Dürüst olun ama hani yok sevdiğim yok annem falan değil
Görece kabul etmeyecek şekilde gördüğünüz en güzel kız kimdi nerde gördünüz nasıldı vs?
Görece kabul etmeyecek şekilde gördüğünüz en güzel kız kimdi nerde gördünüz nasıldı vs?
Kibrıs da gördüm. Ingilizdi. Hayatimda böyle kusursuz parlak bir karamel ten görmemiş gözümü kızdan alamamıştim
Esmer miydi
Osmanbeyde gördüm ben o kızı. 4 ülke gezdim, ama o kızı osmanbeyde gördüm.
Nasıldı
Belli yabancıydı, 1’76 boyunda falan olması lazım, fiziği iyidi ya güzeldi baya göğüsleri falan abartı değil ama büyüktü, beyaz tenli kızıl saçlı bir kızdı gözlerinin rengini hatırlayamıyorum ama baya efsane birşeydi yani.
Birde pariste fuarda yan stand da çinli bir kız vardı oda efsane birşeydi ya. Ne hatunlar görmüşüm ya
Hmmm nereleri gezdin 4 ülke?
İngiltere, fransa, ispanya, sırbistan
Sırbistanda çok daha güzellerini görmen gerekmiyor muydu? Orda da var bir sürü güzel kız çünkü
Evet, onlarda acaip güzel. Ama ben gördüğüm en efsane ikiliyi söyledim sadece. Yoksa sırbistandaki kızlar harbiden on numara ve niyeyse ordaki kızlar bir açlık içinde :)
O kızlardan da çok çok iyi diyorsun yani o gördüğün kız
O kızıl fenaydı ya, efsane birşeydi. Afrodit anasını satıyim. O kızın şişli osmanbeyde ne işi vardı acaba
Görünce baktın mı baya😂😂
Barbara palvin mi o mu peki sence
Baya baktım ya, baya baya baktımda baktığımla kaldım. Yok o değil :) belli ama o kız kesin osmanbeyde bir tekstil firmasına çekimlere gidiyordu. Başka bir açıklaması olamaz.
Ee yolda mı görmüştün yürürken falan yoksa bir cafede falan mı
Yolda görmüştüm ya, bir firmayla görüştüm çalıştığım yere dönerken osmanbeyde telefoncular sokağı var ordan geçtim börekçinin karşısında, yanında bir kız arkadaşı var sağa sola bakıyordu. Bastığı asfaltı öpesim geldi, annemi görmüşüm gibi koşup sarılmak istedim bir an.
Cafe falan olsa bir şekilde iş atardım zaten 😏
Hıı amladım. Yeni mi oldu ki bu?
Kızı görünce yüz ifaden tepkin nasıl oldu acaba donup baka mı kaldın mı ajahah😂😂
Haaayıır, yaklaşık 1 buçuk, 2 sene falan oldu.
Evet kızı görünce kaldım öyle, beynimde trafolar patladı, sonra adımlarımı yavaşlattım biraz daha bakıyim diye 😂
Âmk tüm abazanlar da yabancı karı demiş saksksksjska
Cevap
9Cevap
Hayatımdaki en güzel kızı İstanbul'da gördüm turistti Ama o kadar güzeldi ki sırf yüzünü biraz daha incelemek için işim olmadığı halde o gidene kadar birini bekliyormuş gibi 15 dakika felan daha takıldım oralarda ve hayatımda görüp görebileceğim en güzel kızdı bundan daha güzelini düşünemiyorum yani en en kusursuz kulp Rabbim özene bözene yaratmış melek gibi bir suratı vardı özel tasarlanmış gibi Baya açık tenliydi ama vampir gibi değil böyle süt gibi bembeyaz, kusursuz, mükemmel bir ten ve ten rengi vardı Açık kahverengi saçları vardı Ama saçlarının önü çenesinin oralara geliyor önlerinde kat var ve önleri hafif dalgalı arkası daha düz Çok güzel bir saç modeli vardı Melek yüzüne çok yakışmıştı Hafiften geniş, oval, çıkık bir alnı vardı Ama çok geniş ve çıkık değil tam kararında Hafiften iri, çekik böyle badem şekli gibi masmavi gözleri vardı ama gözleri açık mavi ve parlaktı Upuzun gür kirpikleri vardı ama rimel değildi doğaldı ben anlarım Gözünün biraz yukarısında tel tel açık kahverengi kaşları vardı Ama o kaşının gözünün kirpiğinin şekli şemali uyumu inanılmaz güzeldi Hayatımda gördüğüm en güzel gözdü İnce hokka gibi çok güzel burnu vardı Burnu hafiften kısaydı uzun değildi Dolgun dudakları vardı Dudakları yan profilden bakınca hafiften çıkık gibi (yani yandan bakınca angelina Jolie'ninki gibi çıkıktı ama onunki gibi dudağının bir ucu anyaya bir ucu konyaya bakmıyordu Angelina'nın dudaklarından çok daha güzeldi) hafif uzun çenesi vardı ama çene çıkık değil uzun sadece ve çok güzel duruyordu yanak yapısı dolgun, tombul değil içine göçükte değil tam ayarında ve çok güzel duruyordu O hafif kısa burun dolgun dudak hafiften uzun çene, iri gözler hafif geniş alın ve o yanak yapısının uyumu o kadar güzel ki portre gibiydi suratı Fiziğe gelicek olursak Rabbim zaten mükemmel bir yüz güzelliği vermiş üstüne birde mükemmel fizik vermiş Boyu yaklaşık 171-172 felandı o civarlardadır yani İnce belliydi Göğüsleri dolgundu baya ama çokta abartı değil kız zaten kilolu değildi fiziği inceydi fiziğine uygun ve dolgundu göğüsleri vardı poposu da hafif çıkıktı Mini etek giymişti beyaz tenli zaten bacakları da bembeyaz sütun gibiydi Yaklaşık 18-19 yaşlarındaydı Kusursuz ve doğal güzel olduğu yüzünün estetik değil doğal olduğu belliydi Yüzünde fazla makyajda yoktu ve ona rağmen göz çevresi karartısı göz altı torbası vs hiç bir şey yoktu İnanılmaz bir güzellikti Resmen büyülenmiş gibi kitlendim kıza Zaten yoldan gelip geçenlerde kızı süzüp duruyordu Oralarda duran bir teyze kızım ne kadar güzel yüzün maşallah dedi kız yabancı bir şeyler söyleyince oralarda takılan bir abi ingilizce nereli olduğunu sordu kızda ingilizce bir şekilde Ukraynalı olduğunu söyledi Yanımızdan geçen bir kaç gencin oha kıza bak ya ne kadar güzel diye fısırdaştığını duydum ama haklılarda Kız o kadar güzeldi ki yanında ne vs melekleri kalır ne hollywood yıldızlar kalır Resmen kusursuz keşfedilmemiş bir güzellik Aradan 2 sene geçti hala unutamadım o kusursuz yüzü Doğarken yanında genetik şansıyla gelmiş Rabbim ona bir torpil geçmiş Bahtıda mükemmel yüzü gibi açık olsun inşallah
marketteki sarışın ince fit olan kız öldürüyor beni
😂😂gördüğüj en güzel kız mı
İstanbul'a gittiğimde Ayasofya da gördüğüm turist bir kızdı
Nasıldı yüz boy pos
Barbara mı o mu daha güzel?
Dilan
Eda
Yağmur
Lale
Elif
Çok kız gördüm, hepsi özgün ve güzel idi.
Feribot da bir hatun görmüştüm 2 yıl geçti hala aklım da, keşke dedim yani :)
Ahaha nasıldı peki o kadar unutamadığına göre
Normal'de renkli göz sevmem, gözleri güzel kılan bakışlardır hatun hem yeşil gözlü hemde öyle güzel bakıyordu ki harbiden eritti yani :) normal de kesmem öyle dışarı da kimseyi ama hatun dikkat çekiyordu yani. Keşke konuşsaydım dedim de bize göre değil rahatsız etmek.
Bu da böyle acıklı bir olaydı işte, bugün görsem gene tanırım o hatunu :D
Ahaha 😄😄 baktın mı peki o zaman ona
Ahaha yaa😄😄 peki sence barbara mı daha iyiyoksa o mu?
Vay bee o kadar yani😄 sarışın yrşil gözlü mü
Anladım 😊 ee yeşik göz sevmem sevmem diyorsun da seninkiler de öyle galiba😄
E orası öyle zaten en önemlisi bakışlardır. Ama güzel renkli gözler de oluyor yani
Kahve göz mü seviyorsun😊
Amerikada bir ada youtube kanalında Adanın arkadaşı Armi 😍
Askerde şırnak dağlarınra gördüm. Az daha havaya ateş edecektim
😂😂😂nasıldı
İnsan makyajsiz bu kadar güzel olur. Aklımı aldı hâla gözleri gözlerimin önünde. O gün kendime gelmek için çatışma çıkmasını istedim.
Köylü müydü
Operasyon bölgesine intikal ederken bir köyün içinden geçiş yaptık bir süre sonra karşıdan onlarca köylü kadın geliyordu. Tam yanımızdan geçerken göze göze geldik onunla bildiğin mahfoldum.
İstanbul'da gördüm Beşiktaşta
Nasıldı boy pos yüz
Afeti devran dı üstünde beyaz bir elbise bacaklar sütun gibi teni desen mükemmel saçları uzun siyah göğüsler o biçim
Teni ne renkti gözler falan?
Gözleri kahverengi teni beyaz
Boyu uzun muydu
165 - 170 civarı sen hayırdır böyle soruyorsun 😂😂
Merak ettim ondan😂😂 görünce kesmişsindir o zaman baya😂😂
Kestim cidden 😂😂 bir bakışta o attı
Vaaaay tabi bakar adaaam😂
Fırsat bulamadım yanına gitmemeye şansımı deneyecektim 😂😂
E yolda görmedin mi yoksa cafede falan mı görmüştün
Cafenin yol üzerindeki masalarında oturuyorduk
Senin fiziğin nasıl 😉
Ee o zaman konuşsaymışsın keşke ben yolda gördün sandım. Sen de fiziğini beğenmişsin gsliba kızın tek yüzünden hiç bahsetmediğine göre😂😂
Yokya yüzü de güzeldi baktıkça bakasım geliyordu tabi fiziğide on numaraydı 😂😂
Ahaha şansını kaçırdın o zaman konuşabilirdin😂😂 yeni mi oldu bu
2 hafta filan. Senin fiziğin nasıl diye sordum biraz da sen anlat bakalım 😂😂
BEn en çok megan fox u begeniyorum
Modeldi 😀😀
Nasıldı nerde gördüm tipi boyu falan
Tv de.. 174 boy
Resnkli gozler.. dogal estetiksiz burnu dudaklari falan vardi
Hıı kim ki bu kadın ünlü mü
Yok olsa direk ismini soylerdim zaten
Tv de gordum oyle..
Hmm barbara mı o mu daha iyi peki?