Karizmatik sakalları.
Vücut yapısı; hatları, kas ve kıl dağılımı.
Vücut dili; hareketlerindeki hoyrat hava.
İhtiraslı, keskin bakışları.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sadece bu adammi 😀
Nasıl yani? 😃
Vardır, fantezi dünyamı bir erkekle sınırlandırmak gibi vahim bir hataya düşmem. 😉
Beni hafife almamanı öneririm. Denizde kum, bende fantezi. 😂😜
Telaşa mahal yok, en fazla üyeliğim silinir, başka isimle dönerim. 😂
C şıkkı
Cevap
3Cevap
Vücut dilindeki buyurgan hava.
Maskülen olduğu için olmasın?
Evet, soru biraz tuhaf olmuş. Bu adamın babyface oluşunun da etkisiyle feminen bir yanı var fakat tamamıyla feminen olsa ben dahil birçok kadında arzu uyandırmazdı, maskülenlik daha belirgin demek ki. Adamı sevimli, feminen yüz ifadesine rağmen, c-insel yönden arzu edilir kılan, feminen yönünü silikleştirip sert hava katan baskın faktörü merak ettim. ☺😆
Yani sence yok mudur şu sebepten dolayı adam çekici, erkeksi duruyor diye dikkat çekebileceğin bir detay? 😃
Mesela kadın gibi dudakları, kirpikleri var, çok güleryüzlü ve gülünce feminen duruyor ama yine de benim gibi sert erkek seven kadınları etkiliyor, bunun altında yatan sebebi anlamaya çalışıyorum. Herhalde adamın tepeden tırnağa kadar, her yönüyle maskülen olduğunu düşünmüyorsundur.
Sanırım sakal faktörünü erkeğin fiziksel çekiciliğinde sandığımdan daha büyük etkiye sahip, bu adamın sakalı da sembolleşti. Bir de sanırım insanın beden dilinin, iradesinden bağımsız bir tarafı da var. Mesela benim hoşlandığım bu genç adam kıvıra kıvıra dans ederken de, insanda gey olduğu izlenimi yaratacak biçimde feminen görünmüyor hatta yer yer daha maskülen duruş kazanıyor. 😃
sen bu adama takmissin
Bu adam sana uymaz.
Sen 2 gün önceki sefilliğine rağmen hala bu konuda konuşuyor musun? 😮😀
Bende sana uymam. Umarım istediğin gibi birini bulursun. Sitede çok var.
Bu platformdan partner bulmak gibi bir beklenti içinde değilim, onu gerektiğinde gündelik yaşamımda kurduğum birebir temaslar üzerinden kolaylıkla ayarlıyorum. O gün fantezilerime ilişkin atıp tuttun, ben ısınıp da başladığını bitirmeni isteyince naz yaptın. Israrın üzerine özele geçince de aniden suskunlaştın. Ben geyik yapacağın kanısındaydım, demek ki birbirimizi yanlış anlamışız.
Haklısın. Beklediğimden hızlı hareketin beni şaşırttı. Aslında güzel geyik yapardım ama o ara ortamım da müsait olmayınca koptum. Seni hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim.
Yok canım oldu bitti, önemli değil, travma yaşatmadın. ☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar