Arkadaslar zor gunler geciriyorum gunlerım cok kötu geciyor

bu kötu gunlerde ailem bile bnei anlamiyor aglamaktan bitap dustum kendımı çok zavallı yanlız bicare göruyorum tek istedıgım herkes gibi mutlu huzrulu iyibirhayat ama butun insanlardan sadece sen iyisin herkesten lafı dymaktan bıktım madem iyiymde nie enkötu sansı ben yasıyorum cevrendekişler oh sefa sursun buna kızkardeşimde dahil iyioldu ben suunuyorum diyince nevarki nie sürünesin diyor annem cehhenem azabı yasıyorum ne bitmez cileymiş batık gemilerde yuzmekten gına geldi bildm bileli dipteyım ve saglıgım bozulmuş vaziyette onlara göre fizyolojik bir seyim yok numara yapıyorum psikolojikmiş allah madem var sa neden cektiriyor benşm gucum kalmadı artık etrafımda bana fayda saglıyacak hi ckims eyok buna ailemde dahil bıktım artık üzlmekten aglamaktan hasta olmaktan ne sinsiler var hazıra konuyolar heryonden onlar kulu ben neyiyim sakın bana sabretd emeyin yerımde olmayı hic kims eistemez ve dalga gecmeyın lütfen zor gunler gediriyorum hic gecmiyecek gibi aynı anneden geldık o iyioldu deger göruyor hani her karanlıgın bir so nu vardı.ama yok ya curuye cuuye olucem ya surunecem galiba gidisat o
Arkadaslar zor gunler geciriyorum gunlerım cok kötu geciyor