Var mı yok mu? Alttan mı alıyoruz
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şöyle bir durum var, diyelim ki dört senelik bir üniversite okuyorsun; ilk sene güz döneminden yani birinci döneminden dört dersten kaldın, ikiye geçtin ve güz döneminden 3 dersin daha kaldı ve birinci sınıfın derslerini de veremedin diyelim ya da tek bir tanesini verdin. Üçe geldiğinde birinci dönem bu altı dersi vermek zorundansın ve üniversite de, maksimum alabileceğin bir kredi sayısı vardır. Doğal olarak üç te bu dersleri almak zorunda olduğun için, senen uzamış oluyor. Üçüncü sınıfın dersini alamıyorsun. Alsan bile en fazla bir iki ders alırsın çok fazla alttan dersin olduğu için. Yani bir iki dersin alttan kalırsa sorun olmayabilir. Ama bu dersler birikirse üçüncü ve dördüncü sınıfta, bir ve ikinin derslerini almak zorunda olduğun için kalmış olursun.
Ben 2 yıllık okuyorum😀
kalırsın tabi. 1.8 gano gelmezse sene tekrarı yoksa sürekli alttan ders alma. O cendereye girince işin zor. Öncelikle ekonomik olarak zor sonra dönem uzaması vs
Ders alıcam ben 2. sınıf olmak olarak gözükeyim 😀
gano kaç senin? 1.8 in üstü isen alırsın ama alttan alınca üsttekilerden vermez. Öyle bir program yaparlar ki 2 kredilik ders toplam 8 kredi olan 2 dersle çakışır alttakini alman mecburidir üsttekini vermez haliyle yaz okulu olur alamadığın ders için (o da açılırsa) olmazsa seneye alttan alırsın. 4 yıllık okurken bu çapraz gitmeye döner genelde. Kafanı topla niçin orda olduğunu unutma
Yaz okulunda verebildiğimi vericem ya 180 nin altında
yaz okulu bitince 1.8 üstü olursan sistem sana alttan alma hakkı verir yoksa geçmiş olsun
İnşallah ya yaz okulu hakkım var demi
üniversiten açarım diyorsa açar, hocan açarım derse açar, yeterli sayıyı bulursan (sanırım 15 kişi) açılır koca yaz okula git de aklın başına gelsin
Hocalara biraz para versek😀
akademisyen maaşından, onların danışmanlıklardan aldığı paraları bilsen. Ayrıca suçtur da. Çalış mnk işin ne
Çalışıyorum da olmuyor aga az dua et bana
yöntemini değiştir
Mesela
sana uygun ders dinleme ve çalışma yöntemini bul
Okul çok uzak aqq 1 saat
buldum senin kafa daha lisede kalmış
Evet öyle yav bıraksam daha iyi ya
Zor geldi
sen bilrisin
Pişman olur muyum
bilemem
Peki saol yorumun için
Cevap
8Cevap
4 yıllık okuyanlar mi sadece yoksa 2 yıllık okuyanlar da mi gecerli
Yok dersi alttan alırsın
var tabiki
Alttan alma olayı filan ya da yaz okulu
1.8 ortalama gecemezsen sinifta kalirsn
İnşallahta kalmam
Dersten kalmak var
Alttan alıyorsun
Yok kalmadim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar