Hala u tandiginiz ve pişman olduğunuz
Not: özel görüşe açık
Not: özel görüşe açık
ünide sürekli bindiğim toplu taşıma aracında 3 tane temizlikçi kadın vardı 35-40 lı yaşlarda sürekli aynı saatlerde denk geldikeri için zamanla kaynaştık sohbet ediyorduk bir gün temizlikçi kadınlardan biri tel numarasını verdi eve gidince aradım bir mekanda arkadaşının doğum günü kutlaması varmış. doğum günü olan kadında aynı otobüste sürekli karşılaştığımız sohbet ettiğimiz kadın ama içlerinden en alımlısı neyse bedava pasta börek çörek bulunca gittim bende kutlamanın ortasında beni köşeye bir kenara çektiler, bir süre konuştuktan sonra bak sen tatlı çocuksun seni seviyor beğeniyoruz sevgilin filan yoksa biz ilk ve son defa yaş günü kutlaması için grup yapmak istiyoruz senle dediler. ben olmaz benden büyüksünüz yaş farkı var hem evli değil misiniz dedim boşandık dediler, gizli kalıcak yaptıktan sonra bir daha lafı bile geçmez dedi biri bende yine de olmaz dedim tam kalkıp gitmeyi düşünürken peki 200 tl versek olur mu dediler, benimde paraya ihtiyacım olduğunu biliyorlardı, bende dayanamadım tamam ama tüm gece olmaz en fazla 1 saat dedim, hadi gidelim onu sonra konuşuruz dediler, bir eve gittik 2-2,5 saate yakın grup yaptık tam seksin ortasında kadının biri gitti çantasından strapon çıkardı sen çok becerdim şimdi de biz becerecez diyince aha sçtık dedim ama ipleri kaptırdım bir kere neyse istediklerini yaptık,100 tl biri 100 tl de diğer kadın verdi, straponda hiç beklemediğim şekilde zevkli geldi, işin kötüsü 2-3 Ay sonra kadının birini çarşıda kocasıyla beraber gördüm karşılaşınca yerin dibine girdim, meğer kadın yalan söylemiş boşanan o değilmiş
😱😸😸😸
lisede öğrenci iken, arkadaş ile kadıköye gitmiştik tren ile. dönüşte iş çıkış saatine denk geldik. haydarpaşadan bindiğimiz için hemen ayakta ters kapı kenarına geçip karşılıklı yaslandık. bilenler bilir. tren daha haydarpaşa da doldu. Neyse yanımıza 30 küsürlü yaşlarda iki tane kadın geldi, tren 2 durakta full doldu zaten. kadınlardan biri benim önüme yapıştırdı poposunu. büyük ve yumuşak bir poposu vardı. kaçacak yerimde yoktu. kadıköyden kartala kadar o şekilde geldik. trendeki bazı kişiler durumu anlamıştı ve o yaşlarda çok uyanmıştım. işin kötü yanı gri okul pantolonlarından olduğu için boşalamıyordumda çünkü o pantolonlar da nasıl belli olacağını ıslaklığın tahmin edersiniz :) buda böyle bir anımdır
Arkadaşlarım lisede popomu tum sınıfa gostermişti. Açtılar zorla ve parmakladılar. Ben de intikam olarak onların poposunu tum okula gosterdim, birlikteyken fotolarını ve videolarını aldım, tum okuldakilere attım 😊
Yokdevenın:))
Oyleydik biz 😊
İnandırıcı gelmedi:)
😂😂😂
Ablamın donunu indirip davar gibi gülen kizi çocukken parkta herkesin icinde bende donunu indirmiştim kardeşlik
Bunu gerektirir 😂 küçüktüm ama ya 7 yasındaydım 🙈🙈
Cevap
30Cevap
Salak bir arkadaşıma kendini parmaklamayı öğretmek oldu😂😂
@Germanof ne yazdım ya
Uygulamalı gösterdim nasıl yapacağını hatta üşenmedim uykumdan uyandım gösterdim
@Germanof evet geceler iyi değil mi? 😁
@Germanof konu için dedim napım öküzün trene baktığı gibimi bakayım 😁😁
Hahaha yataktan la havle deyip kalkarken canlandırdım. Nerden çıktı bu iş diyen usta gibi.
@desertisland VAlla billa aynen öyle kalktım kızım azdınmı dedim gece gece uykum var sabah erken kalkacağım. Yaaaaaa ama merak ediyorum hiç bilmiyorum dedi, git dedim mutfağa şu plastik eldivenlerden getir 2 tane , getirdi evdede kimse yoktu, onun yatağında ben yatıyodum o yerde yatıyodu indim aşağıya eldiveni geçirdim nasıl yapacağını gösterdim. Yapma yapma diye delirmeye başladı ilk defa dokunuyormuş 😂😂😂 çektim elimi sakın içine falan sokma dedim dışda bu şeyle oyna diğer eldiveni attım üstüne al dedim giy dene 😂😂😂 yatağa girdim geri
@Germanof sahi kaç kişi oldular kafam karıştı 😂😂iyi geceler
O da ayrı bir teldenmiş. Kendi dokunamıyor ama başkasına dokundurtuyor. Hem de ilk deneyiminde. Sende gözü falan mı vardı ki.
@Sakallı02 lez değildi be evlendi 3 çocuğu var şu an. Ondan evvel tvde biraz erotik film izlediydik bence fazla meraklıydı nasıl bir duygu diye bende fırlama olduğum için gösterdim nasıl yapacağını merakı gitti 😂😂😂
@desertisland hayır yoktu. Kendisi eniştemin yeğeniydi. Benden 2 yaş büyüktü cinsellik deneyimi yoktu. Ama benim dergiler okuduğumu biliyordu bana nasıl oluyor diye sordu bende merakını giderdim hepsi bu. İyi geceler arkadaşlar. Tşkler.
@Sakallı02 hiçbirşey olmamış gibi davranıyoruz görüşünce 😂😂
Ormanda ve sahilde ustune ustluk tatil beldesi bir alanda ciplak dolasmak olsa gerek evet ama tek sikintili kismi siteden ciplak cikip kimseye gozukmeden ciplak girmekti
Ayıp şeyler yapmam, yaptıysam o artık benim için ayıp değildir
Küçükken çok küçük değil. Komşumuza mahallece sinir kapıyorduk ve kapısına kartona yapismis fare koyduk. 😁😁😁😈😈😈😈
mast yaparken yakalanmak. ve bir kaç kezde mast yaparken izlemek
Vapurda tanıştığım kızı 2 ay sonra vapurda ambarda sikmiştim, çalışanlar üstlerini değiştirmeye girerken bizi yakaladılar, heralde o sırada çok gerildim
@hilaryy99 Evet
Beni takip eder misin özel görüş bildirmek istiyorum da :)
Hiç ayıp şey yapmadım ben kız ayool
Bizde uyuyan kuzenimin popusuna imza attım😂😂😂 aklımdan ne geçiyordu bilmiyorum yaş 12ydi
bir kızı dövmüştüm saçına tükürmüştüm niye yaptım bilmiyorum yaşım 10 falandı herhalde e
sik sik solisiyorum ayip olmaktan cikti ama testesteron seviyem cok yuksek 😘 severmisin boyle erkegi
Öyle birşeyim olmadı.
Babamın yanında osurmak 😂😂
Herkesi kendim gibi sanmak.
Daha geçen hafta oldu ve hala utanıyorum 🙈
Bende elleyebilirmiyim😊
en ayıbı parkta kızın memelerini avuclamaktı
35 yasnda olan komsumla birlikte olmak
Sevgilimin şeyini öpmüştüm koton da hemde 😅😅
kendimden büyük birisine atarlanmak
Ayıp yani söylenirse ayıp ederiz yapma
Ayıp bir şey yapmadım
Mesajlara izin vermezsen özel görüş gitmez
Özel görüşe açık demişsin ama kapalı
Yok 😃
Parkta sevgilime mastürbasyon yaptırdım
@kıkır-da Elimle ona 31 cektirdim demeliydim sanırım
@kıkır-da Hayir bosalmadi ama baya yiyistik
Altima isemek.
Hiçbişey
Bir tanidigimizin kizini ellemistim
Sevmek.
Yok Şu an
Soylemem ayip
Anal cok ıyıydı
Hmm. bir düşünek:))
Sövmek
Yapmadım
Pipimi göstermek 🙈
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar