Diğer Benim adım rukiye değil ya, hem ne alaka ki? rookie__ Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sürekli rukiye diye mesaj atanlardan bıktım rukiye ne ya ne alâka. "Rokkie"kelimesi İngilizcede çaylak demek neden koyduysam bu nicki. Neyse çaylak yani rukiye değil. Benim adım rukiye değil ya, hem ne alaka ki? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ksnotlarim Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rukiye mi güzel uydurmuşlar sjsjs 1 0 Yorumla
serenity__ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. Aynen rukiye. 1 0 Yorumla
TotalEclipse Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Telaffuzları çok benzediğindendir. Biraz da sen kaşınmışsın ama :) 1 5 Yorumla rookie__ +1 yıl Ne alâka rokkie ve rukiye ne alâka abi Yorumla TotalEclipse +1 yıl Rokkie diye okunmadığını biliyorsundur. "Ruki" diye telaffuz edilir bu yüzden Rukiyeye benzer Yorumla rookie__ +1 yıl Ne bileyim böyle olacağını bir an onu yaptım. Yorumla TotalEclipse +1 yıl Güzel işte akılda kalıcı Yorumla rookie__ +1 yıl Peki teşekkür ederim. 🌹 Yorumla
alisan1990 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Bunlar bir kaçı sadece 0 3 Yorumla rookie__ +1 yıl Vayy çok iyi. Yorumla rookie__ +1 yıl Ben Ölsem yapamam Yorumla alisan1990 +1 yıl Yok ya yaparsın o kadar zor değil sadece odaklanman gerek Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Hahahaha uçmuş bunlar okurken rukiyye diye okuyorlar galiba 😂😂😂 0 0 Yorumla
Fedal Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tamam rukiye niye sinirleniyorsun 0 1 Yorumla rookie__ +1 yıl Döverim ha rukiye isminden soğudum. Yorumla
delilerinbasi Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl bir espiri yapmışlar zahir 0 1 Yorumla rookie__ +1 yıl Bir kişi değilki gelen geçen rukiye diyor ya. Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Dövecek şimdi milleti relax :D :D 0 0 Yorumla
BurhanK19 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Duz mantik rukiye daha kolay 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Rukiye hanım sinirlenmeyin 0 0 Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çaylak seni 🤣 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar