Şisman ve yaşlılardan hoşlaniyor?

Yakin bir akrabam var Şu an 38 yasinda simdi yapiyor mu bilmiyorum ama bikac yil once bilgisayarinda yakalasmistim. Yabanci asiri sisman ve yasli kadinlara ilgi duyuyor. Hatta ilk yakaladigimda 8 yil once msn vardi. Msn caldim o kisinin hep yasli kadinlar vardi. Karisinida cagirdim yanina dedim boyle boyle yanima gelip oturdu. Bir siyahi gibi iri kadinla ingilizce konusup kamera actirdim ustu ciplak gorunuyordu meme tarafi gorunmuyordu ama bana ingilizce olarak ben ondan bisey istemeden meme yok falan yapti 😂😂😂 yani anlayacaginiz sks sohbetleri falan edilmis. Kendi karisida ondan 6 yas kucuk cok zayif fizigi guzel biri. Ama kendine bakmaz bakimli falan degildir zaten baksa nolur sismanlardan hoslaniyor. Ve hepte bunu inkar etmis Simdi yapip yapmadigini bilmiyorm aklima geldi sorayim dedim bir insan neden bunlardan hoslanir ki? Cekici gelen en ufak yani yok hadi genc sisman olsa tamam dicemm ya kadinlar yasli 50 yas ustu hepsi sizce? Bu tipti hepsi hatta cok daha sismanlari var bunlar bisey degil bile?

Güncellemeler
+1 yıl
Gercekte birsey yapmiyor ama hep sanal yabanci kadinlar hepte