Merhaba arkadaşlar ben günlük yazmak istiyorum ama nasıl yazılır ne yazılır hiç bilmiyorum.
Bilen varsa bilgi verebilir mi lütfen? :D
Bilen varsa bilgi verebilir mi lütfen? :D
Hergün yatmadan gün içinde yaşadığın şeyleri ve duygularını yazıyorsun. Bunu yaptım şuraya gittim şöyle hissettim vs.
Ben birkaç yıl öncesine kadar yazıyordum. Yıllar sonra bu günlükleri alıp okuduğumda anılarım canlanıyor, geçip giden zaman aklıma geliyor ve hüzünleniyorum.
Günlüğün böyle de bir etkisi oluyor ;)
Bende yapacam :)
Her gece, gün içinde yaşanmış olan ve daha sonra okuduğunda hatırlamak istediğin detayları, olayları bir öykü şeklinde ve bolca samimiyet katarak yaz işte. 😂
Tamam :)
Günlük yazmanın tekniği taktiği mi olur kız :D içinden geleni yaz oraya. Mesela düşünmenin taktiği tekniği olur mu? Günlük de öyle içinden geçenler yani 😊
Tamam teşekkürler :)
Yani.. :D Tarihi falan o günün bir de o gün ne yaşadıysan unutmak istemediğin şeyleri, içindekilerini falan yaz gitsin.
Cevap
5Cevap
Gadasi bunda ne var o gün ne yasadiysan yaz
Edebiyata az çok aşina biriysen yazabilirsin. İçinden gelenleri kağıda dök. Gün içinde ne yaşadığını yaz. Tavsiyem her gün yazmak için kasma.
Tamam mesela haftada kaç kere yazmam lazım?
Gün içersinde seni heyecanladiran sevindiren ve üzel olaylari tarihiyle beraber yazarsin zaten bir kaç sayfadan sonra yazmayi burakirsin
Neden?
Sıkılıyor insan
O gün yaşadığın önemli olayları, hissetigin duyguları falan yaz.
Kalkıpta sabah kalktım, yüzümü yıkadım, kavlatı yaptım vs.. Saçma şeyler yazma
Haha tamam 😂
Defteri canlı olarak düşün konuşmanı yaz
Rica ederim ne demek ☺
Bende çok istemişimdir ama hiç tutamadım günlük
Bence denemeliyiz :)
Gün içinde ne yaşadıysan yaz
Ciddimisin
Evet niye?
Kagit kalem al yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?