https://i.hizliresim.com/W7JkjQ.jpg
Gözlerimim feri gitti. Sizde de toz, polen alerjisi var mı?
https://i.hizliresim.com/W7JkjQ.jpg

Göz ferinin gitmesi bazen ölümün habercisi oluyor.
Genel de yaşlılar da var göz feri gidince üç beş ay içerisinde mefta oluyor
Demek oluyorum kac gunum kaldi dohtor😂
ALLAH bilir :)
Wowow 😂
Türbanlı bir kıza profil resmindeki hareket hiç olmamış. Gerçek türbanlıları da kötülüyor böyle hareketleriniz.
Hareketinde ne var turbanli acik ayrimi ne ikiside insan sen nesin
O hareketin farkli bir hikayesi var. Ayrica sizin yargilariniz benim icin onemli degil😂
@Cokbilenbiri orta parmak hareketi yapmak insan lık mı? Sana böyle insanlığı öğreten zihniyeti. Geç babanın karşısına orta parmak yap bakalım ne oluyo
Parmak hareketlerini takacak kadar dar dusunceli degilim
Abi sizin atladığınız bir şey var insanlar kapalı ya da açık olsa da insandır bunları herkes yapıyor sadece dininin gereğini uyguluyor diye şeyh olmak zorunda değil ayırmayın artık insanları kapalı açık diye 😂
@Jaste seni takdir ediyorum. Kurtla eşşek tartışmış. Aslan kurda eşşekle tartıştığı için 1 ay ceza vermiş :D malum hikaye geldi aklıma :D o yüzden tartışmam ben
Saçmalıyorsun jestecim hak vermek falan 😂 bir insan baş örtüsü taktı diye hanım hanımcık birisi olmak zorunda değil sen ne kadar özgürsen o da o kadar özgür açık biri yapınca ahaha ne kadar komik kapalı yapınca yakışmıyor başörtünun hakkını ver oluyor senin ne kadar hakkın varsa onunda o kadar hakkı var kız ayete uymuş kapanmış eyvallah ama gelipte burda bir el hareketi yaptı diye bütün dini elden gitmedi bu kadar basit düşünmeyin
Meseleyi uzatmayin acik kapali farketmez yeterki ruhu bacım olmasin
@PapağanZiya anlaşılan müslümanlıkla pek alakan yok batılaşıcaz diye kaybetmeyin kendinizi böyle yapınca diğer başörtü takan kızların ismi çıkıyor eğer bu başörtü takılacaksa adam gibi takılsın dalga maselesi değil eğer ben yapamam uyamam deniliyorsa baştan kimse başlamasın benden bu kadar neyse iyi geceler size.
Benim mi ilgim yok güldürme beni 😂 batılılaşmak değil siz insanlari ayırıyorsunuz açık yapar kapalı olunca yapamaz falan alt tarafı el hareketi bunda birşey yok eşcinseller bile lgbt nagralari atıp iğrenç eylemler yaparken bu kızın bunu yapmaya pek de hakkı var el hareketi yaptı diye kız kâfir olmadı merak etme sen
bende de var mayıs aylarıının başlangıçlarında biraz oluyorum sonra geçiyor
Cevap
15Cevap
ovvv hiç sorma başladı hapşırığım, göz yaşarması.. felaket..
seninki yorgunluktanmış dinlenince geçer..
bende olmuyor hic pamuga cayin demini dok gozlerine koy rahatlatir gecmis olsun
O profil sana hiç yakışmışmı?
Yakısmiş😂
Cok itici olmuşsun böyle
Aynen la 😂😂Gozlerim sisti ne yapalim😂
Aynı sıkıntıdan müzdaribim polenleri sevmiyorum😞
Buhar İşe Yarıyor
Tabi Dayanabilirseniz..
Bende var kullanmiyorum birsey
Senin gibi kapalı biri için profil ne alaka
hayatta dayanamam toz ve polene
Buradan belli olmuyor