Bazı kişiler diyor ki Zengin olunmaz Zengin doğulur okumayla falan ilgisi yok.
Üniversite bitirerek zengin olabilirsin meslek ile.
Zenginlik doğuştan gelir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O, yattığı yerden her işi halletmek isteyen ve buna kendini inandıran insanların söylediği birşey. Zengin doğanların aileleri zengin mi yaratıldı? Hayır. Çalışıp, başarıp zekice kararlar vereceksin. Ben mesela kardiyologluk okuyorum, yurtdışında. Maaşım oldukça yüksek olucak. Kafadan hesap yaptigimda her yıl 100 bin €'dan fazla para artıyor. Euro/TL kurunu düşündüğümde Türkiye de çok fazla yatırım imkanım oluyor. Örneğin birçok daire alıp kiraya verebilirim. Ne oldu? Para ikiye katladı. Bu sadece kafamdaki yatırımlardan bir tanesi. Zeki düşünüp, zeki yaşarsan zengin olmama gibi bir lüksün olmaz.
Biraz aptalmışsın dostum senin kazanacağım dediğin parayı ben 16 yaşındayım ve aylık gelirim internetten 90 bin TL e ticaret yaparak kazandım bu parayı senin 18 yılını verip kazanacağın parayı ben 3 yılımı verip kazanabiliyorum üstelik bu işi yurt dışındada yapmaya başlayacağım belli bir sermayem var elbette çabasız olmaz ancak oturduğum yerden kazanıyorum bu parayı
@Kürşattttttt nasıl yaptın
Butun buyuk firmalara baktigin zaman ve turkoyede bikac konferansa katildigin zaman anlicaksin ki hepsi kendi basarmis ve buralara kadar gelmisler, duz bir meslek sahibi olup tabiki cok zengin olmazsin ama gelir duzeyin yuksek olabilir yine, girisimci olursan buyuk yerlere gelebilirsin
Okuduğun alana bağlı önü açık bir alansa olursun
Cevap
13Cevap
Okumayla Zengin olunmaz ama şu var kafan çalışıyorsa yaptığın işte iyiysen dünyanın en zengini olabilirsin
Okuyarak zengin olan kişi sayısı çok çok azdır. Çevreye bakılarak anlaşılabilir zaten bu. Okuyanlar da başkalarının şirketinde ya da işyerinde çalışıyo. Zengin doğulur. Sonradan zengin olmak da çok nadiren gerçekleşir
okuyarak zengin olunmaz. bill gates bile okuyanlar çalışanım oldu ben okulu bıraktım patron oldum demektedir.
Rızkın 10 da 9 u ticarettedir. Zengin olmak için sadece üniversite diploması gerekiyor gibi bir inanca sahip olmayın. Nice üniversite mezunu adam var asgari ücretle çalışıyor.
Sonradan da Zengin olursun ticaret yaparsan aklını kullanırsan benim yol param yoktu 4 sene öncesine kadar bankalarla düzgün çalışıp kredilerle mantıklı işler yapıp kazandım hep
Kasap Nusret okumadi, ailesi fakirdi ama Şu an zengin, ne is?
İkisi de degil bayanlar icin zengin koca tavlayarak bayanlarin yarisi erkeklerle parasi icin evleniyor dunyann duzeni bu duygusuz varliklar :)
Liseyi okumadım ve şu an amerikada yaşıyorum zenginim buna milyoner denilebilir sız siz olun liseyi okumayan ve hedef belirleyin hayatın gerçeği bu
Üniversite okumadan da zengin olunabilir zekayı kullanıp güzel işler yaparak 👍
Para nedir yaa sadece bir araç mutluluğu satın alamaz
Baban deden zengin değilse olmazsın.
Doğuştan 😄😄
Patronum lise terk.
Şans lazım
Hayıe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?