Diğer Kızlar, Bir erkeği tuvalet köleniz olarak kullanmak istermiydiniz? Onun ağzına yaparak ihtiyacınızı gidermek mesela? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet detay başlıkta istermiydiniz böyle bir şey? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel. Kızlar, Bir erkeği tuvalet köleniz olarak kullanmak istermiydiniz? Onun ağzına yaparak ihtiyacınızı gidermek mesela? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu nasıl bir yokluktur ya korktum 0 2 Yorumla Soran Yoklukla alakası yok buna karşı cinsel ilgi duyuyorum sadece o kadar. Yorumla Soran +1 yıl Hem istemezmiydin böyle bir şey? Ölene kadar sana tuvalet olarak hizmet edicek bir erkek. İstersen ayaklarınla erkekliğimi ezerek erkekliğimi alabilirsin canın isterse beni istediğin gibi döve bilirsin güzel fikir değilmi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Midesiz misin kardes? Geberip gidecen 0 1 Yorumla Soran Açıkçası bir kızın poposunun atlında onun tuvalet ihtiyacını karşılarken ölmek benim için sorun değil. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu nasıl bir yokluktur ya korktum
Yoklukla alakası yok buna karşı cinsel ilgi duyuyorum sadece o kadar.
Hem istemezmiydin böyle bir şey? Ölene kadar sana tuvalet olarak hizmet edicek bir erkek. İstersen ayaklarınla erkekliğimi ezerek erkekliğimi alabilirsin canın isterse beni istediğin gibi döve bilirsin güzel fikir değilmi?
Midesiz misin kardes? Geberip gidecen
Açıkçası bir kızın poposunun atlında onun tuvalet ihtiyacını karşılarken ölmek benim için sorun değil.