuz :)
olabilir ..)
Cevap
6Cevap
Benim tam ayağımın çukur olan iç kısmına geldi o yüzden ezilmedi.
çok şanslıymış desene :)
Hem o hem de ben şanslıydım :D ama bir keresinde ayakkabıma kırkayak girmişti ve ben o ayakkabıyı fark etmeden giymişim. Bağcıklarını bağlamayıp içine sokuyordum bağcıklar da uzun olduğu için fark etmedim içinde başka bir şey olduğunu. Sonra bir çıkarttım ayağım kırkayak kanı olmuş :D mora boyanmış parmaklarım, bir tiksinmiştim var ya. Şimdi artık her ayakkabıyı giymeden önce sallarım içinde bir şey var mı diye.
yahu bu böceklerin de hiç aklı yok mu bilmiyorlar mı onun ayakkabı olduğunu da içine giriyorlar.ayağınızın çukur olan iç kısmına geldiği için ezilmeyen böceğin cinsi neydi?
Siyah, kanatlı, ince böceklerden
bilerek üstüne basar mısın peki böcek gördüğünde çıplak ayaklı da değilsen :)
Ben hayvanları öldürmem. Böcek falan da olsa ezmem. Yazıktır günahtır, onlar bizden önce vardı burada :D dağdan gelip bağdakini kovmak olmaz. Ben evden atarım sadece.
bikeresinde basmıştım ama fark etmemiştim igrenç yaaa ııyyy:/:/
nasıl olmuştu :)
Laynnnnnn iiiyykkkk ayaklarımi büzdüm hissettim sanki
İstemeden arıya bastım sonra ayağım şişti vs...
muhtemelen ayağınızın şişmesi arının sokmasından kaynaklanmıştır.o da haklı üstüne basmışsınız herhalde sokacak ben olsam var ya :)
O kadarını ben de anlamıştım...
tebrik ederim zeki biriymişsiniz
Sizin de maşallahınız var!
e herhalde maşallahım olacak ne demişler altının kıymetini sarraf bilir :D
işsizimde bu kadar düşmedim daha
insanın kafasına bastım
Evet, basmıştım.
Bilmeden.
nasıl oldu ve o an ne hissettin iğrendin mi,hiçbir şey hissetmedin mi ya da hoşuna mı gitti :)
Iğrenç bişey o gün zor uyumustum.
akşam basmıştım çıt diye bir ses geldi:D
Evet karıncaya basmıştım
iğrenirim ben ://
Tabıkı Basmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar