akşam yemek yemeyi unutmuşum. Acıktım ne yesem? Yemek fikri verir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılKaşar ve sucuklu tostlarınıza lezzet eklemek için içine domates salçası üzerine kekik ve isteğe göre pul biber ekleyebilirsiniz çok leziz olur tereyağı da gezdirebilirsiniz içinde. Kaşarla tereyağı eridikçe burnunuza gelen koku iştahınızı kabartacaktır. :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ekmek arası domates ve beyaz peynir ikilisi yanına ayran :)
(ısrar üzerine yeniledim cevabımı)34 Yorumla- +1 yıl
:))) kararım bu oldu :)) hazırlasam iyi olur, thank youu :))
- +1 yıl
teşekkürler, yiyorum şimdi :)
- +1 yıl
Hayır...Çay!
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocaman bi salata tabağı yapabilirsin bence hem kalorisi düşük olur hemde doyurucu olur içine peynir filanda kırparsan bide nar eksişi dökersen süper olur he benden sölemesi :)
21 Yorumla- +1 yıl
hmmmm güzel fikir
+1 yılsalamlı kaşarlı sandöviç ben şimdi bir bardak kolayla caL. dibine vurucam geldimm ka larr:D
21 Yorumla- +1 yıl
salam sevmem kola içmem :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
109Cevap
Yeme & İçme konusunda 592 cevap paylaştı. Ayvalık tostu yap.Ne bulursan at içine garnitür olarak..Bas ketçap mayonezi..aç bir kola..Daha ne olsun.
110 Yorumla- +1 yıl
:O azıcık sağlıklı beslenirim cola ketçap mayonez filan uymadı bana :))
- +1 yıl
makarnayı çıkarırsak olur :)
- +1 yıl
ne diyeti :)) diyetlik halim yok, bazı hazır gıdaları sevmiyorum, ketçap, mayonez, kola, süt ...
- +1 yıl
merak ettim şimdi :)
- +1 yıl
teşekkür ediyorum ;)
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. kuru fasulye pilav olsa super olur yanındada tursu offf
14 Yorumla- +1 yıl
:)))) çok değişik olmuş bu saat için
+1 yılaçlığını yatıştıracak bişeyler ye pandacık . çok yüklenme bu saatte makina kasar :D
18 Yorumla- +1 yıl
kilo sorunu yok ;)
- +1 yıl
vaay :) şeklin olurum kurban . o zaman bişey diyemem herşeyi yiyebilirsin filinta , afiyet ola ;)
- +1 yıl
saolasun gurbannn lelelele :P
- +1 yıl
lilililili :D ee sonuç ? ne yedin
- +1 yıl
henüz karar vermedim :)
- +1 yıl
adana : kır soğanı , yap yanına 2 yumurta usanana kadar ye bacım
çorum : yumurta kır bana bana yi ellaam
yozgat : nöörecen guzum bu saatte yiyipte pokuna katık mı edecen
ANGARA : YUMUL GARDAŞ az yiyen candan çok yiyen maldan :D - +1 yıl
hahaha bu gidişle aç kalıcam zati :((
- +1 yıl
aaaa . o niyeymiş . ağzına layık bişey bulamadın mı limon şekeri :)
bu saatte yemek fikri. yogurt ve meyve tabagı en iyisi...
14 Yorumla- +1 yıl
meyve pek yemem, bu soğukta yoğurt iç açıcı değil :)
- +1 yıl
süt sevmemmm
+1 yılGeç kalmışım ama bir dahaki sefere patates kızartıp üstüne gajun baharatı dökmeni tavsiye ederim. Dediğim baharat aktarlarda marketlerde hızla yayılmaya başladı arada. Onu bulamazsan mutlaka domates-fesleğen tozu var onu dene.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
👍 rica ederim.
+1 yılBir dilim baklava 250 kalori 1000 kalori 1 kilo olarak geri döner. Alması kolay yakması çok zor. 250 kaloriyi yakmak için tam 45 dk yürüyüş yapıyordum. Eğer çok kötüysen bir salatalık ya da havuş ya da elma ye. Sentetik şekerli bir şey tüketme.
02 Yorumla- +1 yıl
Ye afiyet olsun. Ben sadece önerimi sundum. Sana karışmak bana düşmez.
+1 yılBu saatte uykuluk veya işkembe gider..balatta işkembe sütlücede uykuluk...
16 Yorumla- +1 yıl
nerden bulayım şimdi onu, işkembeyi de çok severim :((
- +1 yıl
Tantuni veya kumruda gider patron...
- +1 yıl
Yemeksepeticom patonnn
- +1 yıl
:) ya yönetmenim reflüm var hafif olması gerekir
- +1 yıl
Az ye be patron sende :)
- +1 yıl
:((( sanki şişkoyum da hıh!
+1 yılYoksa ne yemek istediğini de mi unuttun ? Yemek yeme boş ver.
11 Yorumla- +1 yıl
acıktım ama :(
Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. bir bardak süt iç,kilo alirsin sonra bu saatte yeme :))
13 Yorumla- +1 yıl
kilo problemim yok ;) süt sevmiyorum.
- +1 yıl
olabilir güzel
Bende acıktım ama yemek ıstemıyorum.Pudıng ıstıyorum ben ! =)
12 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş ama ben akşam yemek yemedim :((
Ooo harika yemekler yapardım.Acıkmış olsaydım.Yap bir tost en klasik yöntem
10 Yorumla
+1 yılTost önerebilirim fakat üstün başın kokar ve yatarken seni rahatsız eder en iyisi kendine bir sandviç yap
14 Yorumla- +1 yıl
Evet en iyisi öyle yapayım
- +1 yıl
Peynir domates ve salatalık kullanarak muazzam bir sandviç hazırlıyorum birazdan :D
- +1 yıl
afiyet olsun ağzım sulandı bende mi bir sandviç gömsem :D
- +1 yıl
Göm gitsin :D
+1 yılkavurma varsa kavurma yap üstüne kaşar ve biraz baharat oh mis :D ya da dışarı çık bir kokoreç ye
16 Yorumla- +1 yıl
ne diyon kızım :D
- +1 yıl
çıldırdın tabi duyunca :)
- +1 yıl
temizlemiyorlar zaten yaparken :D
albenı ye,olmadı al benı ye kesın doyarsın :D ya cok kotu bılıyorum ama albenı yıyodum yapasım geldı :D
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Al biraz ekmek :) bi domates bi kaç zeytin.Tamam işde.Hem bu saatlerde yemek yenmezki yaa .)
10 Yorumla
+1 yılmakarna ye ya veya ekmek arası peynir falan :))
ben saati umursamam hiç valla acıktıysam götürürüm affetmem00 Yorumla
+1 yılPİZZA,ÇİĞGÖFTE,ADANA GEBAP,PATATES KIZARTMASI,SUCUKLU YIMIRTA ANEYYYY CANIM ÇEKTİİİ :D (Çok mu Abarttım ?)
10 Yorumla
+1 yılBen bundan istiyorum
www.instagram.com/.../10 Yorumlakilo takıntın yoksa pizza ye eğer kilo takıntın varsa yap bir çoban salatası içinede light ton balığı yada somon balığı ımhhh.. tok olmama rağmen salata diyince acıktım birden
02 Yorumla
+1 yılyani portakallı pekin ördeği ye desem yapıp yiyebilecekmisin :) dolabında ne olduğunu say önce
10 Yorumla
+1 yılgüzel bi tost yap pratik olur hem :)
kaşarlar sucuklar filan ohh mis gibi :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYimirta az biraz da salca ekle veya peynir yanina da cay koy itur yee hic öyle fakir yemegi de deme yimirtanin fiyatini biliyorsundur
20 Yorumlabir şey yeme aç dur boşver nasıl olsa her gün yiyorsun bu günde aç olsan ne olur ölürmüsün
11 YorumlaBen de avrupa da yasiyorum gayet de siparis ede biliyorum türk yemekleri
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim oturduugm sehir kucuk bir sejir ve burda wn cok avrupalilar yasiyor. Avrupanin heryeride ayni degil. Sen kendi sehrin icin konus
Gizli Soran+1 yılYersiz bir fikir. Sen benim nerde yasadigimi bile bilmiyon avrupa 1 ulkeden olusmuyor bilgisizsen seni okumaya davet ediyorum
Gizli Soran+1 yılTürk bulmazsin demiyorum benim zekasi gerilemis arkadasim ama heryerde TURK RESTORANI YOK. bilgine
- Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıldolabı aç önüne ilk geleni ye :D
umarım evden birini yemezsin dolaba giderken o iştahla :D00 Yorumla biz herşeyi yazarız fakat önemli olan dolapta şu an nelerin olduğu
05 YorumlaYeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. mantı yiyiyorum gel şekerim fazla var hiç uğraşma boşuna
02 Yorumla
+1 yılİSKENDER SÜPER OLURDUUU.. YADA KADINBUDU.. ACIKTIM BENDE YAA. EVDE NE VAR ACEP BUGÜN...
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. bende acıktım, kilo problemim yok, ama gidip hazırlamaya üşeniorum :)
00 Yorumlabu yazıyı görünce bende acıktım :D
14 Yorumla- +1 yıl
hadi el elden bişeyler hazırlayıp atıştıralım :))
- +1 yıl
normalim ben yerim no problem
+1 yılgelirken acıktıgımı hissettim bi baktım ilerde buger king daldım içeri 4 tane tavukburger +orta boy kola ve patates şuan yemek ismi duymak istemiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılParan varsa, güzel bir et lokantasına git ve şunları ye: Çoban kavurma, pilav, salata ve komposto (kolada olabilir). :))
Not: Yanına sıcak pide istemeyi unutma.03 Yorumla- +1 yıl
Dışardan bir fakiri de al, beraber yiyin. Sevaba girersin :))
Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Erzincan tuzuna batırılmış kakaolu erik ama avokado tadı versin gibi bişey olmuş soru 😂😅
00 Yorumlabirini öldürüp ye. insan etinin tadı hoş olur derler
14 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGece gece burda yemek konuşup
şişirmeyin beni :@
yürü git nan00 Yorumla
+1 yılSabahtan beri bir bardak çay içtim. Durmadan sigaraya yükleniyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Valla tek basına olunca insanın yiyesi gelmiyor
+1 yılmakarnaya yemek demeyen zihniyeti kınıyorum :(((
uçan spagetti canavarı spagettisini boyunlarına dolasın :)04 Yorumla- +1 yıl
noodle ı geç mis gibi ev yapımı erişte bul onu ye. beyaz peynirli cevizli olsun. ohhh mis
- +1 yıl
ya hiç ağız tadı yokmuş sende hemşire
Az önce köfte kizarttim yanınada patates canın kalsın gece gece :)
00 Yorumla
+1 yılkısa ve cabuk olsun dıyosan...burger kıng, double whooper..benım tercıhım hep bu olmustur :D
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 845 cevap paylaştı. Salata ye ... Bu saatte ağır bir şeyler yenmezki..
11 Yorumla- +1 yıl
öyle olucak galiba :)
Sen de kilo mu var allam yerabbim ye gitsin. Olmadi kilo almak istemem dersen bir tas yogurt yi :D
00 Yorumla
+1 yılBir dahami gelceksin dunyaya bırak kilo derdini sen :D
01 Yorumla
+1 yılgece oldu yahu. ben de acıktım yiyeceğim birazdan. aç duracağıma göbekli olayım daha iyi.
01 Yorumla
+1 yılben az önce evde ekmek bulamadım, indim pasteneden pasta aldım yedim. ( vallaha )
08 Yorumla- +1 yıl
ben zaten aperatif olarak öyle birşey yaptım. Akşam yemeğini henüz bende yemedim. Sen yemeği kendin mi yapıcaksın yoksa hazır mı sipariş ediceksin?
- +1 yıl
Dışardaysan güzel balık yapan bir yer bulursan orda ye. Kremite falan yapıyorlar çok güzel oluyor. Hem senin içinde bir değişiklik olur.
- +1 yıl
pff o zaman eve git pizza sipariş et ne diyeyim :(
- +1 yıl
Ben demiştim balık ye diye :)
+1 yılkuru fasulye, pilav yanınada bi baş soğan al he birde cacık offf ne gider be
02 Yorumla- +1 yıl
tamam yap bi cacık hadi beraber içelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurtalı ekmek yumurta ya baharat kat ve ekmeyi bandır kızart
10 Yorumla
+1 yılal bi domates salatalık kuru soğan kes beyaz peyniri parçala ekmeği giriş yemeğe dur
10 Yorumlabende açım ve hiçbişey yok burda...evdeysen herşeyi yersin..işdeysen bişey yok.
00 Yorumlabu saatte yoğurtla ekmek gider
12 Yorumla- +1 yıl
dıdıdı üşüdüm :(
+1 yılhangi yemeği çok sevdiğini kaya bilir :))
11 Yorumla- +1 yıl
o bilmiyor maalesef, bilse yazardı :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende acıktım valla, ne yiyelim, hadi sen söyle ben yapıyım.:D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpizzamı istiyon yani :D yapamam evde onu ben ya, ama istersen birlkte gidip yiyebilriz olurmu?
Cevap sahibi+1 yılsadece kafa olmaz hep gidelim ya, sennle yemek yersem gözüm açık gitmez valla :)
Cevap sahibi+1 yılhahahahah, doğrudr çünki benmle yemeğe gelicekmisn gelmicekmisn diye düşnüyorum deminden beri:))
amaaann salla yeme de yanında yat :D
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. ben daha kahvaltı yapmadım sen bana fikir ver :)
10 Yorumlaekmek arası kuru soğan ye :)
18 Yorumla- +1 yıl
:O olamaz reflü olurum :)
- +1 yıl
hıhı
- +1 yıl
cık yok, dikkat ediceksin
- +1 yıl
listeye göre değil, midene göre besleneceksin reflüde, seni hangi yiyecek rhatsız ediyorsa ondan uzak duracaksın o zaman daha iyi hissediyosun kendini
Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Malzemeler ne?
14 Yorumla- +1 yıl
sen aklına geleni yaz ben uygun olanı söylerim ;)
- +1 yıl
güzel sevdim bunu, cevap olarak yazar mısın ?
+1 yılekmek arası sandviç
14 Yorumla- +1 yıl
olabilir :))
- +1 yıl
ben hazırlayıp yollayım istersen yanına da kahve oldu mu? sana zahmet olmasın:)
- +1 yıl
süpermiş :)) türk kavesini üstüne alayım :))
- +1 yıl
olurrrrrrr
+1 yılSandviç ya da dolapta ne varsa
20 Yorumlaİzmir dürüm yap kendine sosisle.d
10 Yorumlakahvaltılık ye yoksa gecen kötü geçebilir :D
10 Yorumla
+1 yıletme yeme bu saatte yapma 😂
216 Yorumla- +1 yıl
Ogrencı hali pek bısey de yok untmaya calısıyom olmadı 😂
- +1 yıl
ahahah bosver yesen eritemessin bu saatte zaten 😂
- +1 yıl