Tesettürlü kız arkadaşım sürekli beni yargılıyor?

Benim kız arkadaşım tesettürlü ve en yakın arkadaşım. Ben ise açığım normal giyimli bir kızım bazen sosyal medyaya elbiseli fotoğraflarımı koyuyorum, geçenler de yine koyduğumda bu arkadaşım beni yargıladı ileride eşinin yüzüne nasıl bakacaksın kendini gösterme herkese ben Allah için seni uyardım günah benden gitti vs gibi şeyler diyip kalbimi kırdı. Bende kendisinin tesettürlü olduğu için beni garipsediğini düşündüm. Ama en garibime giden bunu ilk defa yapıyor öncelerde her fotoğrafıma ben sormadan çok güzel, bayıldım derdi. Genelde beraber gezdiğimizde erkeklerin dikkatini çekiyorum bana taş gibi maşallah falan demişlerdi, morali gayet güzel mutlu olan arkadaşımın suratı asıldı benimle konuşmadı soğuk davrandı, dikkat ettim o andan bir saat sonra kimse bana kendimi güzel hissettirmiyor dedi. Kendimi çirkin hissediyorum vs dedi. Ben direkt kıskandığını düşündüm. Tamam kendisi tesettürlü ama o da bir zamanlar açıktı beni yargılayıp kalbimi kırınca sevabamı girdiğini düşünüyor hala görüşsem de kalbim çok kırık. Bana ucuz bir kadınmışım gibi hissettirdi ve bunun sebebi elbiseli fotoğraf koymam ve erkeklerin bana laf atması, siz ne düşünüyorsunuz?
Tesettürlü kız arkadaşım sürekli beni yargılıyor?