Evde hep oluyodu ama bukadar fazla olmuyodu ağzım açık kaldı hemen anneme gösterdim napmak lzm nasıl gider bunlar hep oluyo ya ödüm patladı 😰😰😰 abim şimdi süpürgeyle temizliyo ama yine gelirler nasıl gider bunlar?

Bizde de var dı ilaç yaptım deliğine çıkan ölüyor şimdi tertemiz eczaneden al konsantre sulandır şırınga ile deliğinin yanlarına sık etkisi 6 aya kadar sürüyor
ayyt cok tatlilar ya bunlar kizz seker ortaya atip butun gun izlerimmm ugrasicak yeni bkseyy buldukk ya da hepsini savastiririm birbiriyle😂
Çıktığı yere çamaşır suyu dökün hemen gider.
RTarım ilacı satan yerlerde onların bir ilacı var ismini hatırlamıyorum ondan bulursanız birdaha çıkmazlar
Süpürgenin içini de boşaltın yoksa 1 saate kalmaz çıkarlar :) geldikleri deliği bulup silikon doldurun :)
Evet annem boşaltmıştı zaten abime sölemiş ama abim yapmamış
Cevap
11Cevap
Uçan karıncalar yani karıncaların erkekleri sadece 1 gün yaşarlar zaten ölmüşler demek ki yollarını şaşırdılar
Hep oluyo bide yaşıolar hareket ediolar
Her baharda mı oluyor?
Yok herzaman oluyo
Demek ki evinizde karınca yuvası var
Evette heryerdeler yuvayı bulamıyorum bide nasıl yuvaysa artık bukadar çok böcek nasıl oluyo onu anlamıom amazonda yaşıoz mubarek evde her türlü böcek var akrep bile vr
O nasıl ev yahu 😲😲😲😨
Çook eski ev
Ondandır demek ki yuvaları var zeminin altında ilaçlatmanız lazım evi
Evde şeker vs kalıntısı varsa gelir. Dışarıya şeker koyun tek tek kaçarlar.
İlaçlatmanız gerek bu çözüm yolunda çok düşünmeye gerek yok bence.
karınca zor yaa öldürsen kıyılmaz atsan zor
Salatalik kabugu koyun
Şeker koy yesinler çok severler..
geçmiş olsun
Saol 😥
Ecem hesab gitti gülüm çalışıyorum sen napıyorsun
Nolduki abi 😯 düğüne hazırlanıom bnde
Alla alla ne düğünü kız kısa giyme inboxa gel
Mesaj atamıyorum ki sana deli😅
Uçusa kapali bolge anonsu yap :D
Kesin çözüm ilaçla kurtul
Iyyy