Hiç trollendiniz mi😃?

Şimdi size başımdan geçen bir olayı anlatıcam. Ksden bir çocukla tanıştık çocuk baya samimi oldu benle falan yaklaşık bir yıl önce tanışmıştık soğuktum ona karşı engelledim. Neymiş bana değer veriyormuş , hoşlanmış falan neyse engelleyince bana fake hesaptan yazıyor küfür beddua vs ne varsa ediyor bişi demiyorum engelledim tekrar ve zoruna gitti sanırım fake hesap açıyor benimle tekrar tanışıyor nasıl bir ruh hastasıysa fake fotolar atıyor sonra ksdeki çocukla arkadaşız deyip aramızı yapıyor gene soğuk yapınca türlü türlü hikayeler yazıyor benimle konuşmak için onun fake olduğunu öğrenince açıklama bekliyorum kedinin kuyruğunu kıstığı gibi kısıyor ne diyeceğini bilemiyor en son neye inanmak istiyorsan ona inan dedi gene engelledim 😃bu sefer bana önceden bir açtığı fake instasından yazıyor bana inanmıyormusun diyor tabi pot kırıyor son dk bunu o çocuk bana açtı deyince her türlü fake olduğunu gösterdi :D ben sanal dostluğa bile inanmayan beni o anlattıklarıyla nasıl etkilediyse baya baya inandım ya daha fazla açıklama yapmamasını konuşmak istemediğimi söyleyince laf sokup engelledi. Trolünde böylesi ya resmen uzmanına denk geldim 😂 Sizin başınıza böyle bişi geldimi? Acaba zamanında yaptıklarımın bedelinimi ödüyorum? Resmen hayatımın şokunu yaşadım ya sinirlerim bozuldu 😒 bidaha kimseyi trollemek yok dersimi aldım
Hiç trollendiniz mi😃?