bimin günahını aldım ya :(
BİM'den ekmek alıyor musunuz?
bimin günahını aldım ya :(
götürme, genel merkezi ara. ağzılarına sıç. belki eve hediye paketi yollarlar.
yıllar önce ben de bi tost ekmeği almıştım, paketten sinek ölüsü çıkmıştı, arayıp genel merkeze anlattım. 3 gün sonra eve 2 koli ürün geldi farklı farklı.
evet bu daha iyi bir fikir saol .
bim i karalama kampanyası buuu :) işin şakası tabı o anda sıkayette bulunsaydınız sonucta ekmegı bım yapmıyor anlasmalı fırınlardan gelıyor onlarda durumu bıldırır olmadı anlasmayı bozarlardı . ama bim bı tane yaaa :)
bimde satılıyo bu ekmek sadece bimin ürünü
şikayette bulunucam.
fişiyle gerı ıade etseydın veya mudurluge sıkayet etseydın eger gerekenı gereken kısılere yaparlardı bımden bısey aldıgında 1 yılda geçse ıade ettıgınde paranıda alıyosun sıkayetınde gereklı yerlere ulasıyor
yarın götürücem zaten.gereken şikayeti yapıcam.
dava açabilirsin,tüketici mahkemesinde şikayet edebilirsin..
Cevap
6Cevap
Her ne kadar favorim olan alışveriş yerlerinden biri olmasada, bim'in geneline mal etmemek gerekiyor. Sürekli olarak çıkmadığı sürece bir kereden birşey olmaz diye düşünüyorum.
bence yapıldığı yer anlaşılmış oluyor böylece.Sonuçta son kullanma tarihi geçse bir kerelik der insan ama bu bir kerede olsa çok kötü
Bim yakın değil bana ama bu durumda hakkını mutlaka koru.
şikayette bulunucam
Gidip iade etse idin hemen; sadece burada yazacağına.
götürmeyeceğimi kim söylüyor? yarın götürücem.
şuan gidemiyorum, yarın götürücem bir daha bir şey almayı da düşünmüyorum zaten, göz ardı edilecek bir şey değil.
dava açmalısın bence müthiş derecede para kazanırsın
bim bana uzak zaten makromarketten alıyorum...
Oha! Hiç beklemezsim Bim'den :((
:( bende
Dava aç şikayet et yap bişeyler.
şikayette bulun.
ben bimden alıyorum ekmeği
Bim yok bizim orda
Bim yok burda.
yaparlar beklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar