örneğin her duştan sonra saçımı tararken bunu yaşıyorum 😒
her çantamda şu olayı yaşıyorum ve acaip canım yanıyor acıyor ya :/ saçım mutlaka çantanın sapına sıkışır omuzum ile sabahları böyle uyanıyorum merhaba ben cadı 😀
Sadece kıvırcık saçlı insanların yaşadığı durumlar nelerdir sizce?
Ne sen sor ne ben söyleyim🤔tarak kullanmak gibi bir şansımız yok bir kere çünkü zararlı sabah arap saçına dönen saçı el yardımı ile açabiliyoruz ancak ve şekil vermek zaman alıyor hele birde uzun ise vay ki vay😄bir de berber çilesi var eğri kesmeler fön çektirince ortaya çıkıyor eğriliği birde o saçı yakıyor fön çekerken birde tarak vurunca başın arkaya doğru gidiyor canın yanıyor doğuştan permalı saçlarımız ile dikkat çekiyoruz nazara davetiye en büyük dezavantajı ilerleyen yaşlarda kelleşme ya da seyrekleşme sorunu ama çok tatlıyız😍
Sen ne anlarsın😏ben senin cadı gibi uzun tırnaklarına bir şey dedikmi ıyy arası mikrop doludur şimdi onun birde sözde titizim diyorsun pantolonunu çıkarıp kirliye da atacağına tırnaklarını kes sen önce🙊
Ne kadar fırçalarsan gene mikrop kalmıştır orda🙊güzel sözler duymak için güzel sözler söylemek lazım hak etmek lazım sen ıyk uyk de sonra gebert tırmala cadılaş ardından güzel söz iste😒avucunu yalarsın😏
saç taranmıyo bir kere asırı zarar görüyo ve dökülüyo saçlarım. Sabah uyanıyorum bir tarafı içine girmiş diğer tarafı kalkık saçma sapan sekle giriyo elle açmaya calısıyosun kördüğüm olmus en iyisi kestiriym ben
En İyi Cevaplar