ya bu insanlar çok cahil bitkiler canlıdır diyorlar ulan bu zamana kadar hiç bıçak yiyince inleyen patates gördünüz mü ya da yere düşerken canı acıyan kabak ya batıl inançlara inanıp duruyorlar
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Ahhshsh bitkiler alemi denilen bir alem var canlılar alemi sınıfına giriyor bitkilerde üreme var sonra çoğalıyor büyüyorlar canlı olmayan bir şey nasıl üresin nasıl büyüsün koparılan bir gül neden solar mesela
024 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım bitkiler alemi diyorsun ben bitkilerin oyun havası eşliğinde alem yaptıklarını görmedim 2 bitkilerde üreme var diyorsun sen sokak aralarında öpüşen patatesle soğan gördün mü hayır 3 çocukken maymuncuk oyuncağı vardı suya attığında büyüyordu o da mı canlı hayır gül solar diyorsun arabanın motorunu sök kabloları kopart arabada çürür çalışmayınca
Soran+1 yılbilim bu kadar işte
Soran+1 yılböcek kapan bitkisi canlı ona bir şey demiyorum ayrıtetten bitkiye benziyor ama değil olsa olsa hayvan olur ben domates biberden bahsediyorum sen bana o hayvandan bahsediyorsun
Soran+1 yılbitki dediğime bakma lakabı bitki olarak söylenilmiş bir hayvan aleminde bir canlıdır kendisi
- +1 yıl
Her canlı aynı fizyolojik yapıya sahip değildir bizlerde canlıyız hayvanlarda bitkilerde bakteriler vs ama hepimizin yapısı farklı senin derin farklı bir kuşun derisi farklı sen de canlısın bir balıkta ama balık suda yaşıyor sen karada o zaman biriniz cansız mı oluyorsunuz işte bitkilerinde yaşam şekilleri farklı onlar aktif değil pasif hareket ediciler
Soran+1 yılyahu balıkta kuşta ben gibi hareket ediyor ama sen hiç hareket eden göz kırpan bir havuç gördün mü şimdi bana yapıyı mapıyı bırak gördün mü görmedin mi bunu cevapla hadi bakalım seni yine bilimsel deneylerle çürütcem
Soran+1 yılkb ama ben hiç kalbi atan atar damarı olan bir patatiste görmedim hanımefendi :)
Soran+1 yılyahu madem kalbi var diyorsun bende sana kalbi atan patates olmadığını söylüyorum ayrıyetten kalp duyguyu yansıtır dimi aşık eder mesela ben hiç bir kabağın havuça aşık olduğunu görmedim bıçak görünce heyecandan kalbinin tıkır tıkır attığınıda görmedim yahu bana batıl inançlarla gelmeyin bilimsel deneylerle gelin
- +1 yıl
Ya sen hiç karıncanın karıncaya olan aşkını gördün mü hey allahım yarabbim sen hiç dünyanın kendi etrafında döndüğünü gördün mü illa bir şeyleri görmen mi gerekiyor inanmak için sen hissettiğin duygunu görebilir misin ama hissediyorsun varolduğuna kanıtında bu onlar canlı senden benden farklı zaten bizimle aynı olsaydılar onlarla aynı alemde olurduk
Soran+1 yılne yani domatesler ayda patatesler marsta kabaklarda venüste mi yaşıyor allah aşkına sen papates kızatması yemek için marsa mı gidiyon az biraz mantıklı konuş ya ne demek aynı alemde yaşardık aynı olsaydık
Soran+1 yılbunlarda dünyada bizde ama cansız onlar biz canlıyız canlı olsalar acıyı hissederlerdi korkarlardı mesela ben seni boğsam hareket edersin kurtulmaya çalışırsın bak şu an elimde pırasa var ve boğazını sıkınca neden hareket etmiyor demekki bitkiler cansızdır hadi bakalım
Soran+1 yılayrıyetten sana göre pırasanın boğazı var mı?
- +1 yıl
Hey Allahım ben onu mu dedim Yani canlılar olarak yapılarımıza göre benzer özelliğimiz olmayan canlılarla farklı alemlerde sınıflandırılırız bakterilerde mesel farklı bir alemdedir hepimiz canlıyız ama farklı kulvarlardayız bu hayatta bir döngü var bitkilerde canlıdırki hareket ederler (pasif) solunum yaparlar üreme yaparlar sen niye hala benimsemezsinki hem diyorsunki bilime konuş hem de bilimin dediğine karşı çıkarsın
Soran+1 yılyahu nefes alıp vermez ki bitkiler üremezlerde ben şahsen kız istemeye giden bir kabak görmedim denize düşüp boğulan bir karpuzda görmedim pasif masif kendi kafana göre bir şey buldun onu devamlı söyleyip duruyorsun pasif hareket nedir ya allah aşkına bana bunu açıklar mısın yeter artık ya
- +1 yıl
Kız istemeye giden bir fare gördün mü her canlının üreme şekli farklı deminden beri ne diyorum zaten farklı oldukları için farklı sınıflandırılıyorlarya merak ediyorsan aç oku bitkilerde üremeyi nasıl polenler vs oluyor diye ayrıca araba ne alaka araba insanların yaptığı bir şey bitkiye bir İnsan dokunuyor mu toprağın altından doğanın dengesi bu işte oluşuyor
Soran+1 yılyahu sana göre o zaman toprakta canlı ayrıyetten farenin kız istemeye gittiğini görmedim ama çocuk yapıyorlar çiftleşiyorlar aynı insanlar gibi bunlar mazaret değil hep kendi anlamak istediklerini anlıyon zaten ayrıyetten ben gülü elime alıyorum yani dokunuyorum sen herhalde bitki ellemedin çatalı az bırakıpta az eline al bir şeyi incele şöyle
Soran+1 yıltamam çok güzel eline aldın birde parçaladın ahh dedi mi acıdan yok o zaman sus
Soran+1 yılayıryetten pırasayı boğamadım canda boğazdan mı gelir demekki pırasa canlı değildir hadi buyur bakalım
En İyi Cevaplar
Bu batıl inanç değil bilimsel kanıtlanmış birşey o zaman felç biri de canlı değil sonuçta bıçak yiyince inlemiyor ya kim cahil tartışmayalım bence sen anlamışsındır
04 Yorumla
Soran+1 yılfelç biri hiç olmazsa gözünğ filan hareket ettiriyor sen gördün mü hiç yatalak olmuş gözü başı ayrı oynayan turşu
Soran+1 yılayrıyetten bana başkasının bulduğu kanıtla gelme kendin gözlemle ben bilimsel konuşurum şu an sana bunu gösterebilirdim canlı canlı ama malesef yazışarak oluyor burda
Soran+1 yıltabi bilimin karşısında böyle susarsınız işte neymiş bitkiler canlıymış madem bitkiler bitkiler canlıysa o zaman annelerimiz mutfakta katliam yapıyor mk
Harbiden ben de bazen hatta çoğu zaman canlı olduklarına inanmıyorum çok saçma çünkü.
18 Yorumla
Soran+1 yıladamsın adam canlı değil zaten kardeşim televizyon programı işleten bir kabak gördün mü sen mesela hayır dimi o sebeple bitki canlı değildir
Soran+1 yılheh valla sen bilime kafa atan adamsın harbiden helal olsun kardeşim bir kere üremezler bile bitkiler bir ürerler diyorlar ya hepten deli oluyorum gerdeğe giren havuçla kökenginarı gördüler herhalde
Soran+1 yılişte insanların cahilliği millet uzaya çıktı millet hala şu canlıdır bu canlıdır ulan ne cahiller var ya :D
Soran+1 yıleig sana binlerce kez helal olsun :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
+1 yılCanlıların ortak özellikleri konusunu çalış sonra konuşalım
020 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım bana örnekle gel bilimsel konuş benle araştırdım ben ve sana meydan okuyorum hadi hodri meydan
- +1 yıl
tamam işte örnek zaten bu 😂
- +1 yıl
Canım yavrum,
Ağaç senin gibi koşamıyor diye cansız mı oluyor. Refleks veriyor o da senin gibi vermiyor. Biraz beynini kullan gözünü seveyim.
Soran+1 yıl@bencokbilmiss ya tamam hadi bakalım ortak özellikleri diyeyim sana belki cahillikten kurtulursun şimdi sen yürüyorsun aşık oluyorsun nefes alıp veriyorsun hareket ediyorsun bana bu yaptıklarını yapan bir bitki örnek göster bakalım mesela patatis bunu yapıyor mu hayır o zaman lütfen sus -.-
Soran+1 yılpiskoloksun birde ya yahu hayvanın hangi boks yaptığını orda yumruktan refleks olarak kurtulduğunu gördün allah aşkına ya da düşecekken kendini toparladığını gördün offf offf
Soran+1 yılhayvanın ne ya benimde aklımı aldınız iyice bitkilerin dicektim
Soran+1 yılheh aha böyle susarsınız bilimin karşısında
- +1 yıl
Hahahaha dur geldim
- +1 yıl
Bak demek istediğim senin gibi değil. Ama tropizma refleks bunlar bazı bitkilerde de var. canlı olarak adlandırılması için boksör olmasına gerek yok
Soran+1 yılmevlana görse sen gelme der hala benle tartışma çabasında
- +1 yıl
Ki bunu kanıtlayan yine bilim. Sınıflandıran bilim. Kopardın mı soluyor çiçekler.. Ölüm yani. Çürüyor vs. Canlı işte
Soran+1 yılyahu sen türkçe konuşamıyon mu lan başka hangi konuda reflexten bahsediyon sana kalsa varya domatesin menemen olması bile reflextir kesin arkadaşım anlayacağım dilden konuş öyle milletin uydurduğu ingilizce kelimeleri bana deme
- +1 yıl
Yönelme ve tepki verme araştır bitkiler yapabiliyor
Soran+1 yılya sen arabanın motorunu sök o da çürür hareket etmezse o zaman arabada canlı senin demene göre
- +1 yıl
Bileşenleri canlı ama bitkinin
- +1 yıl
C o h
- +1 yıl
Organik bileşen
Soran+1 yılyahu amerikan filmlerinde gördüğün cohları bitkinin organik bileşeni yaptın hayatında kaç defa organik bileşen gördünde bir şeyler ispat etmeye çalışıyorsun bağğyaann
- +1 yıl
Organik kimya dersi gördüm. amerikan filmi değil
Soran+1 yılarkadaşım tamam hadi diyelim ki bu organik bileşen var diyelim ne işe yarıyor peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç kalemin fotosentez yaptığını veya oksijen kullanıp karbondioksit verdiğini gördün mü?
034 Yorumla
Soran+1 yılbana bitkilerin oksijen verdiğini söylüyorsan çölde bitki yok orda nasıl oksijen var o zaman hadi cevap ver bakalım
Cevap sahibi+1 yılbirincisi çölde bitki var ikincisi oksijen sadece bitkilerin olduğu bölgede mi kalıyor ahsgsgagsggsga seni çılgın şey
Soran+1 yılya bana çölde bir tane domates veya patates bul bende susayım hadi sen dedin bana bitkilerin olduğu yerde oksijen var diye
Cevap sahibi+1 yıliyi oku ben ne demişim. Senin verdiğin karbondioksitler senin peşinden dolanıyor gittiğin yere seninle geliyor değil mi
Soran+1 yılbenim peşimden gelen tek şey gölge ve arkadaşlarım ben canlı olarak bir karbondioksit görmedim ayrıyetten burda bitkileri tartışıyoruz sen bana daha beter hiç var olduğu bile belli belirsin karbondan bahsediyon
