Çocuğa kayınpeder/kayınvalide ismi koymak?

Selam arkdaşlar.10 gün önce doğum yaptım ikinci çocuğum ilki kız bu ise erkek. ilk hamileliğimde eşimle ve ailesiyle büyük sorunlar yaşadım duymadığım laf söz kalmadı, bunların üstüne 29. haftamda erken doğum yapmıştım ve kızım 2 ay küvözde kalmıştı. Neyse çok şükür atlattık artık eşimde değişti, ailesiyle de mecbur iyi oldum tekrar. Fakat izler silinmiyo. Eşim oğluma babasının ismini vermek istiyo fakat ben ısrarla istemiyorum. Ailesinin hatta babaannesine varana kadar çoğu kişininde bu yönde beklentisi var. İkinci bir ismide olsun onuda sen bul diyo fakat onuda kabul etmiyorum. Kızıma çok düşkün olduğum halde çocukluğumdan beri erkek evlat isteyen bir insandım, ikinci çocuğuda ben çok istedim ve Allah bana erkek evlat nasip etti. Oğlumu 38. Haftamda gelişimi yavaşladığı için suni sancıyla dünyaya getirdim ve gerçekten tarifi zor acılar çektim. Bu kadar sıkıntıyı eşimin vefa borcunu ödemek için mi çektim. Benim de ailemin torunu neden onların adıyla sahiplenilsin ki. Bunları eşime söylediğimde beni kıskançlıkla suçluyo damarlarına kadar işlemiş kıskançlık diyo, herkes koyarken sorun yaşamıyo neden biz yaşıyoruz neden anormalsin diyo üzülüyorum, ağlıyorum gönlüm ister ki onu üzmeyip kabul edebileyim fakat yapamıyorum kabul edemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz veya öneriyorsunuz? Oğlum isimsiz kaldı...
Çocuğa kayınpeder/kayınvalide ismi koymak?