İlk insanın rengi siyah mıydı? Eğer siyah değilse zenciler nasıl oluştu?

kardeşim, yenilen yiyecekler ve içilen içecekler + nem oranı + güneş + sıcaklık etki ediyor
mesela güneydoğudaki insanlar esmerdir, batı beyazdır. kuzey (Rusya) beyazdır.
bu sıcaklık ve yedikleri yiyecekelrle alakalıdır. ama öcnelik sıcaklık tabi.
Bildiğim kadarıyla hz adem ve havvanın çok sayida çocuğu meydana geldi. Her birini dünyanın bir yerine yolladılar. Onlar zamanla bulunduğu yere adaptasyon sagladi. Gozler cekildi tenler acildi koyuldu.. vs
Bildiğim kadarıyla hz adem ve havvanın çok sayida çocuğu meydana geldi. Her birini dünyanın bir yerine yolladılar. Onlar zamanla bulunduğu yere adaptasyon sagladi. Gozler cekildi tenler acildi koyuldu.. vs
Bende boyle dusunuyorum.
Senden kopyaladim 😇😂😂😃
Sana bir sey demem gerekiyor
Buradan mi 😒
Cevap
9Cevap
eskiden saklanırdı la bunlar. Brezilya'da 19 yüzyılın başlarında siyahlar sokağa bile çıkamazmış, köle yerine koyulurmuş sayıları azmış. Hatta bir kitapta okumuştum Brezilya futboluyla ve sambasıyla meşhur malum. Her ikisini de siyahlara yasaklamışlar. Siyahlar da beyaza bulanarak maçlara ya da sambaya çıkıyormuştu rivayete göre
Beyazlar nasıl ortaya çıktıysa onlar da öyle ortaya çıktı
Kardeş eskilerden biriyle biri c. kismis. ta. Ondan var bu siyahiler ama kürt lerin nerden geldiği bilinmiyor.
zenci pipisi bizim kinden neden büyük ben onu merak ediyorum? karıların her yeri siyahken neden vajinaları kırmızı?
Güneş yanığı djlfjslgk
güneşte fazla bronzlaşmışlar
Nasil
Ben çoğalttım.
Siyahti
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar