Sitesinin hiçbir yerinde yazmıyor ne sık sorulan sorularda ne kargo bilgilerinde Daha önceden alan var mı ya da bilginiz var mı? nike hangi kargo şirketi ile çalışıyor
Nike sitesinden ayakkabı sipariş ettim hangi kargo şirketi ile gelir?
Nike sitesinden aldığımız ürünler sadece hafta içi getiriliyor. Pazartesi - cuma arasını kabul ediyor yani. Kargı ve teslimat süreci de aynı şekilde sadece hafta içi yapılıyor. Hafta sonu bu işlemleri yapmıyorlar. Nike kargo kaç günde gelir sorusunun cevabı da genelde 3 ila 11 gün süre içerisinde kargoyu gönderiyorlar bize. 800 tl üzerinde alışveriş yaparsanız eğer kargo ücreti ödemek durumunda kalmıyorsunuz ama 800 tl altı alışveriş yaparsanız kargo ücreti olarak 30 tl ödemek durumunda kalıyorsunuz. Şahsi fikrim kargo ücretleri çok pahalı. Birçok marka pahalı bir ürünü satın aldığımızda kargoyu ücretsiz gönderiyor. Ama Nike 30 tl gibi fahiş bir fiyat alıyor.
Ben bu nedenle Nike'ın kendi sitesinden uygun ve güzel bir kampanya yoksa alışveriş yapmıyorum. Onun yerine mağazasına gidip alıyorum veya Boyner gibi büyük mağazaların online alışveriş platformlarından satın alıyorum. Hem kargoyu bedavaya getirmiş oluyorum hem de öyle mağazalardan puan toplamış oluyorum.
nike sipariş kaç günde geliyor?
Nike Hangi Kargo İle Çalışıyor?
Nike en çok Aras Kargo ile çalışıyor. Bu arada eğer aldığınız ürünü Türkiye'den değil de yurt dışındaki sitesinden satın alıyorsanız önce uluslararası bir kargo firmasına veriyor siparişinizi. O kargo firması da genel olarak PTS Worldwide Exp oluyor. Daha sonra Türkiye'ye ulaştırıldıktan sonra Aras Kargo'ya teslim ediliyor. Anlayacağınız aktarım yapılıyor. Nike kargo sistemi bu şekilde çalışıyor. Gümrük ve vergileri kendileri karşılıyor bu arada. Biz ödemiyoruz yani. Zaten ürünleri fahiş fiyatlardan aldığımız için bir zahmet kendileri karşılasın gümrük ve vergileri. :)
nike kargo
Nike Kargo Takip Nasıl Yapılır?
Nike'dan sipariş verdikten sonra size bir takip numarası veriyorlar. Kargo firmasının sitesinden veya Nike siparişlerim kısmından takip numaranızı girerek kargonuzu kontrol edebiliyor ve hangi süreçte olduğunu, nerede olduğunu takip edebiliyorsunuz. Aktarmayı, gümrükleri vs hepsini ayrıntılı bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Buraya tıklayarak sipariş numaranızı ve e posta adresinizi girip takip edebilirsiniz.
nike kargo takip
Siparişin verilmesi ve size teslim edilmesi biraz uzun sürüyor ama ürünlerinin kalitesi beklemeye değer olduğu için bir şey diyemiyorum. :)
yarım saattir sırf senin için bunu araştırdım ve şu sonuca ulaştım: nike. com. tr den verilen siparişler Türkiye dışından bir ülkeden PTS Worldwide Exp. https://www.pts.net ile Türkiye'ye gönderiliyor, daha sonra da ya PTS veya Aras Kargo ile teslim ediliyor...
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaaaaaa size nasıl teşekkür etsem az Çok çok teşekkür ediyorum 🙏😊😊
Mail hemen geliyor aslında ama gmailde birincil bölüme değil tanıtımlar bölümüne geliyor bende ilk başta gelmediğini düşündüm arama kısmına yazarak ya da tanıtım kısmına girip bulabilirsin