Ablamın sürekli nazarı değiyor ne yapabilirim?

Lütfen böyle şeylere inanmayın bilmem ne diyen hiç boşuna yazıp gereksiz kalabalık yapmasın. 7 kardeşiz ben en küçüğüm ve bir büyüğüm olan ablamın bana sürekli nazarı değiyor. Neyimi beğense resmen kendi ağzıyla gözüm kaldı diyor ve o şeyden ben bir daha hayır göremiyorum. Çocukken baskete giderdim boyum onu geçti o akşama kadar yatar kendimi bildim bileli boyum onunkini geçti diye söylendi söylendi ve sakatlık geçirdim basketi bıraktım ve gelişimim kaldı. Göğüslerim onunkilerden büyüktü her seferinde söylenip durdu ve resmen onların da gelişimi durdu. Onu hiç isteyen yoktu bana ilk evlenme teklifini bir iş adamı yaptı kendini kaybetti sinirinden ve evleneceğimiz tarihi öne çekmek için yalvarıp duran adam pat diye bir mesajla ayrıldı benden ablamın sevincini gözümle gördüm. Tıpkı diğer kardeşlerim gibi onu da çok seviyordum ama artık istemeden de olsa soğudum. İnsan bunlar için ablasından soğur mu demeyin hayatımı etkiliyor neyi beğensem ne hediye gelse benden istiyor sonra nazarı değiyor artık eminim. Her şeyimi köşe bucak saklasam da fiziğimi huyumu eğitimimi neyime özeniyorsa o an bu tip şeylerimi maalesef saklayamıyorum. Üniversite 1de sınıf birincisiydim herkes övünce keşke bende diye diye başladı ve 2. sınıfın son dönemi notlarım yerle bir oldu ve 2 not ort. altında kaldım okulum uzadı artık psikolojimi bozuyor sinirlerim harap oldu bana bir şey önerin Allah rızası için 😔
Ablamın sürekli nazarı değiyor ne yapabilirim?