Cevap sahibi+1 yılçölde bitki yoksa oksijen filan nasıl oluyor diye sormadın mı sen? onu anlatmaya çalışıyorum gaz bu difüze oluyor atmosfere yayılıyor ya hani belki çöle de uğruyorlardır yol üstündeyse
Soran+1 yılgazdan hava kirliliği diyonuz sonrada gazdan difizmifiz şeyler diyonuz artık karar verin ya arkadaşım bitkiler cansızdır oksijende rüzgar sayesinde olur az bana bilimsel deneylerle gelin hani az önce bitki vardı çölde şimdi ordan geçiyordur diyorsun birde bak dur ekide koyuyorsun oraya başkalarının proteziyle bana meydan okuma böyle sap gibi kalırsın
Cevap sahibi+1 yılbitki var zaten aksini söylemedim geçerken uğruyordur filan da kinaye tabi sen oksijen ısrafı olduğun için. Bari trol soru soracaksan zekan yetecek mi konuşmaya onu da düşün ay düşün dedim sorry senin düşünme yetin de yoktur sen de canlı sınıfına girmiyorsun
Soran+1 yılya hadi bana göster mesela ferdi tayfurun derbeder oldum filmini izle orda çölde dolanıyor adam hani orda kabak tarlası ya da elma ağacı göster hadi madem var arkadaşım batıl inançlara inanıp duruyonuz bak ben cansız olsam senle nasıl konuşayım şu an zaten bende troll soruyorum ama havuçla yazışıyoruz şu an hemde gülüyoruz az biraz düşünerek yaz yav
Cevap sahibi+1 yılhayvanlar da cansız o zaman seninle konuşamıyorlar sonuçta
Soran+1 yıladamlar hiç olmazsa hareket ediyorlar havlıyorlar zıplıyorlar nefes alıp veriyorlar az cahil olma düşünerek yaz düşünerek eheyyy ne nesile kaldık ya
Soran+1 yılbitkiler konuşmuyor demekki o zaman cansız olduğunu kabul ettin bitkilerin
Cevap sahibi+1 yılkalem cansız mı sence?
Cevap sahibi+1 yılcansız sınıfına giriyorsa canlılıktan değil terainden yola çıkalım
Soran+1 yılyok canlı kalem daha dün resul abinin orda ebegümeci yedik allahım ya -.-
Cevap sahibi+1 yılben bunları ss aldım şimdi tımarhaneye attırırız seni
Soran+1 yılya atılcak olan sensin asıl yok kalem canlıymış bitkideki oksijenler çöle uğruyormuş oldu olcak birde kahve içir adamlara
Soran+1 yılaha böyle susarsın bilimin karşısında laf skma çabasına girer ağlarsın işte heh
Cevap sahibi+1 yılbilim bilim diyorsun iki bilimsel kelime duyunca otaraf bu taraf ediyorsun kendini ahsgsgs
Cevap sahibi+1 yılbu konuşmaları gösterelim de doktor karar versin kimin atılacağına
Soran+1 yılyav he he kızım benle tartışmaya girme bitmez anladın mı sen bitersin benim seni ezeceğim laflar bitmez istersen mesaj at bir ara sana bilim öğreteyim aha böyle sustururum seni işte doktora güvenme onuda sustururum
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 yav he heeeee
Cevap sahibi+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=XCiHVqa5Zj4
al sana deneysel bir şey kim diyor domatesler konuşmaz diye?
Soran+1 yılşimdi gidebilirsin
Cevap sahibi+1 yılçürüttük mü tezini
Soran+1 yılhaha :D bitkilerin cansız olduğunu kabul eden sendin kb ama lütfen baş edemeyince şiddete yönelmeyin laf skma çabasına hiç girme sustururum yine ;)
Soran+1 yılya fotomontajı gerçek anlamış bu cahil off off :D
Cevap sahibi+1 yılne fotomontajı kendim çektim sen deneysel bir şeyler istedin ayrıca ben sabahtandır bitkilerin cansız olduğunu düşünüyorsam neden tartışıyorum seninle haddiii diyelim ki öyle brn bu videodan sonra inandım
Soran+1 yılya arkadaşım kalemle bitkiyi aynı kefeye koymadın mı sen bunların ikiside cansız biliyorsun demekki kabul etttin şimdi inkar etme lütfen ayrıyetten bu fotomontoja inanan insandan pek akıllı bir şeyde beklenemez git evde dene bana video at madem canlı böyle konuşuyor şizofrensin herhalde sen meyvelerle içli dışlı konuşuyon demekki bir an önce doktora git beni tafsiye edeceğine doktora ben meyvelerle konuşuyom de
Cevap sahibi+1 yılben kalemin cansız olduğuna inanıyorsan domatesle aynı kefeye koyamazsın anlamında ayyy yordun devam edemiycim güle gülee
Soran+1 yılaha böyle kök ederim işte seni binlerce kullanıcının karşısında böyle sap gibi kalır gidersin
Cevap sahibi+1 yılyıldım sen devam et bilime çok şey kazandıracaksın potansiyel var sende
Cevap sahibi+1 yılbu fikirlerini daha geniş kitlelere duyur herkes bilsin
Soran+1 yılarkadaşlada konuşuruz bunları sen her konuştuğunda isviçerde bir bilim adamı ölüyor der kızım baş edemeyeceğinizi anlayın ve bilimden uzak durun hadi eyvallah
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Canli deyil canli olsaydi konusur yururdu
11 Yorumla
Soran+1 yıladamsın adam :)
bitkisel hayata girenleri direk gömelim o zaman :D
16 Yorumla
Soran+1 yılbitkisel hayatta olan biri bile gözünü kumuldatıp nefes alıp veriyor sen nefes alan bir karpuz gördün mü
- +1 yıl
sende iyice saçmaladın ama bir canlının canlı sayılabilmesi için insansı özellikler mi taşıması gerekiyor :D
o zaman balıklarda nefes almıyor onlarda mı cansız :DD
bitkiler canlı olmasalar sen yiyemezsin zaten o zaman. canlılığını kaybetmiş hayvan bitki yersen genelde sonucunda onu çıkarmak zorunda kalırsın ya da seni rahatsız eder. insan canlı olmayan şeyleri yiyemez en basitinden al bir örnek arıyorsan.
bir hayvanı öldür üzerinden zaman geçmeden tüketmen gerekir ya da soğuk bir yere koyacaksın vs vs. neden? canlılığını kaybetmemesi için. canlı olmayan yiyebildiğimiz bir tane doğal örnek var mı?
Soran+1 yıl1 tane yok binlerce var işte meyve sebze bunlar canlı değildir çok cahil konuşuyorsun balıklar niye nefes almıyor çünkü adamlar denizin içinde yüzüyor sen denizde yüzerken nefes mi alıyon az cahil cahil konuşmayın ya sen o zaman fareyi ya da kurbanlık koyunu öldürmeden ye çünkü canlı yiyemezsin ya hadi bakalım önümüzdeki kurban bayramı koyunu öldürmeden ye hadi hodrimeydan
- +1 yıl
haha ne saçmaladın ya bahsettiğim şeyi anlamadı bile :D et alırken niye taze mi diye sorarlar. aynısı sebze meyve de de geçerlidir. sen kurban bayramında kes hayvanı dışarda iki gün bırak bak bakalım yiyebiliyor musun?
balıklar nefes almıyor ve canlı sayılıyorsa sebze meyve neden nefes almak zorunda :D (kaldı ki balıklar da nefes alır sebze meyve de nefes alır yalnızca bizim gibi değil. sen her şeyde insansı özellikler arıyorsun)
yani madem sebze meyve canlı değil o zaman neden belli bir süre sonra tzeliklerini kaybediyorlar. madem cansız o zaman hepsi aynı demektir. sende boş yere para verme en çürümüşlerini al salata yap ye :DD
Soran+1 yılkardeşim tabi meyvede çürür çünkü sen arabanı 20 yıl olduğu yere bırak o bile çürür ya ayrıyetten etle bitkinin ne alakası var et canlıdan çıkan bir şeydir koyun canlı mesela hareket ediyor nefes alıp veriyor ürüyor ama patateste böyle bir şey var mı yok ayrıyetten balıkta canlıdır çünkü hareket ediyor nefes almadığını nerden biliyon o yüzden mi denizden çıkınca nefessizlikten ölüyorlar kardeş az biraz deney yapta gel milletin teorisiyle bana meydan okuma
Soran+1 yılayrıyetten nefesini mi kokladın balığında nefes almadığını söylüyorsun
+1 yılDionea var sinek yiyor. Tanışsana
06 Yorumla
Soran+1 yılbitkiye benzediği için lakabı o kendisi hayvan sınıfına giren bir canlı lütfen konuyu saptırma
- +1 yıl
Bildiğin bitki flytrap
Soran+1 yılbitki değil bitki cansızdır hareket etmez nefes almaz bir şey yemez sokun artık bunu kafanıza
- +1 yıl
Nefes almasa terler mi? Benim çiçek terliyor
Soran+1 yılyahu benimde oyuncak var kapalı alan ve nemde buda terliyor gibi nem kalıyor üstünde o zaman benim oyuncakta canlı kendi kendinize bir şeyler uydurmayın ya hemde elimde durdurduğum pırasayı boğmaya çalıştım neden nefessizlikten ölmedi veya can çekişmedi heh bu kadar basit bilim işte
- +1 yıl
Patatesin ağladıgını biliyor musun?
Sen bir psikologa gitmelisin bence :)
05 Yorumla
Soran+1 yılniye sende mi o batıl inançlara inanan cahillerdensin ya bana böyle klişe laflarla değil bilimle gelin hadi domates canlı mı mesela tek bir cevap ver
Soran+1 yılarkadaşım ilkokulda maymuncuk vardı hatırlarsın o da büyüyor o zaman o da canlı
Soran+1 yıldemekki biz kimyasal besleniyoruz domates hıyar yerken öyle mi demekki bitkiler canlı değil kimyasal nihayet doğru bir şey dedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bile canlıysan, bitkiler hayli hayli canlıdır
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam o zaman ben sana yazıyorum bitkilerde cevap versin hadi ya az biraz mantık ya
Bitkiler toprağa bağlı olduğu sürece canlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım sen orman yangınında kaçan ağaç gördün mü bizde toprağımıza göreneğimize bağlıyız ama kaçarız yani bunlar delil değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKara cahil nedir sorusunun cevabisin sen
05 Yorumla
Soran+1 yılya bırak allah aşkına bana bilimsel deneylerle gel hadi meydan okuyorum bir örnek var bakalım bende sustarayım seni
Cevap sahibi+1 yılGerek mi var ürüyor besleniyor büyüyor gelişiyor sen canlılığı duyu organlarından ibaret sanıyorsun sadece gözlerinle göremeyeceğin daha binlerce canlı cesidi var neyin bilimi bu ne içtin sen başka yerde söyleme böyle şeyler senin için kızıyorum böyle doğru okuyun doğru düşünün lütfen
Soran+1 yılürüyor mu hahaha :D ya bu kadar cahillik olmaz abicim sen herhalde gerdeğe giren havuçla patates gördün herhalde el ele tutuşan ağaç gördün kız istemeye giden ayva gördün gördün mü bunları yoo o zaman daha ne ürüyor diyon
Cevap sahibi+1 yılSen sıkıntılısın destek almalısın
Soran+1 yılya bana bilimsel kanıtla gel kanıtla aha böyle susarsınız bilimin karşısında
Beyin bedava
21 Yorumla
Soran+1 yıltek doğru teoriyi söyledin ama konumuz bu değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitkiler canlıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yıldomatste canlı mı kardeşim?
Canlıdır 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılya sen evli havuçla nişanlı olan armut gördün mü ne canlısından bahsediyon
+1 yılGüzel soru. Sevdim.
00 YorumlaCanlidir
03 Yorumla
Soran+1 yıldomateste canlı mıdır?
Soran+1 yılo zaman domates salçası soykırımdır özür dileyeceksin saçla yapan firmalardan demekki adamlara katil diyon sen ya arkadaşım hiç domatesi menemen yaparken bağırdığını veya yalvardığını hareket ettiğini gördün mü demekki kendine ve bütün menemen yapan insanlara katil diyorsun sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanlıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeş annenin veya babanın üstünde dene boğma işini sonrada evde pırasa varsa bir boğmaya çalış bakalım hareket edecek mi nefessizlikten annenle baban gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım