Zengin erkek fakir kıza bakar mi aşık olurmu yani elinde tutup yanında gezdirir mi
Çok zor zengin erkek fakir kızı elinden tutup ortamına sokmaz illaki utanır
Sever niye sevmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu zenginliğe bakmaz karaktere bakar sağlam terbiye ve ahlak almış biri yanındakini seviyorsa taş gibi de gezer tozar utanmadan fakirlik utanılacak bir şey değil zenginlik de önemsencek kadar değil o bakımdan mülk Allahın kendisinin emanet bırakılan bir şey olduğunu yaşayan zengin ise hiç korkma diyorum
huzurlu erkek huzursuz kıza bakarmı veya huzur zenginlikmi Teşekkürler :)
Baksa bile ve kızın fakirliği oğlanın umrunda olmasa dahi, arada ki kültür farkından kız oğlanın bulunduğu ortamlarda sırıtır aynı şekilde oğlan da kızın. Oğlanın ailesi büyük ihtimalle seni istemez/beğenmez. Herşey yolunda gitse bile ayrı dünyaların insanısınız illaki bir yerden patlak verir.
Kız güzelse güzel giyiniyorsa vs. Bakar ama sürekli de parasıyla ezer bir süre sonra salıym gitsin istersin kurtulamazsın da çoğunda acayip bir ego var bir süre sonra boğucu pluyor
Cevap
13Cevap
Kendini hep yanında ezik hissedeceksin ve saf kalacaksın kullanılır öylesi sadece uzak durmak en güzeli
bir kere zengin fakir hangi cinsiyet olursa olsun denk gelmezler, zenginler farklı mmekanlarda fakirler farklı mekanlarda duruyorlar
Ben kendimi asgari ücretle fabrikada çalışan biri olarak tanıtmayı düşünüyorum.
Niye böyle düşunuyosun ki
Parayı mı yoksa benimi seviyor diye test ederdim
Eğer bu sensen vazgeç bu sevdadan yeğen
Maddiyata göre mi yaşanıyor aşklar?
Hikayelerde oluyor evlat
bakmaz
Bakmaz
Utanir mi ondan
Utancından değilde layık görmez herkes dengi dengine hayat filmlerdeki gibi degildir
Sever
Bakar 😏
Bakarım niye bakmim
kullanıp atar
Çok zor be kuzum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar