Biri bizi rehbere kaydettiğinde bildirim alıyomuşuz galiba var mı böyle birşey mümkün mü?
Birini kaydettiğimiz de bildirim falan alır mı
Birini kaydettiğimiz de bildirim falan alır mı
gercekte whasapp plus diye birsey yok. whatsapp plus diye var olan programlar birer casus yazilim yani viruslu yazilim. sakin onlari yukleme yoksa telefonundaki tum resim video sifre vb. seyler baskalarinin eline gecer. benden soylemesi.
Bu kadar kolay mı indirdim ama kuramadı tarih ve saat hatası verdi
sil onu kullanma bence
Kullanmıyorum şu an dediğim gibi kuramayınca sildim
Kaydettiğinde değil profiline ve durumuna baktığında bildirim alır.
şu an whatsapp plus kuramıyorum tarih ve saat yanlış diuor
Telefonun tarih ve saati doğru mu?
Evet bu hatayı verdi peki bu plustan nasıl anlıyoruz baktığı zaöan bildirim geldiğini şu an hala oluyor mu
Ayarları var oradan özelliği acman gerekiyor.
hayır öyle bir özellik yok
Varda siz bilmiyordunuz :)
@Nonestiane 2 senedir kullanıyorum bildirim falan gelmedi
Normal sürümden kastetmiyorum Özelleştirilmiş Whatshapdan kastediyorum ilk hikaye özelliği ona gelmişti 1 gbye kadar video atabiliyordun 100 mbye kadar ses vs vs
Ne gibi özellikleri var peki
@Nonestiane 1 dk anlamadım birini kaydettiğimiz zaman bikdirim alır mı almaz mı bu işleri bilen anlayan uğraşan biriyse bir şekilde alabilir mi
Şöyle bir şey yapabilirsin +2 wp kurarsın telefona birinden eklersin bildirim logları gidiyor mu diye test edersin birinde yabancı numara ile açarsın diğerinde kendi hattın ile vs vs uğraşabilecek misin merak ettim
whatsapp plus özel sürüm zaten. 2 senedir kullanıyorum her yerden indiremezsin whatsapp plusu. eskiden apk olarak bulunurdu şimdi yok.
@Nonestiane yok uğraşamam da varmıdır ki böyle bişey
Cevap
7Cevap
Kullanıyorum hayır almıyorsun önceden di o sistem profiline bakanları gibi :)
şu an whatsapp plus indiremiyorum ya kullanıyomusun şu an
Daha doğrusu kuramıyorum tarih ve satt hatası veriyo
Whatshapp Plus GG Onun Yerine GbWhatshapp var aynı özelliklere sahip Whatshapp Plus güncellemeleri durdurdu geliştirici bıraktı yani
şu an kullanıyomusun o uygulamayı işe yarıyor mu biri son görülmene falan baktığı zaman bildirim geliyomuş
Profiline bakanları artık söylemiyor dediğim gibi o açık kapandı diğer özellikler hala aktif +textnow ile sahte yurtdışı numarası alabilirsin
Ne gibi özellikler var biri rehbere eklediği zaman bildirim gitmiyor değil mi
Tam olarak bazı şeyleri değişti o rehber olayı gbde var mı yok mu bilmiyorum fakat mesela rehber veya profiline bakınca wp plusda bildiriyordu fakat o açık kapandı sonrasında 2-3 ay içinde geliştirici uygulamayı bıraktı onun yerine GbWhatshapp var onun gibi ama o dediğin özellik var mı yok mu tam bilmiyorum
Peki gbwhatsapp uygulamsı gösteriyormu profile bakanları
Troll. Öyle bir şey yok.
Hayır
var mı öyle bişey
Bilmiyorum bir ara net de dolaşırken denk geldim
Kullanmıyorum 😏
Yokk
Yok k
Yok artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar