Baslıktada belirtildigi gibi arkadaslar bir kız neden beni uyut der eski sevgilisine.
Ciddi cevaplar bekliyorum teşekkürler
Ciddi cevaplar bekliyorum teşekkürler
Aralarında nasıl bir konuşma geçtikten sonra bu lafı söyledi ?
eski cıktıgıyla arkadas gibilermiş ztn benımd e yenı haberim oldu arkadas gibi konusuyorlarmıs kız buna bu sabah uykusuzum uyut benı demiş benımkide neden uyutaym senı demiş sonrasını anlatmıyor bana kız ne demiştir ki
niye anlatmıyoki uyuz güvenini sarsmış baksana
uyutacak bırılerı olmayınca eskılere sıgınmak normal tabi
Cevap
2Cevap
Uykusu gelmiş demek.:))
niye sadece ona dedi ki o zaman
Başkasına demediğini nereden biliyorsun?
o eski sevgili senin sevgilin mi?
hayır benım sevgilimin eski sevgilisi,bunlar arkadaş niyetinde konusmaya baslamıslar aralarında baya bir muhabbet olmus kız uyut benı demiş benımkide neden senı uyutayım demiş cvap gelmiş ama bana söylemiyor kız ne demiş olabilr
ben zaten eski sevgilin demedim ki o eski sevgili şu an senin sevgilin mi diye sordum :) söylemek istedmediğine göre hoşuna gitmeyen bir şeydir fazla takma kafana
Bu aralar soguk davranıyor bana bende bu kızla konustugunu ögrendim ne dedi kız diyorum boşver sen falan diyor kız bunu seviyormudur
bence sen kızın numarasını al konuş ve eski sevgilinin irtibat halinde olduğunu bilyorumsun diye sor biliyorsa haddini bildir bilmiyorsa sevilinin haddini bildir susma yani ama çok ta abartma
kaşarlığından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar