Hayatım baştan aşağı değişsin istiyorum, bir mucizeye ihtiyacım var?

Merhaba 18 yaşındayım. Yatılı okul ve yurtta büyüdüm. 15 yaşında aileme verilmek istendim sırf ailemin yanına gelmemek için intihar ettim. Sağlığımı kaybedince okul hayatım bitti çocuk aklıyla intikam için aileme geldim ama ben onlara hayatı zehir edicekken onlar bana etti.. Açıktan. Lise okuyorum kar kış demeden sobalı odadan kalktım ses var diye buz gibi odada çalıştım platinlerime rağmen ama bu ev ona bile izin vermedi eşşek gibi çalıştığım dönem bu şartlarda son hafta derslerimin değiştiğini öğrendim ve nice şanssızlıklar.. şu an reşitim yurt çıkışlı olduğum için memur olucam ama maaleswf en az 6 ay sürücek ve yine bu şehirde olucak belki hayalimdeki üniyi kazanınca hizmetli memur olduğum için tayin isteyemicem ve okulum ile işim arasında tercih yapmak zorunda kalıcam ve daha neler neler. Evlilikten bahastmiyorum ama ben bir mucize istiyorum. Elimden tutan bana yardımcı olan bir mucize. Egodan dolayı demiyorum ama hani fakirin parası yoktur aklı çoktur ya öyleyim bu potansiyeli kullanabileceğim fırsatlar istiyorum. bir kısır döngünün içinde harcanıyorum ve buna katlanamıyorum ne yapmalıyım.. şu an en büyük sorunum bu ev.. Bu ilçe.. Ben bir mucize olsun ve yarın başka bir şehirde bankta adımı soyadımı işimi hayatımı bilmeden uyanıym yani 0dan başliym ama yeterki yeni bir hayat başlasın benim için bu kısır döngünün sefasındansa cefayı tercih ederim.. Hayatım baştan aşağı değişsin istiyorum.. Yok mu bir fikriniz harcanmak iatemiyorum hayatı yaşamak istiyorum 3 yılsır 1 arkadaşım bile olmadı ama ben yatılı da ve yırtta her sabah 150 kişiyşe selamlaşan biriydim dayanamıyorum bu asosyalliğe bu sağlık durumuna.. Potansiyelimin tozlanmasına.. Yaşamak istiyorum yeni bir hayat istiyorum ne yapmalıyım?
Hayatım baştan aşağı değişsin istiyorum, bir mucizeye ihtiyacım var?