zina kadar olmasada buda günah sayılır. çünkü zina'nın günah olmasındaki en büyük neden nesli bozması, islam soy'a önem verir. bunlarla yapılan ilişkiden çocuk olmayacağı için günah derecesi düşer, bu seferde başka dengeleri bozacağı için gene izin vermez islam buna... ha günahı ne dersen, kasten terkettiğin 1 vakit namaz kadar değildir bence...
Benim boyle seylere gerek duydugumu nerden cikardin allah askına? ( genel bir cumle degilse) p*rno izlemek baska bisey o baska bisey.. sonucta sadece sana ait olan bisey.. baskasiyla paylaşmıyorsun... eğer bu duzlemde gidersek kadinlarin kullandigi seyler de ayni hukme tabi oluyor
Normal şartlarda en temizi evlenmek, bu islerden uzak durmak vs fakat insanlar dini esas ve hükümlere zaruri durumlarda ihtiyaç duyarlar.. misal bir erkek veya kadını dusun.. evlenme sansina sahip değil.. (her turlu sebebi dusunebilirsin) bu kisinin zinadan uzak durmasi icin, baskalarinin hakkına girmemek için boyle bir yonteme basvurmasinda dinen ne gibi bir sakınca olabilir?
Bence din cariyelik hukukuna musade ediyorsa sisme bebek slikon manken olayı da makul karşılanabilir :) en azindan gunahina ortak tuttugun kimse yok veya tek bir eylemden sonra gelebilecek ardılları yok
Burada cinsiyet farki belirtmedim ki ben.. erkek için kadin suretinde cansiz bir partner yapılabiliyorsa kadin icin de erkek suretinde bisey yapilabilir.. mesele zinadan uzak durmak ve kisinin fitrat geregi ihtiyac duydugu hazzi gidermek..
Bir baska goruste belirttiğim gibi insanalar dini hukum ve esaslara zaruri durumlarda ihtiyaç duyarlar.. maddenin adeti kuralinca normal isleyen duzende en doğrusu ve mubah olani evlenmek bu islerden tamamen uzak durmak vs vs’dir.. lakin dusun ki bir erkek veya kadin var ve bu insanin evlenme sansi yok.. ( her turlu nedeni dusunebilirsin) bu kisinin zinadan korunmasi ve baskalarinin hakkına girmemek icin boyle bir yonteme başvurması neden haram olsun?
Kanka bende yapmadım yapmayi da düşünmüyorum.. yapan var mi veya nasıl bakiyorsunuz diye de sormuyorum.. gorus bildirenler yanlis anladi meseleyi.. ben sadece bunun dini açıdan nasil yorumlanmasi gerekigini merak ediyorum
Meseleye yokluk olarak bakmamak gerek.. oyle insanlar var ki evlenme sansi yok.. ya begeneni yok ya da evlenmesine mani durumlari var.. veya baska sebebleri de dusunebilirsin.. ne yapsin bu insan simdi
Meseleye boyle bakiyorsan asil sen ergensin kusura bakma.. bugun silikon manken sisme kadin gerçeği var mi var.. buna rağbet eden var mi var.. hatta bunu zinadan kurtulmak icin yaptigini soyleyen insanlar da var.. Dinen bunun yorumu nedir bilen varsa söylesin.. yoksa ufaktan yol alsin
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Zina, nikah bağı olmaksızın başka bir insan ile yaşanan iliski ise slikon manken, şişme manken vs ile yaşanan ilişki nedir?
En İyi Cevaplar