Kızlar sorum size...
Evet hayatınız boyunca yaşadığınız ve unutamadığınız bir olay var mı?
Evet hayatınız boyunca yaşadığınız ve unutamadığınız bir olay var mı?
iç çamaşırlarımı balkonda kururken alt kata düşmüştü. Alta indiğimde komşumuzun oğlu evde yalnızdı aynı yaştayız. Ve daha önce benden hoşlandığını söylemişti. İçeri girip çamaşırları aldım ama çocuk düşenlerin iç çamaşırlrı olduğunu görmüştü o gün çok utanmıştım. Bazen kapıda karşılaşıyoruz nezaketen kapıyı açıyor önünden geçmek zorunda kalıyorum. Acaba o sırada bugün hangisini giydi falan diye düşünüyo mudur diye içimden geçmiyo değil.
2 defa kahve falı baktırdım 2side çıktı çok tuhaf oldum
2+1 eviniz olcak hemde çok yakın zamanda dedi kii güldümm ev kendimizin hemde büyük napalım biz 2+1 felan dedim alamayız zaten felan diye 5 ay geçti yazlık aldık 2+1..
biri olucak dedi(o an kimse yoktu hayatımda) ve sen ailesiyleanlaşamıcaksın sorun çıkarcaklar dedi aynen oldu dahasıda en beni etkileyenler bunlar
bende şaşırdım hatta odalarını tarif etti özellikle 2+1 dedi ve hiç öyle bişi yoktu ailemde öle bişe düşünmüyodu teyzem nişan attı onu bildi nişan atıcaksın dedi ve nişanlı felan değildi nişanlandı nişan attı
Cevap
2Cevap
Gecen sene ,bi sabah hastahaneye gitmiştik kızlarla staj için kan testi flan . ayagımıza galoş giydik . hepsi cıkarmıs ben unutmusum .. pembe ayakkabılarımın üstünde mavi galos. herkes bana bakıyo ama neden ? bütün gün gezdik eglendik . eve geldim aykkabılarımı cıkartırken :O
iğrencti rezil oldum kim bilir kimler dalga gecti . burger king'deki cocuk kesin bundan dolayı gülüyodu . neysee unutamam bugünü :)
farketmemişler kii
Enteresan.. hım...
Rüyamda kendimi bube adlı bir barın içinde dans ederken görmüştüm ve iki sene sonra kuşadasında arkadaşlarla dans ederken bulunduğumuz barın adının bube olduğunu fark etmiştim.. Ürpermiştim.
+1 canım
kendimden küçük birisiyle cinsel ilişkiye girdim ve berabattı. benden büyük gösteriyordu ama ve hali tavrı çok çekiciydi çok yakışıklı ve boylu posluydu. onu arzuluyordum yani yaşamak istedim onunla böyle bişey esasında ben baştan çıkardım onu ama pişman oldum.. çünkü tam zevkten kudurmuşuz üzerime kustu boşaldı ve büyük tuvaletini yaptı aynı anda gerçekten berbat bi deneyimdi...
:D:D:D:D::D:D
gülme seninde başına gelebilir :D
ne olabilir :/ üzerime kustu yatağımı batırdı. birde üstüne ağlamaya başladı özür dilerim bilmem ne diye. evden kovdum :O çok tuhaftı :/ :D şimdi gülüyorum ama berbaattı yani bi süre kimseyle olamadım erkekler ne iğrençler diye düşündüm :O :D
cidden mi hangi film? :) ah yoksa bu çocuk filmden görüp uygulamak mı istedi ve maalesef bunun için beni mi seçti :/ :D
İgreenç.
aman aman boşver ben direkt yaşadığım için berbat bişey...
Erkekler hayatları boyunca unutamıycağı bir olay yaşamış olamaz mı ? Neden özellikle kızlar ?
Yok benım hayatımda öyle bir olay ;)
Nefes aldığım her saniye çok enteresan olaylar oluyor.
8 mart diye erkekler bu kadar ezilmez ki arkadaş
bu siteye olmak en entersan şeydi
komık bısı anlatcamtım kızlar gordum caydım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar