İnternet ortamında çok görüyorum ateistleri
Ateistler çoğalıyor mu? Ateist arkadaşınız var mı?
Ateistler çoğalıyor mu? Ateist arkadaşınız var mı?
Oo sen ne diyorsun.
En çok ateist imamhatip liselerinde bulunuyor.
Hatta araştırma yapıldı , deistlikle alakalı.
Erdoğanda milli eğitim bakanını azarladı bu nasıl anket diye :D
abim ilahiyat fakültesine gittikten sonra ateist oldu sınıfın yarısıda ateistmiş
ana mesajdan uzak bir eğitim sisteminde daha azı beklenemezdi zaten..
Oralardan mezun olanlar bile dini gizleyeceklerine dair yeminler ederek işe başlıyorlar. ne bekliyorsun ki?
Git herhangi bir imama sor bakara 174 te ne yazıyor. vereceği cevap ne olursa olsun arkasından getir , peki siz napıyorsunuz bu ayetin muhatabı olmamak için? Diye.. bir cevap dahi veremezler..
Çünkü yalanlar üzerine inşa ediyorlar bu dini. halk bu yalanları farketmesin diye de cahilleştiriyorlar..
Tuzakları o kadar basit ki , kuranı allahtan korkarak ve anlayarak okumuş bir insanın bir kaç sorusunda yıkılıyor tüm savunmaları..
Çünkü hazırlıksızlar. kimse bizi eleştirmez , bizim dediğimizi sorgulamaz diyerek kendilerinde ego yapıyorlar. ama kuran da ayetleri bilirsen ,
Siracağın tek soru var. ayette böyle yazıyor.
Sen farklı söylüyorsun. hanginiz doğruyu söylüyor? Allah mı sen mi? Bak nasıl bocalıyorlar sonra..
Bizi allahla kandırıyorlar ama , kendilerini allaha karşı iken hiç hayal etmiyorlar.
Çünkü kendilerinin de vicdanı rahat değil.
Hiç bunları düşünmeyerek vicdanlarını rahatlatıyorlar.
Örnekler çoğaltılabilir.
Demek istediğim ise yalnızca kuran ve sünnetin araştırılması ile anlaşılabilir. o yüzden bende sana ne bir Hacı hocayı , ne de bir şeyhi dinlemeye davet ediyorum. hic kimsenin etksii altında kalmadan , allahın kelamını okumaya davet ediyorum. ki din tabanlı olayların altında yatan sebeplerin tümünü rahatlıkla görebilesin..
Zaten ateist çoktu, şimdi olan bir şey değil ki. İnternet yokken herkes fikrini söylemekten korkuyordu. Şimdi, internet ortamında istediği gibi gizlenebildiği için söylüyor.
Evet var ve ben çoğaldığını düşünmüyorum , sadece toplumun bunlara karşı baskısı azaldığı için kendilerini ifade ermeye başladılar bence bu
Cevap
8Cevap
Dinlerini yaşayamayıp bir de topluma baskı aracı olarak kullanmaya çalısan gerici bir zümre yüzünden, dinden uzaklaşma artıyor.
bılmıyorum belkı artıyordur ha ben de ateıstım ateıst arkadaşlarımda var ama doğal bır şey bu bence
Bugün nasıl putlara, güneşe gibi saçma şeylere inanıp tapan yoksa, gelecektede bu dinler kalmayacak
Ateist cevremde yok ama inanc zayifligindan ateist gibi dusenen malesef çok.
Var ne dediysem kabul ettiremedim
müslüman ateist olur da ateistin müslüman olması mümkün değil
😂😂 aman olmadı ama neden olmasın
evet var
Evet, var.
Var evet.
50 milyon ateist var
abarttın :D okadar ateist olsa akp iktidar olamaz
ahlak sıfır yazık ne alaka şimdi laiklik elden gidiyaah şeriat geliyaah diyen dayıya benziyorsun anasını satıym
Evet var
var ivit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar